2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar işimden dolayı sürekli takip edemiyorum tel den takipte bir hayli zor oluyor
Doktorlar ve hemşireler maalesef çok acımasızlar benim kasık ağrım bugün kesildi ama göğüs uçları acıyor daha önce okumuştum pet bardağa idraryı yapım 3-4 saat bekletip bakıyorsun tortu dipteyse hamile değilsin gibi şeyler denedim benim dipten yukarı doğru doğru uzanan bir tortu var anlamadım zaten bu ayda hamile değilsem aşılama yapılacak
Çocuğun. Varmi peki canım yoksa ilkmi

2-3 gün kaşık ve bacak ağrım oldu göğüslerimde acıyordu cnm bugün kaşık ve bacak ağrım kesildi ama göğüs uçlarım acıyo
Hımm anladım cnm benimde aynı dert yaa bakalım az kaldı adetime hayırlısı olsun hakkımızda bnimde 1 buçuk yaşında kızım var 1 tane daha istiyomki beraber büyüsünler ilerde sıkinti olur diye ins bebis vardir

Günaydın kızlar, bu durumu ne kadar kafaya takıyorsun artık rüyamda test falan yapıyordum bugün, bilinçaltıişte, ama çok güzeldi gerçek gibiydi. Değerlerimi bile hatırlıyorum bu kadar olur.aağlasammı gülsem mi. Kafayı yedim galiba:KK43:

Maşa
Hımm anladım cnm benimde aynı dert yaa bakalım az kaldı adetime hayırlısı olsun hakkımızda bnimde 1 buçuk yaşında kızım var 1 tane daha istiyomki beraber büyüsünler ilerde sıkinti olur diye ins bebis vardir
maşallah cnm seninde Allah bağışlasın Allah nasip ederse 1 tanede kız istiyorum ama ne tuhaftırki şuan göğüs acısıda azaldı ne oluyo bilemedim

Maşa
maşallah cnm seninde Allah bağışlasın Allah nasip ederse 1 tanede kız istiyorum ama ne tuhaftırki şuan göğüs acısıda azaldı ne oluyo bilemedim

Günaydın kızlar, bu durumu ne kadar kafaya takıyorsun artık rüyamda test falan yapıyordum bugün, bilinçaltıişte, ama çok güzeldi gerçek gibiydi. Değerlerimi bile hatırlıyorum bu kadar olur.aağlasammı gülsem mi. Kafayı yedim galiba:KK43:
Çok fazla takmamak lazım aslında ama yapamıyoruz elimizde değil

Bekle 2gun kaldi demi rengliye

Turkan canim evham yapma rahat ol canim stres en buyuk dusman hamilelikdede sen stres yaparsan bebege bisey olur canim benim Allahin izniyle hic bisey olmayacak
InsAllah canim cok sagolun hakiketen insanin ici ferahliyor cok sagolun bizde bakude boyle site var insan bisey sorsa oyle korkutuyorlar insani hayata pisman ediyorlar

X