- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Evet düşük olursa test koyulasacağı yerde silikleşiyor gönlünü ferah tut bu sefer Allahın izniyle nizimleler ben inanıyorum strese girip bebeği yotma. Olscağı varsa olacak güzel düşün güzel şeyler olsun canımBisey sorcam dusuk olursa test silik cikar oylemi kirmiziysa dusuk olmaz ?
Kil donmesi ameleyati olacakti canim oyle girdi ama cok kotu apse olmus doktorlar onu cikardilar uyusturup 10gun sonrada kildonmesi ameliyati olacak
Aynrn canim sagolAmannn... Erkeklern korkulu ruyasi.... Cok gecmis olsun canm. Saglik olsun da yeterki bir ay sonra olsn.napalim..
Adetle hamilelik belirtisi cok yakinmis canjm ama vucudunu en iyi swn tanirsin bi kan versenMerabalr ben yeni katıldım bende çocuk sahibi olmak istiyorum ve yumurtlama günümde ilişki oldu ve 1 hafta oldu adetimede 1 hafta var ve her belirtiyi yaşıyorum belim çok kötü ağrıyor uyuyapıyorum annemler benim gibi olan ve hamile veya hamilelik düşünen cvp verrmis
İnşaAllah canım. Test yapmadım ama yarın sabah kan vereceğim. Hayırlısı olsun. Çok heyecanlıyımSagol canim bu arada insAllah hayirli haberini verirsin test yapdinmi?
InsAllah Allah kismet elesin Allah ol desinMerabalr ben yeni katıldım bende çocuk sahibi olmak istiyorum ve yumurtlama günümde ilişki oldu ve 1 hafta oldu adetimede 1 hafta var ve her belirtiyi yaşıyorum belim çok kötü ağrıyor uyuyapıyorum annemler benim gibi olan ve hamile veya hamilelik düşünen cvp verrmis
Hayirli olsun heyacan yapma sakin ol Allah sevindirsin insAllahİnşaAllah canım. Test yapmadım ama yarın sabah kan vereceğim. Hayırlısı olsun. Çok heyecanlıyım
Sagol canim yatak rejimi verdi doktor bizde doktorlar oyle deyil ciddi bakmiyorlar sizde farkli sizinle ilgileniyorlar eger hastasisinizsa bizde ama para ver bakiyim yani oylesin hic sormazlar hastam nasil bizde cok zorEvet düşük olursa test koyulasacağı yerde silikleşiyor gönlünü ferah tut bu sefer Allahın izniyle nizimleler ben inanıyorum strese girip bebeği yotma. Olscağı varsa olacak güzel düşün güzel şeyler olsun canım
Canim bende boyle oldu 11 adet gunumdu ondan once test yapdim cikmadi ciddiye almadim sabahi oylesine test yapdim 2 cizgi cikdi yani test bazen dogru gostermiyor sabr et insAllah olurKizlar bana yardim edinbenim dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim, gecen cuma gunu yumurtaliklarimda batmali adet agrisi vardi belimede vuruyodu hafif hafif. Ve orda kaldi sonra ne agri oldu nede adet oldum. Dun benim bat imdi , olmadim. Gebelik testleri yaptim hicbirinde ikinci cizgi cikmadi. Adetim normalde cok duzenli. Adetimi bekliyorum ama yok birsey. Hic yasadinizmi sizde buna benzer bi durumu
Insallah canim yaaCanim bende boyle oldu 11 adet gunumdu ondan once test yapdim cikmadi ciddiye almadim sabahi oylesine test yapdim 2 cizgi cikdi yani test bazen dogru gostermiyor sabr et insAllah olur
Amin cnm ins 2inci çocuğumu istiyorum ama ilkinde hiç belirti yaşamadım sadece kasik agrisi vardı öyle anldim ama bu belirtiler ins bni yanıltmasın yaa çok istiyom tabi hayrlisiInsAllah Allah kismet elesin Allah ol desin
Allaha güven canım bol bol dua et. Yasin i serif oku, elini karnına koy ve iyi düşün. Kurban olduğum veren Allah senden benden daha iyi kollar. Stres yok kafanı boşalt. Düşünme benim önceki nasip değilmiş ki asırı stres yapmıştım nasış olcak iki kat artcak mı diye sırf yarın var mı yok mu ona göre önlemimi alayım hemşireyim ben riskli gastalarımız var arkadaslarda bilsin istiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. O duyguyu yasadığımdan seni çok iyi anlıyorum. Rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun inşSagol canim yatak rejimi verdi doktor bizde doktorlar oyle deyil ciddi bakmiyorlar sizde farkli sizinle ilgileniyorlar eger hastasisinizsa bizde ama para ver bakiyim yani oylesin hic sormazlar hastam nasil bizde cok zor
Insallah bebegin seninledirİnşaAllah canım. Test yapmadım ama yarın sabah kan vereceğim. Hayırlısı olsun. Çok heyecanlıyım
Insallah bebegin seninledir
Canımmm bazen çıkmıyor o testlerde kan ver kesin sonuç alırsınKizlar bana yardim edinbenim dun adet olmam gerekiyordu ama olmadim, gecen cuma gunu yumurtaliklarimda batmali adet agrisi vardi belimede vuruyodu hafif hafif. Ve orda kaldi sonra ne agri oldu nede adet oldum. Dun benim bat imdi , olmadim. Gebelik testleri yaptim hicbirinde ikinci cizgi cikmadi. Adetim normalde cok duzenli. Adetimi bekliyorum ama yok birsey. Hic yasadinizmi sizde buna benzer bi durumu
Insallah olmazsin canimm insallah... bu ay bende olmaz heralde bu gidisele ama insallah sizin bebis haberlwrinizle bwn sevinirim kizlarİnşaAllah canım hepimiz için hayırlısı olsun. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
2 gündür karın alt bölgemdeki ağrılar sancılar geçmiyor. Bugün bel ağrım da başladı. Sıcak su torbası bile fayda etmiyor. Bugün iyice halsizleştimÂdet olacak gibiyim ama her gece yarın olacağım diyorum olmuyorum. Ne kadar stresli bir durum.
Amin canim cok sagol simdi daha sakinim kafamdan atdim kotu seyleri iyi seyler dusunucem ama belirti hic yok mide bulantim olmuyor bunlar korkutuyor beniAllaha güven canım bol bol dua et. Yasin i serif oku, elini karnına koy ve iyi düşün. Kurban olduğum veren Allah senden benden daha iyi kollar. Stres yok kafanı boşalt. Düşünme benim önceki nasip değilmiş ki asırı stres yapmıştım nasış olcak iki kat artcak mı diye sırf yarın var mı yok mu ona göre önlemimi alayım hemşireyim ben riskli gastalarımız var arkadaslarda bilsin istiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin. O duyguyu yasadığımdan seni çok iyi anlıyorum. Rabbim bizi ve evlatlarımızı korusun inş
Bende simdi mide bulantisi yok yani belirtileri cok az bir ara sol tarafima iyne batiyor sadeceAmin cnm ins 2inci çocuğumu istiyorum ama ilkinde hiç belirti yaşamadım sadece kasik agrisi vardı öyle anldim ama bu belirtiler ins bni yanıltmasın yaa çok istiyom tabi hayrlisi