- Konu Sahibi sevcanvildo
cnm benim iki gun kaldida suanda karnimin ici parcalniyor ve kahve akintilarim gelmeye basladi sanirim adetvoluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim iki gun kaldida suanda karnimin ici parcalniyor ve kahve akintilarim gelmeye basladi sanirim adetvoluyorum
Bugun mu oldu canimm dunden berimi gelio kahverengicnm benim iki gun kaldida suanda karnimin ici parcalniyor ve kahve akintilarim gelmeye basladi sanirim adetvoluyorum
bi kac gundur geliyordu cnm oglen daha fazlalasti simdi kirmizi karti yedim artik benim hic umudum kalmadi yaaaBugun mu oldu canimm dunden berimi gelio kahverengi
Ya bekle cogalmadiysa canim sikinti yapma belki yerlesme kanamasidirbi kac gundur geliyordu cnm oglen daha fazlalasti simdi kirmizi karti yedim artik benim hic umudum kalmadi yaaa
Insalah bebis vardirBen de bu ay olsun cok istiyorum ya test yapmistim ovulasyon için 18.gun pozitifti sadece ogunu degerlendirdik malesef esim il disina çıktı. Ama sanki icimde bir umut var gibi adetime 6 gun var daha ama.farkli bir belirtim de yok standart...ilk gebeligimde de hic bir belirtim olmamisti zaten yine kasiklarim agrimisti adet olacakmış gibi
2 aydr hep gununden once geliyr yaaa menopoz belirtlrrom basldi sanrimYa bekle cogalmadiysa canim sikinti yapma belki yerlesme kanamasidir
Adet kanaman basladimi canimm2 aydr hep gununden once geliyr yaaa menopoz belirtlrrom basldi sanrim
basladi cnmmAdet kanaman basladimi canimm
Ccanim catlatma igneside oldunmu beraberindeMerhaba kızlar bende klomen tedavisi gördüm bu ay ve şuan beklemedeyim 25 de adet günüm bakalım ne olacak sitres olmamaya çalışıyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum :)
Uzuldum hislerimde yanilmisimbasladi cnmm
Evet canım ayın onunda oldum iğnemi şafak sayıyorum işte şuan :)Ccanim catlatma igneside oldunmu beraberinde
Ilk denemenmi canimEvet canım ayın onunda oldum iğnemi şafak sayıyorum işte şuan :)
Evet canım yani ilaçla ilkIlk denemenmi canim
Canım şuan ne durumdasın bilemiyorum ama ilk önce allah şifa versin sonra sana agnucaston önereyim çok çok iyi geliyor bi araştır istersen bayağı bi düşürüyor hayıt otu tablet ilaçta değil aslanpençeside çok iyi ama agnucastonu hormonsal sorunlarda tek geçerimBen dün başladım canim aslan pencesine daha ilaç tedavisine başlamadım doktorda içebilirsin dedi
Sende mi klomen tedavisi görüyorsun canım mesajların hepsini okuyamadımIlk denemenmi canim