2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Insallah olmazsin canimm insallah... bu ay bende olmaz heralde bu gidisele ama insallah sizin bebis haberlwrinizle bwn sevinirim kizlar
Bu ay bende de olmaz canım. 13 gün geciktiğime bakma, ilk kez bu kadar geciktim ama kesin hava değişikliğinden gecikmişimdir. İnşaAllah ilk senin haberini duyarız♡

1 saat sonra kan vereceğim ben de. Tam kan vereceğim gün kar yağıyor burada hava daha dün sıcaktı :)

Son düzenleme:
3 tüp kan ve idrar testi aldılar. Kilomu ve tansiyonumu da ölçtüler. Hamileysem vitamin bağışlayacaklamış ve takvim vereceklermiş. Hemşire beni tam havaya soktu yani ve hâlâ âdet olmadım bekliyorum. Yarın sabah saat 10'da sonuçlarımı almaya gideceğimo_O

Herkese merhaba bende aranıza katılmak istedim 11 yaşında bir oğlum var eşimle 2. Bebeğimizi istiyoruz fakat yıllardır olmadı dr gittim çok şükür bir sıkıntı yok herşey normal çıktı ama bir türlü tutturamadık son zamanlarda adette düzensizlik başladı normal sürece göre bat 19 mart olması gerekiyor pazar günü ilişki oldu ondan sonrasında da kaşığımda adet sancısı gibi sancı var bugünde bacağımda ağrı var hamilelik belirtisi olabilirmi acaba çok yoruldum artık ☹️
Merhaba canım aynı durumdayız benimde 6yaşında bi kızım var. Uzun zamandır bizde istiyoruz ama olmuyor malesef. Geçen ay doktora gittim bütün tahliller yapıldı çok şükür bi sıkıntı yok. Bu ay bende de kasık ağrısı var, ara ara batmalar var.ve belim çok ağrıyor. Sanki adet olacakmışım gibi. bi de ben hep ayaktayım bi türlü dinlenemiyorum.,kızımdan dolayı. Oturunca biraz geçiyor ama ayakta çok kalınca daha da ağrıyor. İnşallah hayırlısıyla bi an önce bu duyguyu yaşarız

Arkdslar benim adetime 6 gün kaldı ve test yapayım mi acaba kasıklarım belim çok ağrıyor arada bir sol göğsüme ağrı girip cikiyor ne dersinz
Normal idrarda belki çıkmayabilir canım ama eğer istersen kanla yapıyorlarmış yapabilirsen onu yap. Burda formda gördüm, idrar testi çubuğuna sulandırılmış kan koyuyorlarmış. Öyle bi sayfa var, yapanlarda var mı bi bak istersen. 1hafta önceden öğrenenler var

Bu ay bende de olmaz canım. 13 gün geciktiğime bakma, ilk kez bu kadar geciktim ama kesin hava değişikliğinden gecikmişimdir. İnşaAllah ilk senin haberini duyarız♡

1 saat sonra kan vereceğim ben de. Tam kan vereceğim gün kar yağıyor burada hava daha dün sıcaktı :)
Verdinli sonucunu aldinmi cnm... benim haberimi arrik zor duyarsiniz bu ay malrsef

3 tüp kan ve idrar testi aldılar. Kilomu ve tansiyonumu da ölçtüler. Hamileysem vitamin bağışlayacaklamış ve takvim vereceklermiş. Hemşire beni tam havaya soktu yani ve hâlâ âdet olmadım bekliyorum. Yarın sabah saat 10'da sonuçlarımı almaya gideceğimo_O
Saglikocahinda yaptiysan internetden aonucunu ogrenebilirsin cnm

Herkese merhaba bende aranıza katılmak istedim 11 yaşında bir oğlum var eşimle 2. Bebeğimizi istiyoruz fakat yıllardır olmadı dr gittim çok şükür bir sıkıntı yok herşey normal çıktı ama bir türlü tutturamadık son zamanlarda adette düzensizlik başladı normal sürece göre bat 19 mart olması gerekiyor pazar günü ilişki oldu ondan sonrasında da kaşığımda adet sancısı gibi sancı var bugünde bacağımda ağrı var hamilelik belirtisi olabilirmi acaba çok yoruldum artık ☹️
Canin adet duzenaizligi sikintidan da oluo cok takma kafana ... insallah Allah tekrar bebis nasip eder

Saglikocahinda yaptiysan internetden aonucunu ogrenebilirsin cnm
Barkod numarası falan yok elimde canım o yüzden yarını beklemem lazım ama negatif çıkacağını hissediyorum, fazla heyecanlanmayim ben. Kim tüm 1 ay boyunca ilişki yaşamayıpta âdet gecikmesinin 3. günü olan ilişkiden gebe kalabilir ki? Kendi kendime heyecan yaptım belki vardır diye 2 hafta gecikince:olamaz:benimki de iş işte...

Barkod numarası falan yok elimde canım o yüzden yarını beklemem lazım ama negatif çıkacağını hissediyorum, fazla heyecanlanmayim ben. Kim tüm 1 ay boyunca ilişki yaşamayıpta âdet gecikmesinin 3. günü olan ilişkiden gebe kalabilir ki? Kendi kendime heyecan yaptım belki vardır diye 2 hafta gecikince:olamaz:benimki de iş işte...
Nasip canim adet bitiminden beri hic ilosli olmadimi

O ay senin bu ay benim diye diye dolanıyorum sitede aylardır. 1 yıldır olmadı, bunda da vardır bi hayır diyorum :KK43: Umarım bu ay olur isteyen herkesin. Ben aralıkta dogdum bebişimde aralık ayında doğsun istiyorum o yüzden bu ay olmasını daha daha çok istiyorum :)
Bata kac gun var

Merabalr ben yeni katıldım bende çocuk sahibi olmak istiyorum ve yumurtlama günümde ilişki oldu ve 1 hafta oldu adetimede 1 hafta var ve her belirtiyi yaşıyorum belim çok kötü ağrıyor uyuyapıyorum annemler benim gibi olan ve hamile veya hamilelik düşünen cvp verrmis

Canım şuan da senin ile aynıyım, yumurtlama gününden önce ve sonra ilişki oldu, adet olmama 6 gün var, ama bir hafta önce bir sürü belirti başladı adet günüm inşallah geçerse test yapacağım ne zor beklemek :KK43:

X