- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Canim sonuc ne olduEvet canım düzenliydi yarın kan testi yaptırcam
Geldimi kirmizilarbende istiyorum mart 9 batım.
Canim sonuc ne olduÇatlatma iğnesiden sonra 12.gün testi ek olarak yükledim sizce sonuç nedir eşim artık test yapmamı istemiyor çok fazla hüsran yaşadık
Canim bisey var miKizlar bende esimde cok istiyorz 3 yilk evliym Allah herkese o guzel duyguyu tattirsn insallah ve benm adetim uc gun gecti ama bu son gun kahverengi akintim varadete bigün kala test yapmştm negatıf cıktı adete ıkı gun kala sancılanırdm hiçbir belırtı yok
Canim somuc meKızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Canim bisey var miBat 12 mart. 4 gün kaldı çok heycanliyim gunler gecmek bilmiyor
Canim test yaptibmi hic bakimbende bu ay cok istiyorum hamile kalmayı kızlar...inşallh ::) RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN.....ben bebeğimi kaybettim 11.hafta da kalbi durdu...kimse yasamasn hiç.zor bir durum.bat 15 mart
5 gün geciktim canım ama hala Gelmedi adetimmmmCanim somuc me
Test yapsana ne sabir kiz sendeki5 gün geciktim canım ama hala Gelmedi adetimmmm
EhehTest yapsana ne sabir kiz sendeki
Allah sefa versin insAllah Allah sizi sevindirsinKocam pansuman olacak surejjli 12gun sonra tekrar ameliyat olabilirmis falan hic veraber olamicazkii
Allah razi olsun canim Allah tum hastalara sifa versin insallajAllah sefa versin insAllah Allah sizi sevindirsin
İdrar canım Ama idrarında yanılma payı yok olsa da çok düşük bir ihtimal ne bileyim ya anlamadım hiçbir şey
adet oldum canım şimdi dostinex kullanıyorumCanim sonuc ne oldu
Hayirlisi olsun canimadet oldum canım şimdi dostinex kullanıyorum
Bekle biraz daha canim hakkinda hayirlisini verain Rabbimİdrar canım Ama idrarında yanılma payı yok olsa da çok düşük bir ihtimal ne bileyim ya anlamadım hiçbir şey
Insallah gelmeyen.bat olur :)selam kızlar bat 5 nisan.