- 12 Mart 2017
- 174
- 230
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canım inşallah çok dua ediyorum, 4 gün kaldı diye gözüküyor takvimde, normalde bi sonraki adetim bi önceki adet tarihimden bi kaç gün öne geliyor şubatın 22 si idi şimdi şubat 28 çekti o yüzden de biraz karıştı kafam -.- 19.3 yada 20.3 olmam lazımDua et canim insallah kac gunun var
Gebe değilmişim canım...Gecikmenin 14.günümü,iyi durabilmişsin bu kadar. İnşallah hayırlı sonuçlar olur
0 çıktıSevincli haberini aliriz bizde insAllah
Anlamadim kan tahlilinmi cikdi canim yani0 çıktıhiçbir şey yokmuş.
Evet canım kanda 0 çıktı yani hamile değilmişimAnlamadim kan tahlilinmi cikdi canim yani
Uzulme Allah ne zaman isterse o zaman verir hayirlisi olsun yeterki Allah zamanini vaktini ne zaman yazmissa inan hic bilmeden o zaman bakarsin hamilesin insAllah uzulme usyan etme Allaha dua et hayirlisini iste aglamak usyandir bende yapmisdimEvet canım kanda 0 çıktı yani hamile değilmişim
Uzulme Allah ne zaman isterse o zaman verir hayirlisi olsun yeterki Allah zamanini vaktini ne zaman yazmissa inan hic bilmeden o zaman bakarsin hamilesin insAllah uzulme usyan etme Allaha dua et hayirlisini iste aglamak usyandir bende yapmisdim
Birazda bekle belki gec bildiriyor sende olacak inan bana Allah senide guldurecek simdi namazda senin icinde dua yapcamHaklısın canım. İsyan etmiyorum ama çok üzüldüm. 14 gün gecikince hamileyim diye düşünmüştüm
Birazda bekle belki gec bildiriyor sende olacak inan bana Allah senide guldurecek simdi namazda senin icinde dua yapcam
Adet duzenszligim varmiydi canımAllah razı olsun canım benim.
10 günlük gebelik bile olsa kanda çıkardı dedi hemşire. Ama hâlâ umutluyum.
Ne dedi doktor cnmKızlaaaaar doktora geldim şans dileyin banaaaa
inan canim inan ki olsun yurekten ama hayirlisini iste bende onceleri zorla istiyordum Allahdan hic hayirli demiyordum oldu ama dusdu bebeyim simdi ama hayirli olsun diyorum onun icin bak Allah neler yapar dua duzgun olsun canim belke gec olacaq ama oyle bir evlaf olacakki hep sukr edeceksin belki tez olacak ama bisey eksik olacak hep diyeceksib gec olsaydi uzulme tamamAllah razı olsun canım benim.
10 günlük gebelik bile olsa kanda çıkardı dedi hemşire. Ama hâlâ umutluyum.
Doktordamisin hayla bisey sorsam sorarmisin?Kızlaaaaar doktora geldim şans dileyin banaaaa
Adet duzenszligim varmiydi canım
inan canim inan ki olsun yurekten ama hayirlisini iste bende onceleri zorla istiyordum Allahdan hic hayirli demiyordum oldu ama dusdu bebeyim simdi ama hayirli olsun diyorum onun icin bak Allah neler yapar dua duzgun olsun canim belke gec olacaq ama oyle bir evlaf olacakki hep sukr edeceksin belki tez olacak ama bisey eksik olacak hep diyeceksib gec olsaydi uzulme tamam
BuyurBna cvp verrmisinz canlar
Hayırlısı olsun cnmYoktu canım. Aralarda 2-3 gün oynayabiliyordu bazen sadece. 14 gün oldu tık yok.