2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Uzulme Allah ne zaman isterse o zaman verir hayirlisi olsun yeterki Allah zamanini vaktini ne zaman yazmissa inan hic bilmeden o zaman bakarsin hamilesin insAllah uzulme usyan etme Allaha dua et hayirlisini iste aglamak usyandir bende yapmisdim

Haklısın canım. İsyan etmiyorum ama çok üzüldüm. 14 gün gecikince hamileyim diye düşünmüştüm

Arkdslar iliskiden 11 gün geçti ve kasiklarimla belim ağrıyor arada da göğüslerime sancı giriyor test yapsam cikarmi acaba

Allah razı olsun canım benim.

10 günlük gebelik bile olsa kanda çıkardı dedi hemşire. Ama hâlâ umutluyum.
inan canim inan ki olsun yurekten ama hayirlisini iste bende onceleri zorla istiyordum Allahdan hic hayirli demiyordum oldu ama dusdu bebeyim simdi ama hayirli olsun diyorum onun icin bak Allah neler yapar dua duzgun olsun canim belke gec olacaq ama oyle bir evlaf olacakki hep sukr edeceksin belki tez olacak ama bisey eksik olacak hep diyeceksib gec olsaydi uzulme tamam

Tamam canım. Hep dua ediyorum hayırlı olacaksa olsun diye, hayırsız olacaksa hiç olması diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…