2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benim yumurtlama günü ilişki oldu ve bugün 1 1inci gun adetimede 4 gün var acaba test yapsam sonuç alrmiyim birde belirtileride yaşıyorum suan kalcam belim rahimimin üstü feci halde ağrıyor adım atamıyorum agridan

benimde iliskiden sonra 10.gun cnm 4 gun kaldi adete test yaptim bomboss bir tek cizgi cikti ayni belirtiler bendede var suan belim kopacak gibi hatta

Mrb yumurtlamamdan sonraki 3. gün ve ve sol yumurtalıgımdan aşa ayaklarıma kadar çok ağrım var ve karnım adet olvakmışım gibi agrıyor tutmuşmudur sizce
Aynı belirtiler bende de var canım, inanılmaz bi karın ve bel ağrısı var, kasıklarımda öyle. Ama bugün bel ağrım geçti çok şükür. İnşallah bu ay olur. Rabbimisteyeherkesenasipetsin

Merhaba kızlar işimden dolayı sürekli takip edemiyorum tel den takipte bir hayli zor oluyor
Doktorlar ve hemşireler maalesef çok acımasızlar benim kasık ağrım bugün kesildi ama göğüs uçları acıyor daha önce okumuştum pet bardağa idraryı yapım 3-4 saat bekletip bakıyorsun tortu dipteyse hamile değilsin gibi şeyler denedim benim dipten yukarı doğru doğru uzanan bir tortu var anlamadım zaten bu ayda hamile değilsem aşılama yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…