2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

en azından bir evladın var cnm inş ikincisi de çok bekletmez sizi..senin de mi yumurtlama sorunu var..
Öyle canım. Yok bende miyon nedeniyle ameliyat oldum iki kere. O gebelik olmasını engelliyordu. Kasım ayında ameliyat oldum en son. Dr 6 ay içinde gebe kalmanı bekliyorum dedi. Ben üçüncü adete gebe kaldım

Merhaba ben de 25 MArt tarihini (BAT) beklemekteyim. Geçen sene ağustos ayında bir kürtajım var gelişim geriliği nedeni ile. Sonra bir süre istemedim Ocak ayında tekrar denemeye başladık haşimato hastasıyım ayrıca

Bu ay da belirtim yok yine de dayanamayıp idrar testi yaparım ancak. Umutlarım nisan ayına artık...

Benimde yok canım ama adet belirtim yok gebelik belirtisi aramıyorum zaten onun için çok erken

Cnm hasimato varsa swnde adettin gecikmeden test yapma duzenli adet oluyorsan

Cnm hasimato varsa swnde adettin gecikmeden test yapma duzenli adet oluyorsan
Düzenli adet oluyorum 28 günde bir bazen 27. Daha fazla ümitlenmeyip beklemeden yapmak istiyorum negatiflere alıştığım için ama bu ay daha yapmadım genelde erken gebelik testi yapıyorum. Yumurtlama günü de denk gelmediğini düşünüyorum nasip... Allah isteyen herkese sağlıkla tez zamanda kavuşturur inşallahhh..

Geçmiş olsun canım. Bende aynı nedenle kurtaj oldum. Kaç gün sürdü kanama. İlk adet ne zaman oldun.
Allah hayırlı ve sağlıklı evlad nasip etsin inşallah cumlemize

Insallah canin Allah en kisa zamanda seninde kucagini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…