2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Nasıl yani anlamadım canım inanki kusuruma bakma lütfen ama kafana göre mi aldın yani doktor yazmadan doğru mu anladım
Ya 1 yil olmamis diye doktor ilac yazmio cok bakmiyorlar bile 3ozel hastaneye gittim 1de devlete hicbirsey yok suan ama olmuo simdilik arkadasimin biride bu sekilde kullandi bende deliyim biraz bende kendi kendime eczaneden aldim kullandim bu ay :) kizma sende bana biliyorum kimseyede tavsiyede etmiyorum canim ama bi arkadasimin lafi cok zoruma gitti ondan biraz hizlandirmak istedim...tabiki Allaha kalmis ama denemek istedim ben bide bu ay kullandim ama sansa kocam hasta oldu ameliyat oldu ve tekrae olacak iliski yasayamacaz bosada kullandim

Ama canım bu ilaç takiple kullanılıyor allah korusun bide çok büyürde kist olursa iyi olmaz yani inşallah bişey olmaz bari madem kullandın arkadaş mı?? şu çevreyi takma güzelim ya her kafadan bi ses çıkıyor zaten herkez kendine baksın insanlara göre yaşarsak yandık gitti kulak ardı et seni kıracak boyutta cümle kurduysa şayet o onun kişiliğini gösterir boşver sallama onun ayıbı sende böyle risk alma bir daha canım lütfen kendini bilmez insanlar yüzünden kendine zararı dokunacak şeyler yapma olur mu canına yazık kızmak tabiki haddimd değil ama zarar görmenide istemem uyarmak istedim bu yüzden eşinede allah şifa versin canım

senin yaşın kaç ki canım bir sene geçmeden tedavi başlamıyorlar 30 yaşın altındasın sanırım ki

Ben anlamadim ne aldin sen bide canim benim sen Allaha bak yaratdigina deyil

23 canim yasim ya aman ben inanki artik hic takmiyorum yane sadece etrafimdakiler bebis sahibi olunca onlar icin sevinirim
O oo milletin ağzı durmaz zaten ben 30 yaşım bitmeye yakın evlendim o zamana kadar evde kaldın evlen evlen he he diyip geçtim biraz cazgırım ben o yüzden bebek konusunda ailem bile teşvikte bulunmadı şimdi 31 yaşına yeni girdim daha kimin ne dediğide umuruma gelmez kırılırsam kırarım herkes haddini bilecek herkesin kendi özel hayatı istediğini yapar bu kimseyi alakadar etmez ha illaki beni bağlar diyenede büyük bi zevkle sataşırım valla eyvallahım yok ezdirme kendini herkes işine baksın sana buyaşta çocukla alakalı laf ediyorlarsa ben öleyim o zaman yaşlandım :)

Ben bunu ilk defa duydum canim yarin doktora gidecem tekrar bakilacak proklatine ona göre ilac yazacak ama bunu arastiriyim Sağol bilgi verdigin icin biran önce bebegim olsun istiyorum herseyi yer icerim valla

Ben bunu ilk defa duydum canim yarin doktora gidecem tekrar bakilacak proklatine ona göre ilac yazacak ama bunu arastiriyim Sağol bilgi verdigin icin biran önce bebegim olsun istiyorum herseyi yer icerim valla
canım bunu sağlıklı yumurtlama içinde veriyorlar ve bildiğin hayıt otunun tablet hali normalde hayıt acı bi ot biliyorsundur ama her derda deva bak yan etkisi yok bişeyi yok benim hormonları çok güzel düzene soktu ve gebeliğide kolaylaştırıyor kullananlar çok memnun zararlı bişeyi önermem çünkü herkese iyi gelmeyebiliyor bi yan etkisi falan olur derim ama bu bitk olduğu için içim rahat öneriyorum bi çok kişide bilmiyor ama önerdiklerim çok memnunlar adetide düzene sokuyor

Tamam canim hayit kismini okumamişim onu duymustum doktorumda dedi bana bi daha ki ayda yüksek olursa o ilacı verecegini söylemişti inşallah banada faydasi olur

Tamam canim hayit kismini okumamişim onu duymustum doktorumda dedi bana bi daha ki ayda yüksek olursa o ilacı verecegini söylemişti inşallah banada faydasi olur
Agnucaston mu verecek ya valla şu prolaktin için genel verilen bi ilaç varmış adını bilmiyorumda onla düşmeyen hormon bu agnucastonla düşüyor düşün artık sanada yarayacak inşallah canım buna inanıyorum çünkü genel olarak bu ilacı kullanıpta işe yaramadı diyeni pek bi duymadım ben sanada şifa olacak inşallah buna inan iyi düşün iyi olsun ha bide sitres yapma çünkü sitres bütün hormonları karma karışık yapıyor buna emin ol ben adet olmadığım zaman aşırı sitres oluyordum lh fsh yükseliyordu bi ik aman boşver dedim düzenli ksn tahlili yaptırıyordum boşver dediğim zamanlarda ilaç kullanmamams rağmen eskisi kadar yükselmiyordu

Ya aman ben yakin arkadasim diye taktim yoksa takmazdim

Yakı nezaman ve nereye olacak canım. Kaç gün duracak
Yumurtlama donemi canim bele 2 tane yapistir siyah yaki bulursan onu yapistirip ustune normal yaki yapistur kendi cikana kadar cikarma kocakari bana oyle yapti adetim baya gecikmisti 50.gun oldum ya adet olursun hemen yada hamile kalirsin dedi adet oldum tekrar gidecektim yapacaktida hamile kalmazsam gel yapcam dedi ben gidemedim

Ay canim bosver 15gun arayla evlendik o bi dusuk yaoti ustune hamile kaldi bende kist vardi ilk sogan suyu falan ictim hayit suyuda ictim ve musterilerimin yaninda dediki swvcan okadar sey yapti hamile kalamadi ben bi dusuk yaptim bu ikinci hamilelogim dedi ben sadece kendj sagligim icim yaptim deyip konuyu kapattim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…