- Konu Sahibi sevcanvildo
Geçmiş olsun kuzum ya Sıkma canını herşeyde bir hayır var rabbim tez zaman da nasip eylesinKizlar kocisim ameliyat olacak galiba bugun bu ayda benim calismam olmayacak galoba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun kuzum ya Sıkma canını herşeyde bir hayır var rabbim tez zaman da nasip eylesinKizlar kocisim ameliyat olacak galiba bugun bu ayda benim calismam olmayacak galoba
11 gunluk bir gecikmen var cnm oylemi peki hic kan tahlili yaptirdinmiBAT'ım 2 Marttı canım. Sonraki âdet tarihim de 31 Mart. 11. günümdeyim bugün ve hafif hafif batmalar yaşıyorum ve sanki kenarlardan rahmimi çekiyorlar. İçimde sanki taş var gibi bir baskı var ve hâlâ gribim. Akıntım ise kaç haftadır açık krem/beyaz ve sulu. Çok geciktim bu ay...
gecmis olsun cnm ne ameliyati olucakKizlar kocisim ameliyat olacak galiba bugun bu ayda benim calismam olmayacak galoba
11 gunluk bir gecikmen var cnm oylemi peki hic kan tahlili yaptirdinmi
Kizlar kocisim ameliyat olacak galiba bugun bu ayda benim calismam olmayacak galoba
hic blmyrm cnm onu doktora falan sormak lazim yani sonucta baya gecikmissin bi doktora gorun derim benYaptırmadım canım. Âdet gecikmemin 3. günü (4 Mart) yakınlaşma oldu, yani daha 9 gün önce olduğu için evdeki testlerde çıkmaz. Test etmeden önce de kan testi yaptırmak istemedim.
Kafamı karıştıran konu, yakınlaşma olduğunda zaten 3 gün gecikmiştim nedense, şimdi 11 gün oldu ve çok oldu. Gecikmede yaşanan ilişkiden gebe kalınabilir mi tam emin olamıyorum.
hic blmyrm cnm onu doktora falan sormak lazim yani sonucta baya gecikmissin bi doktora gorun derim ben
cnm yani iliski oldu dedigin tarihte zaten gecikmissin sen o gun vebek olacagini dusunmuyrm ama ki o kadar iliskiylede hemen cikmaz gebelikDöngümü 30 gün saydığımda 11. gün bugün ama aslında 12. günümdeyim döngüm çoğu zaman 29 oluyor.
Âdet olmazsam bir 5 gün daha bekleyim ben evde test yapim canım. İlişkiden 2 hafta sonra çıkması lazım herhalde gebelik var ise ama bugün kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Yataktan daha kalkamadım. Dün karın alt bölgem tüm gün ağrıdı âdet olacakmışım gibi ama bugün de batmalar, çekilmeler ve baskı hissediyorum.
cnm yani iliski oldu dedigin tarihte zaten gecikmissin sen o gun vebek olacagini dusunmuyrm ama ki o kadar iliskiylede hemen cikmaz gebelik
aynen cnm ama eger baska sorun varsa doktorangtmendenfayda var derim cnmBende olacağını düşünmüyorum ama kısmet canım. Bekleyim bakalım ne olacak.
Tamam canım. Teşekkür ederim yardımın için :)aynen cnm ama eger baska sorun varsa doktorangtmendenfayda var derim cnm
ica ederim cnmTamam canım. Teşekkür ederim yardımın için :)
Çok geçmiş olsun canım benim,herşeyin hayırlısı sıkma canını.inşallah arka arkaya hamilelik haberleri verecez birbirimize en kısa süredeKizlar kocisim ameliyat olacak galiba bugun bu ayda benim calismam olmayacak galoba
Ah sorma bunu bende takip ediyordum ovulasyonla catlama gunumu bıldım zaten de kalmamış işin garibi son gebelik testimi de bugun kullandım :) koli koli aldığından . Ama eczaneden alıcam yarın yada öbür gün yaptığımda atarım ovulasyonu da.Canm elinde ovulasyon testi varmi? Varsa onla da denesene bakalim kopkoyu cikacakmi?
Ama bariz var yani hayırlı olsun insaallah.
Hadi bakalım hayirlisi:)Ah sorma bunu bende takip ediyordum ovulasyonla catlama gunumu bıldım zaten de kalmamış işin garibi son gebelik testimi de bugun kullandım :) koli koli aldığından . Ama eczaneden alıcam yarın yada öbür gün yaptığımda atarım ovulasyonu da.
Gecmis olsun canm birden mi çıktı?
Amannn... Erkeklern korkulu ruyasi.... Cok gecmis olsun canm. Saglik olsun da yeterki bir ay sonra olsn.napalim..Kil donmesi ameleyati olacakti canim oyle girdi ama cok kotu apse olmus doktorlar onu cikardilar uyusturup 10gun sonrada kildonmesi ameliyati olacak
Sagol canim bu arada insAllah hayirli haberini verirsin test yapdinmi?Valla güzel yazıyorsun canım ne özrü :) bir süre sonra burada yaza yaza Türkçeni iyice geliştirirsin.