2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canin Allahdan umit kesilmez ama kanda cikmayinca genelde nadir sonra.cikio yane nasip stres yapma agir kaldirma insallah Allah nasip etsin canimm
Yok cnm kanda baktirmadim daha sadece idrar testi yaptım benim yumurtam gelişmiyor ilaç kullandım oda işe yaramadı sonra duphaston verdi doktor bazı kadınlar bu ilaçla hamile kalmış bende acaba mi diyorum kanda gidip baktirsam mı 10. Günü beklesem mi diyorum bilemedim

Cnm geç yanıt veriyorum ama ben herzaman bakamıyorum internetin merkezinde çalışıyorum ama kullanmak yasak malum sadece evde olduğumda bakabiliyorum
Bende bel ağrısı yok ama adet olacakmışım gibi ara ara ağrı var göğüs ucunda acı var bir çok test duydum hepsini yapıyorum ama hangisine inansam bilemedim

Ne zaman senin bat. Benim daha var o yüzden testte Yapamıyorum

Canim yumurtladigin gunu biliyorsundur 14.gun test yap

Amin canım ins isteyen herkeze yaa senin durum ne
Ben mayısta 2 olacak evleneli bekarken pko denildi ilaç kullandım birakali uzun süre oldu ama verdiği kilolar hala benle şimdi adet düzensizliği yaşıyorum ama çok şükür pko yok olmus yumurta geliştirici ilaç veriyor doktorlar ( klomen tamoxsifen) hiç biri işe yaramadı düzenli gelsin diye duphaston verdi Doktor adetim yine gecikti ama ilaç biteli daha on gün olmadı bugün test yaptım negatif durum bu cnm baya takiyorum çok istiyorum keza eşimde öyle kaç defa gözleri dolu dolu oldu yanımda dayanmak zor oluyor aileler de beklenti içinde tabi bir dokun bin ah işit gibi oldu kusura bakma cnm

İnsaAllah bende çok istiyorum, dua edin kızlar

Bugün âdet gecikmemin 14. günü kızlar. 2 saate kan ve idrar sonuçlarımı öğreneceğim. Çok heyecanlıyım. Batmalar yaşıyorum ve 3 gündür çektiğim yumurtalık bölgesi ağrısı kaybolmuş.

Salam her kese gununuz aydin ugurlu olsun arkadaslar benim hic mide bulantim yok normalmi bu tamda kac haftalik bilmiyorum ama son adet gununden hesaplayinca 4 haftalik oluyor ama belirti yok bebeyin kalbi ne zaman atmaya baslar biseyde canim istemiyor normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…