2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ben de bu ay olsun cok istiyorum ya test yapmistim ovulasyon için 18.gun pozitifti sadece ogunu degerlendirdik malesef esim il disina çıktı. Ama sanki icimde bir umut var gibi adetime 6 gun var daha ama.farkli bir belirtim de yok standart...ilk gebeligimde de hic bir belirtim olmamisti zaten yine kasiklarim agrimisti adet olacakmış gibi

Insalah bebis vardir

Yani insanin 1 evladi olunca 2.icin zaten cok zor karar veriyor olmadiginda ilki gibi asiri üzülmüyor ama su zamanlama benim icin mühim.bu ay olursa en az 9 ay bebegimle kalip sonra ise donecegim geciktikce sure azalacak bakalim kismet.

Merhaba kızlar bende klomen tedavisi gördüm bu ay ve şuan beklemedeyim 25 de adet günüm bakalım ne olacak sitres olmamaya çalışıyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum :)

Ben dün başladım canim aslan pencesine daha ilaç tedavisine başlamadım doktorda içebilirsin dedi
Canım şuan ne durumdasın bilemiyorum ama ilk önce allah şifa versin sonra sana agnucaston önereyim çok çok iyi geliyor bi araştır istersen bayağı bi düşürüyor hayıt otu tablet ilaçta değil aslanpençeside çok iyi ama agnucastonu hormonsal sorunlarda tek geçerim

Kızlar hormonel sorununuz varsa agnucaston cidden çok iyi ve hormonlara bağlı kısırlık tedavisinde de kullanılıyor benim pkom var lh ve fsh seviyem bu tablet sayesinde düştü şuan sadece yumurtalarımda pko görüntüsü var ve çok cüzzi miktarda tavsiye ederim faydası gerçekten çok fazla bi araştırın derim herhangi bi zararıda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…