- 13 Mart 2017
- 43
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
benimde iliskiden sonra 10.gun cnm 4 gun kaldi adete test yaptim bomboss bir tek cizgi cikti ayni belirtiler bendede var suan belim kopacak gibi hattaBenim yumurtlama günü ilişki oldu ve bugün 1 1inci gun adetimede 4 gün var acaba test yapsam sonuç alrmiyim birde belirtileride yaşıyorum suan kalcam belim rahimimin üstü feci halde ağrıyor adım atamıyorum agridan
Kan tahlili verdi canım ultrasonda yok dedi bakacakNe dedi doktor cnm
Kan tahlili verdi canım ultrasonda yok dedi bakacakDoktordamisin hayla bisey sorsam sorarmisin?
Benimde cnm suan varya sadece uzanmk istiyorum otramiyorum da blimin ağrısından sen kanla idrar karisimi gebelik testi yptinmibenimde iliskiden sonra 10.gun cnm 4 gun kaldi adete test yaptim bomboss bir tek cizgi cikti ayni belirtiler bendede var suan belim kopacak gibi hatta
InsAllah canim hayirli olsun bende sari akinti geliyor normalmi bide beyaz bunlar normalmi bide yordum ozur dilerim mide bulantim hic yok neden olur?Kan tahlili verdi canım ultrasonda yok dedi bakacakTekrar gireceğim ne sorayım cnm
Âmin canım hepimiz için inşaAllah.Hayırlısı olsun cnm
bnde uzanıyorum cnm smdı cok kotuyum yaaaBenimde cnm suan varya sadece uzanmk istiyorum otramiyorum da blimin ağrısından sen kanla idrar karisimi gebelik testi yptinmi
yok cnm normal test yaptımBenimde cnm suan varya sadece uzanmk istiyorum otramiyorum da blimin ağrısından sen kanla idrar karisimi gebelik testi yptinmi
Üzüldüm canım ama napalm hayırlısı diyelim. öyle herkesten negatif sonuçlar duydukça çok üzülüyorumGebe değilmişim canım...
Bende çok üzgünüm canım. Bir de doktorla hemşirenin direkt sonuçları yüzüme söylemesi tokat gibi geldi. Hayırlısı olsun.Üzüldüm canım ama napalm hayırlısı diyelim. öyle herkesten negatif sonuçlar duydukça çok üzülüyorum
Çokacımasızlar yaa,, zatenn negatif sonuçta yıkılıyoruz, yetmezliği üstüne bi deonlarBende çok üzgünüm canım. Bir de doktorla hemşirenin direkt sonuçları yüzüme söylemesi tokat gibi geldi. Hayırlısı olsun.
aynen cnm yaaa doktorlar cok acimasiz bende bu ay yumurta takibinyaptirmayi dusunuyorum yaa bakalim ne olacak ondan snraÇokacımasızlar yaa,, zatenn negatif sonuçta yıkılıyoruz, yetmezliği üstüne bi deonlar
Sorma canım yaa, okudukça benimde umudum kalmıyor. Çünkü çoğu belirtileri yaşadığım arkadaşların negatif olunca çok üzüldüm.demekki psikolojik benim bwlirtilerdeKizlar bugun yoktum neler olmus bu.nasip isi insallah Alalh hepimizin kucagini doldursun ama uzulmek yok
Aynı belirtiler bende de var canım, inanılmaz bi karın ve bel ağrısı var, kasıklarımda öyle. Ama bugün bel ağrım geçti çok şükür. İnşallah bu ay olur. RabbimisteyeherkesenasipetsinMrb yumurtlamamdan sonraki 3. gün ve ve sol yumurtalıgımdan aşa ayaklarıma kadar çok ağrım var ve karnım adet olvakmışım gibi agrıyor tutmuşmudur sizce
Canim nasip ya sabir insalaahSorma canım yaa, okudukça benimde umudum kalmıyor. Çünkü çoğu belirtileri yaşadığım arkadaşların negatif olunca çok üzüldüm.demekki psikolojik benim bwlirtilerde
Aynen canım. Uzun uzun konuşacağınıza sonucu verin elimize de gidelim. 5 dakikalık yol 1 saat gibi geldi eve dönerken.Çokacımasızlar yaa,, zatenn negatif sonuçta yıkılıyoruz, yetmezliği üstüne bi deonlar