- 13 Mart 2017
- 43
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Çocuğun. Varmi peki canım yoksa ilkmiMerhaba kızlar işimden dolayı sürekli takip edemiyorum tel den takipte bir hayli zor oluyor
Doktorlar ve hemşireler maalesef çok acımasızlar benim kasık ağrım bugün kesildi ama göğüs uçları acıyor daha önce okumuştum pet bardağa idraryı yapım 3-4 saat bekletip bakıyorsun tortu dipteyse hamile değilsin gibi şeyler denedim benim dipten yukarı doğru doğru uzanan bir tortu var anlamadım zaten bu ayda hamile değilsem aşılama yapılacak
Bir tane 11 yaşında oğlum var cnmÇocuğun. Varmi peki canım yoksa ilkmi
Masallh cnm allah bağışlasınBir tane 11 yaşında oğlum var cnm
2-3 gün kaşık ve bacak ağrım oldu göğüslerimde acıyordu cnm bugün kaşık ve bacak ağrım kesildi ama göğüs uçlarım acıyoMasallh cnm allah bağışlasın
Ben okdum da yorumları senin ne gibi belirtilerin vardı cnm tam anlamadim da yaa
Hımm anladım cnm benimde aynı dert yaa bakalım az kaldı adetime hayırlısı olsun hakkımızda bnimde 1 buçuk yaşında kızım var 1 tane daha istiyomki beraber büyüsünler ilerde sıkinti olur diye ins bebis vardir2-3 gün kaşık ve bacak ağrım oldu göğüslerimde acıyordu cnm bugün kaşık ve bacak ağrım kesildi ama göğüs uçlarım acıyo
maşallah cnm seninde Allah bağışlasın Allah nasip ederse 1 tanede kız istiyorum ama ne tuhaftırki şuan göğüs acısıda azaldı ne oluyo bilemedimHımm anladım cnm benimde aynı dert yaa bakalım az kaldı adetime hayırlısı olsun hakkımızda bnimde 1 buçuk yaşında kızım var 1 tane daha istiyomki beraber büyüsünler ilerde sıkinti olur diye ins bebis vardir
maşallah cnm seninde Allah bağışlasın Allah nasip ederse 1 tanede kız istiyorum ama ne tuhaftırki şuan göğüs acısıda azaldı ne oluyo bilemedimHımm anladım cnm benimde aynı dert yaa bakalım az kaldı adetime hayırlısı olsun hakkımızda bnimde 1 buçuk yaşında kızım var 1 tane daha istiyomki beraber büyüsünler ilerde sıkinti olur diye ins bebis vardir
Çok fazla takmamak lazım aslında ama yapamıyoruz elimizde değilGünaydın kızlar, bu durumu ne kadar kafaya takıyorsun artık rüyamda test falan yapıyordum bugün, bilinçaltıişte, ama çok güzeldi gerçek gibiydi. Değerlerimi bile hatırlıyorum bu kadar olur.aağlasammı gülsem mi. Kafayı yedim galiba
Bişey olmaz cnm mide bulantısı şart değil ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadımSalam her kese iyi gunler Arkadaslar ben hic mide bulantim yok bu durum beni rahatsiz ediyor bebege bisey olmaz deyilmi?
Bekle 2gun kaldi demi rengliyeGünaydın kızlar, bu durumu ne kadar kafaya takıyorsun artık rüyamda test falan yapıyordum bugün, bilinçaltıişte, ama çok güzeldi gerçek gibiydi. Değerlerimi bile hatırlıyorum bu kadar olur.aağlasammı gülsem mi. Kafayı yedim galiba
Turkan canim evham yapma rahat ol canim stres en buyuk dusman hamilelikdede sen stres yaparsan bebege bisey olur canim benim Allahin izniyle hic bisey olmayacakSalam her kese iyi gunler Arkadaslar ben hic mide bulantim yok bu durum beni rahatsiz ediyor bebege bisey olmaz deyilmi?
Sukur sevindim ben rahatsiz oldum hic midem bulanmiyor bisey istemiyorum korkdum cokBişey olmaz cnm mide bulantısı şart değil ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım
InsAllah canim cok sagolun hakiketen insanin ici ferahliyor cok sagolun bizde bakude boyle site var insan bisey sorsa oyle korkutuyorlar insani hayata pisman ediyorlarTurkan canim evham yapma rahat ol canim stres en buyuk dusman hamilelikdede sen stres yaparsan bebege bisey olur canim benim Allahin izniyle hic bisey olmayacak
Erken cnm bekle biraz daha sabirKızlar bende dün bat a 7 gün kala kan testi yaptırdım malesef sonuç 0.8 erkenmi yaptırdım acaba
Canim korkma korkma sakin ol sen baska sitelerede yazma korkutuyorsalar uzak. Dur canomInsAllah canim cok sagolun hakiketen insanin ici ferahliyor cok sagolun bizde bakude boyle site var insan bisey sorsa oyle korkutuyorlar insani hayata pisman ediyorlar
Yok canım 7 gün var. 23 martBekle 2gun kaldi demi rengliye