- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.521
Öyle canım. Yok bende miyon nedeniyle ameliyat oldum iki kere. O gebelik olmasını engelliyordu. Kasım ayında ameliyat oldum en son. Dr 6 ay içinde gebe kalmanı bekliyorum dedi. Ben üçüncü adete gebe kaldımen azından bir evladın var cnm inş ikincisi de çok bekletmez sizi..senin de mi yumurtlama sorunu var..
Ya acaba benimdemi progesteron yukseldi yada yumurtlama oldugunda da olabiliyormuaSüt bezlerinden olabiliyor bazen canım korkma geçen ay benim progesteron yüksekti bende de her ikisinde okdu o hatta renkleri bile değişti
Adetim biteli 1 hafta oldu canim daha cok varİnşallah gebeliktendir. Ne zaman adet tarihin
Erken yumurtluyor olabilir misin ki canım yumurtlama dönemi yükseliyor progesteronYa acaba benimdemi progesteron yukseldi yada yumurtlama oldugunda da olabiliyormua
Klomen kullandim ya belki omdan sebeb olabilir bilmiyorumkiErken yumurtluyor olabilir misin ki canım yumurtlama dönemi yükseliyor progesteron
Bende öyle bişey olmadı ama değişebilir tabi kişiye göre canımKlomen kullandim ya belki omdan sebeb olabilir bilmiyorumki
Ya acaba bu kotu biseymi kiBende öyle bişey olmadı ama değişebilir tabi kişiye göre canım
Yok kız allah korusun zannetmiyorumYa acaba bu kotu biseymi ki
Benimde yok canım ama adet belirtim yok gebelik belirtisi aramıyorum zaten onun için çok erkenMerhaba ben de 25 MArt tarihini (BAT) beklemekteyim. Geçen sene ağustos ayında bir kürtajım var gelişim geriliği nedeni ile. Sonra bir süre istemedim Ocak ayında tekrar denemeye başladık haşimato hastasıyım ayrıca
Bu ay da belirtim yok yine de dayanamayıp idrar testi yaparım ancak. Umutlarım nisan ayına artık...
Allah herkesi korusun canimm hersey kul icin imtahan iste canim ne olacagi belli olmazYok kız allah korusun zannetmiyorum
Cnm hasimato varsa swnde adettin gecikmeden test yapma duzenli adet oluyorsanMerhaba ben de 25 MArt tarihini (BAT) beklemekteyim. Geçen sene ağustos ayında bir kürtajım var gelişim geriliği nedeni ile. Sonra bir süre istemedim Ocak ayında tekrar denemeye başladık haşimato hastasıyım ayrıca
Bu ay da belirtim yok yine de dayanamayıp idrar testi yaparım ancak. Umutlarım nisan ayına artık...
Düzenli adet oluyorum 28 günde bir bazen 27. Daha fazla ümitlenmeyip beklemeden yapmak istiyorum negatiflere alıştığım içinCnm hasimato varsa swnde adettin gecikmeden test yapma duzenli adet oluyorsan
Geçmiş olsun canım. Bende aynı nedenle kurtaj oldum. Kaç gün sürdü kanama. İlk adet ne zaman oldun.Merhaba ben de 25 MArt tarihini (BAT) beklemekteyim. Geçen sene ağustos ayında bir kürtajım var gelişim geriliği nedeni ile. Sonra bir süre istemedim Ocak ayında tekrar denemeye başladık haşimato hastasıyım ayrıca
Insallah canin Allah en kisa zamanda seninde kucagini doldursun insallahDüzenli adet oluyorum 28 günde bir bazen 27. Daha fazla ümitlenmeyip beklemeden yapmak istiyorum negatiflere alıştığım içinama bu ay daha yapmadım genelde erken gebelik testi yapıyorum. Yumurtlama günü de denk gelmediğini düşünüyorum nasip... Allah isteyen herkese sağlıkla tez zamanda kavuşturur inşallahhh..
Ben 9 Şubatta yaptım negatifti. 13 Şubatta yaptım silik çizgi çıkmıştıBenimde yok canım ama adet belirtim yok gebelik belirtisi aramıyorum zaten onun için çok erken
Canim Allah once hic olmayanlara sonrada sana bitane daha saglikli hayirli bi evlat versin insallahBen 9 Şubatta yaptım negatifti. 13 Şubatta yaptım silik çizgi çıkmıştı
Hosgeldin cnm senin insallah saka gibi bi hamilelik haberini aliriz :)Beni de ekleyin kızlar bat 1 Nisa'n