2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay canim bosver 15gun arayla evlendik o bi dusuk yaoti ustune hamile kaldi bende kist vardi ilk sogan suyu falan ictim hayit suyuda ictim ve musterilerimin yaninda dediki swvcan okadar sey yapti hamile kalamadi ben bi dusuk yaptim bu ikinci hamilelogim dedi ben sadece kendj sagligim icim yaptim deyip konuyu kapattim ozaman
He ona kalmıştı zaten bunun hesabını tutmak boşver öyle insanlar içinde sağlığını riske atacak şeyler yapma lütfen canım bi daha rabbim ne zaman ol derse o zaman olur böyle insanlarıda allah ıslah etsin diyorum belki senin daha hayırlı bi zamanda daha hayırlı bi şekilde olacak rabbim cümlemizede herşeyin hayırlısını nasip etsin herşeyin vardır bi zamanı sen rahat ol sitres yapma inşallah tez zamanda bebişin olacak kafan rahat olsun ama düşünme dua et hayırlısını iste allaha bırak yanlız benim içimden arkadaşını evire çevitre dövmekte gelmed değil şuan yani cazgırlaştım yine :KK70::KK70:

Yumurtlama donemi canim bele 2 tane yapistir siyah yaki bulursan onu yapistirip ustune normal yaki yapistur kendi cikana kadar cikarma kocakari bana oyle yapti adetim baya gecikmisti 50.gun oldum ya adet olursun hemen yada hamile kalirsin dedi adet oldum tekrar gidecektim yapacaktida hamile kalmazsam gel yapcam dedi ben gidemedim
Aha ne yakısı kız adette mi söküyor şu bildiğimiz yakılar mı

Kizlar bende kurtaj oldum bu ay korunmayi biraktik insallah nisan ayında bende alirim o guzel o müjdeli haberi insallah hepimizin en kisa zamanda hamile haberlerimizi aliriz

He ona kalmıştı zaten bunun hesabını tutmak boşver öyle insanlar içinde sağlığını riske atacak şeyler yapma lütfen canım bi daha rabbim ne zaman ol derse o zaman olur böyle insanlarıda allah ıslah etsin diyorum belki senin daha hayırlı bi zamanda daha hayırlı bi şekilde olacak rabbim cümlemizede herşeyin hayırlısını nasip etsin herşeyin vardır bi zamanı sen rahat ol sitres yapma inşallah tez zamanda bebişin olacak kafan rahat olsun ama düşünme dua et hayırlısını iste allaha bırak yanlız benim içimden arkadaşını evire çevitre dövmekte gelmed değil şuan yani cazgırlaştım yine :KK70::KK70:
Inan benim cok zoruma gitti ama hamile diye kirmak istemedim...neyse ya kapatalim o konuyu

Inan benim cok zoruma gitti ama hamile diye kirmak istemedim...neyse ya kapatalim o konuyu
Kapattık gittiiiii :) üzülme sen yeter ki ay senin bide ikizin falan olsun ohh missss görsünler bakalım nasıl oluyormuş ikizde güzel olur ama değil mi ama bakıma yardım edecek biri olursa tabi mesela ben ikiz doğuracak olsam annem yaşlı başlı kadın nasıl yardım edecek artık bebişlerle oturur ağlarım heralde bende :skandal::KK70:

Canim hamile kalmak icin yapilio normalde benimkini kadin dedi ya adet olursun yada hamile kalirsin adet olursan gel tekrar yakacam dedi ben gitmedim
Şu eczanede satılan bildiğimiz yakı değil mi bak bunu yeni duydum sıcak tutuyor iyi geliyor demek ki bilseydim bende denerdim diyecemde o da çok yskıyor ama canım ya sen nasıl dayandın

Kapattık gittiiiii :) üzülme sen yeter ki ay senin bide ikizin falan olsun ohh missss görsünler bakalım nasıl oluyormuş ikizde güzel olur ama değil mi ama bakıma yardım edecek biri olursa tabi mesela ben ikiz doğuracak olsam annem yaşlı başlı kadın nasıl yardım edecek artık bebişlerle oturur ağlarım heralde bende :skandal::KK70:
Ay insallah ikiz olur ben ikiz olursa niyetimde var yapabilir miyim bilmiyorum cok aevdigimiz bi abim var 40 yasinda coxugu olmuo onlara sozum var ikiz olursa birini size verecem ama sadece gunduzleri diye :)

Şu eczanede satılan bildiğimiz yakı değil mi bak bunu yeni duydum sıcak tutuyor iyi geliyor demek ki bilseydim bende denerdim diyecemde o da çok yskıyor ama canım ya sen nasıl dayandın
Ilk gun cok yaki sonra geciyor canim inan belimde agrio benim fitik var rahatlatti beni baya :) bel agrisinada iyi

Ay insallah ikiz olur ben ikiz olursa niyetimde var yapabilir miyim bilmiyorum cok aevdigimiz bi abim var 40 yasinda coxugu olmuo onlara sozum var ikiz olursa birini size verecem ama sadece gunduzleri diye :)
Kız sadece gündüzleri diye yazdığını okuyana kadar aha ne oluyor dedim allah iyiliğini versin senin :)

Kız sadece gündüzleri diye yazdığını okuyana kadar aha ne oluyor dedim allah iyiliğini versin senin :)
:)kesin demissindir bu kiz tahminimden deli :) arka arkaya oturuyoruz kiz onlarla eminim benden iyi bakarlar zaten calisacagim icin gunduz zor olacak kaynanam birine bakarda ikincisi zor

Agnucaston mu verecek ya valla şu prolaktin için genel verilen bi ilaç varmış adını bilmiyorumda onla düşmeyen hormon bu agnucastonla düşüyor düşün artık sanada yarayacak inşallah canım buna inanıyorum çünkü genel olarak bu ilacı kullanıpta işe yaramadı diyeni pek bi duymadım ben sanada şifa olacak inşallah buna inan iyi düşün iyi olsun ha bide sitres yapma çünkü sitres bütün hormonları karma karışık yapıyor buna emin ol ben adet olmadığım zaman aşırı sitres oluyordum lh fsh yükseliyordu bi ik aman boşver dedim düzenli ksn tahlili yaptırıyordum boşver dediğim zamanlarda ilaç kullanmamams rağmen eskisi kadar yükselmiyordu
Benim diğer hormonlar iyi proklatin de düşmüştür inşallah sen ne zamandır istiyosun bebek canim kac ay ya da yillik evlisin

Bende yarin sabah yapistiracam tekrar fazla aldim bakalim bu ay ne olacak beraber olamioz ama tabi nasipp
Bu ay hiç olmadı mı geçen bi sayfada bişey gördüm ben şok yani kadın hamile eşiyle ilişki yaşamışlar On gün yaşamış spermler ikinci gebelik oluşmuş on gün arayla oldu mu oluyor yaniii

Benim diğer hormonlar iyi proklatin de düşmüştür inşallah sen ne zamandır istiyosun bebek canim kac ay ya da yillik evlisin
inşallah canım bj hormonların ne yapacağı belli olmuyor değişiyorlar yani.
Ben 6 kasımda evlendim canım daha yeni yani yaş 31 dedim erkenden olsun bebiş iki aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bugünü saymıyorum artık 8 gün kaldı işte bakalım ne olacak

X