-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Deli deliyi çekermiş diyelim bende çok akıllı sayılmam aslında :):)kesin demissindir bu kiz tahminimden deli :) arka arkaya oturuyoruz kiz onlarla eminim benden iyi bakarlar zaten calisacagim icin gunduz zor olacak kaynanam birine bakarda ikincisi zor
E canım test yapsana böyle sorarak öğrenemezsin ki varsa idrar testinde de çıkar diye düşünüyorum 6 gün geçtiyseAdetım 6 gun geciktı ve 3 gun kahve reng akıntı geldı ben adet oldum sandım. Ama çok azdı normalda 6 gun oluyorum. 10 gundur mide bulantısı yaşiyorum hamilemiyim
Hımm bende idrar testi yap dedim ama yapmışsın zaten bide kan testi yaptır madem yoksa yine bi kadın doğumcuya git görün derim benKarnım baya şiştı, akıntım var kremsi sabahları kalkamiyorum ama idrar testı yaptım negatif çıktı. Sizce nedır bu
Ameliyat olmadan bi gun once oldu dahada zor canm ya tabi Rabbim yetr ki ol desin olurBu ay hiç olmadı mı geçen bi sayfada bişey gördüm ben şok yani kadın hamile eşiyle ilişki yaşamışlar On gün yaşamış spermler ikinci gebelik oluşmuş on gün arayla oldu mu oluyor yaniii
Bende 6kasimda evlendim:)inşallah canım bj hormonların ne yapacağı belli olmuyor değişiyorlar yani.
Ben 6 kasımda evlendim canım daha yeni yani yaş 31 dedim erkenden olsun bebiş iki aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bugünü saymıyorum artık 8 gün kaldı işte bakalım ne olacak
inşallah değildir canım bazen idrar testlerinde çıkmayabiliyor hayırlısı osun vardır inşallahMiyas umutlarım boşmu sizce??
Canim bekle devamini yerlesme kanamasi oncede olabiliyor?Kızlar bugün açık pembe bir akintim oldu yaa kotumu daha adetime 3 gün var
Kula zor canım Belli olmaz bu işler de, olmazsa bile hayırlısı de olacak inşallah sonrasındaAmeliyat olmadan bi gun once oldu dahada zor canm ya tabi Rabbim yetr ki ol desin olur
Bana evlilik gelmedi adetlerim bozuldu ama...Kula zor canım Belli olmaz bu işler de, olmazsa bile hayırlısı de olacak inşallah sonrasında
Aha ciddi mi tesadüfe bak sen :)Bende 6kasimda evlendim:)
Walla resmiyette 1kasim :)Aha ciddi mi tesadüfe bak sen :)
Hadi ya düzene giriyor diye biliyordum ben ama olabiliyor demek ki e hormonlarda değişiyor zamanla düzelir inşallahBana evlilik gelmedi adetlerim bozuldu ama...
İnşallah hamilesindir canim güzel haberlerini aliriz. Bende 8 aylik evliyim 8 aydir olmuyor bebeğim eşimde bi sorun yok degerleri gayet iyi bi benim proklatin yüksek işte bide kistim oluyo bazi aylar yumurtam catlamiyo belki banada catlatma ignesi veririnşallah canım bj hormonların ne yapacağı belli olmuyor değişiyorlar yani.
Ben 6 kasımda evlendim canım daha yeni yani yaş 31 dedim erkenden olsun bebiş iki aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bugünü saymıyorum artık 8 gün kaldı işte bakalım ne olacak
Benim resmiyette 25 ağustos kına 29 ekim düğün 6 kasımWalla resmiyette 1kasim :)