-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.581
hayırlı olsun hamilesiniz o zamn :) 25 mart değilmiydi 5 gün önceden mi yaptınHcg canım gebelik testi
Evet 25 mart canım ama ben 11gün önce çatlatma iğnesi olmuştum etkis geçmiş midir ki bilemedim ya evet canım beş gün öncehayırlı olsun hamilesiniz o zamn :) 25 mart değilmiydi 5 gün önceden mi yaptın
Bence geçmiştir gebeliği gösterdiğini düşünüyorum. Benim de 25 mart heycanlandım ben de mi yapsamki test :) ama benim umutsuz birde tedavi de yoktu zor ihtimal. Neyse senin adına sevindim kan ver bence netleşsin.Evet 25 mart canım ama ben 11gün önce çatlatma iğnesi olmuştum etkis geçmiş midir ki bilemedim ya evet canım beş gün önce
Hamilelik belirtisi aramıyorum canım adet olacağına dair devamlı olan belirtilerden bahsediyorum benim şimdiye çoktan başlamıştı adet belirtilerim ilaçlar gecikme mi yapacak acaba bu korkutuyor beni zaten zar zor düzene girdi
inşallah canım bende adet belirtisi falanda hiç yok biliyor musun günümü bekleyeyim diyorum doktor 20 gün sonra gel demişti 29 yani adetim geçsin olmazsa bi daha test yaparım olmadı erken giderim sende umutsuz olma canım rabbim isterse verir tedavi falan aracı yap istersende ben hala emin olamıyorum yani 25 de dananın kuyruğu kopacak bekleyelim bence günümüzü hem bj bayağı bi ksldı da öyle çıktı yaBence geçmiştir gebeliği gösterdiğini düşünüyorum. Benim de 25 mart heycanlandım ben de mi yapsamki test :) ama benim umutsuz birde tedavi de yoktu zor ihtimal. Neyse senin adına sevindim kan ver bence netleşsin.
Cnm doktor arkadasima demis gerek yok kendi catlar yapmamis igneYapıyorlar canım benim 23 tü
Aaaa hamilesin sen galiba ay insallah ay cok sevindim ben hic boyle bile gormedimKızlar bugün sabah yine ilk idrarla test yaptım çok silik bi çizgi belirdi yine bi kaç saat sonra ama bu iğne etkisi mi ki yolluyorum bakın bi görünürse tabiEki Görüntüle 1970471
Klomende düzenliyor yumurta çatladıysa eğer ve şeker ilacı gerçekten öok işe yarıyor canımilaçlar illaki etkiliyor vücudu ya belki omdandır bu değişiklik bende de oldu ama adetim 5 gün de rötarlı olsa geldi yoksa imkansızdı yani işe yarıyor demkki glukofen..
İnşallah öyledir canım ya rabbim hepimizede versin hayırlı sağlıklı sıhhatli ama iğne yüzünden ben pekte bi emin olamıyorum bi kaç saat bekleyince ilk idrarla yaptıklarım böyle oluyorAaaa hamilesin sen galiba ay insallah ay cok sevindim ben hic boyle bile gormedim
Klomende düzenliyor yumurta çatladıysa eğer ve şeker ilacı gerçekten öok işe yarıyor canım
Ultrasonda ve kan tahlilinde belli oluyor canım benden kan istedi progesteron düşük çıktı çatlatma iğnesi yazdı hemen kendi çatlayabilincr vermiyorlar benim iğne olmsdan çatlamayacaktıCnm doktor arkadasima demis gerek yok kendi catlar yapmamis igne
Git kan ver hemen bari ben panik yaptim senin yerine :)dukkan yogun kizlar suan tuvaletde yaziyorum :)İnşallah öyledir canım ya rabbim hepimizede versin hayırlı sağlıklı sıhhatli ama iğne yüzünden ben pekte bi emin olamıyorum bi kaç saat bekleyince ilk idrarla yaptıklarım böyle oluyor
İnşallah öyledir canım ya rabbim hepimizede versin hayırlı sağlıklı sıhhatli ama iğne yüzünden ben pekte bi emin olamıyorum bi kaç saat bekleyince ilk idrarla yaptıklarım böyle oluyor
Kız yapıp attım ya canım geçmiş mesajlara bak bugünde sabah ilk israrla yaptım bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıktı yine ama iğneden mi bebekten mi bilemiyorum inşallah bebektirbelirli bi periyoda girsinde o da bişey benim için..
ay acaba sende var mı bişey yapsana bi test inş olur bu ay senin yaa..
Bebis bebis iste ya aman kan ver cabukKız yapıp attım ya canım geçmiş mesajlara bak bugünde sabah ilk israrla yaptım bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıktı yine ama iğneden mi bebekten mi bilemiyorum inşallah bebektir
Kız yapıp attım ya canım geçmiş mesajlara bak bugünde sabah ilk israrla yaptım bi kaç saat sonra silik bi çizgi çıktı yine ama iğneden mi bebekten mi bilemiyorum inşallah bebektir
günümü bekleyecem canım sakin ol kız gün geçmeden bakmıyor burdakiler kendi doktorumada gitsem kovar beni adamGit kan ver hemen bari ben panik yaptim senin yerine :)dukkan yogun kizlar suan tuvaletde yaziyorum :)
Yeni olunca olabiliyormuş böyle canım bu şekilde öğrenen çok kişi varmışta ben iğneye takıldım ya açıkcası ne kusuru hem canım aşkolsunkusura bakma cnm ya yazıp geçmişe dalıyorum ben orda gördüm çok sevindim inş bebiş vardr..ama 3 dk falan belli oluyormuş bi kaç saat sonra olması kafamı karıştırdı benimde..