- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
İnş canım inş. Bir düşüğüm olduğundan sevinemedim henüz eşime bile bişi demedim . Allah hayırlısını nasip etsin inş sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.0Hamilesin canim daha yeni boyle insAllah sag salim kucagimi a almayi Allah nasib eder bende ilk oyleysi silim git gide kizardi
Canım çok sevindim inşallah herşey istediğin gibi olur bizler içinde dua et :)İnş canım inş. Bir düşüğüm olduğundan sevinemedim henüz eşime bile bişi demedim . Allah hayırlısını nasip etsin inş sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.0
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş canım. Tez vakit hayırlısı ile sağlıklaCanım çok sevindim inşallah herşey istediğin gibi olur bizler içinde dua et :)
Canim benim hayorli olsun kesin hamilesin masallahKızlar adetim tahminen mart 16-17 si çünkü 21 inde (2 mart ) çatladı yumurtam eminim. Sabah ilk idrarla yaptım. Bir de dün gece silik gördüğüm test gayet net olmuş. Rabbim sen utandırma inş . İkisi net çizgi olana kadar takip edicem . İkinci resim bu sabah ilk idrarla, 1.ci resim dün aksam beklememiş idrarla silikti en son sabaha böyle olmuş.
Nasip ama gecti agri :)Valla o hiç belli olmaz canım hemen olabilirsin de :)
Az kaldi adet gununu bekle kuzumbenimde hala saridan kahveye calan akintim geliyor sanki adetimin son gunu gibi neden oluyor anlamiyorum yaaa migrende var bebek varsa diye ilacta icemiyorum napicam blmyrm yaa
Yao canim insallah iyi haberlerle gelirsinValla bilmiyorum canım. Hergün âdet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor. Tüm gün karın alt bölgemde olacakmışım gibi sızı vardı ama 1 haftadır belirtiler var zaten. Belirtiler geliyor, âdet olmuyorum ve geçiyor. Göğüs ağrılarım vardı o da geçti. 1 haftadır da gribim atlatamadım. Hâlâ kuru dönemime de girmedim daha akıntım var. Stresli de değilim ki stresten gelmiyor diyeyim.
1 hafta daha bekleyip evde test mi yapsam? 1 hafta sonra ilişki tarihinden 2 hafta oluyor.
Canim doktora gitsene bi kan versene artik kesinlessin net insallah bizede burdan mutlu haberini verirsin :)İnş canım benim kasım ayında 1 düşüğüm var 6 haftalık değerlerim yükselmemişti o yuzden kalp sesi ve net keseyi görmeden sevinemiyorum. Rabbim herkesin evladınu sağlıkla bağışlasın inş
Bende oyleyim senin gibi inan hic sevincini yasayamadim haylaİnş canım inş. Bir düşüğüm olduğundan sevinemedim henüz eşime bile bişi demedim . Allah hayırlısını nasip etsin inş sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.0
aynenn cnm sabir artik napalim yoksada allahtan varsada allahtan olanda o verende oAz kaldi adet gununu bekle kuzum
Yarın nöbete gidicem hemşireyim ben yarın vericem kanı :) bide bu ay temizliğe kalkıştım. Boya badana bakalım :)) kısmen bitti. Yarın hayırlı haberleri veririm inş . Bana kalsa o iki çizgi net görmeden gitmicem ama kesinleşsin de iatiyorum bakalım hayırlısı.Canim doktora gitsene bi kan versene artik kesinlessin net insallah bizede burdan mutlu haberini verirsin :)
Yao canim insallah iyi haberlerle gelirsin
cnm adetin ne zaman seninValla bilmiyorum canım. Hergün âdet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor. Tüm gün karın alt bölgemde olacakmışım gibi sızı vardı ama 1 haftadır belirtiler var zaten. Belirtiler geliyor, âdet olmuyorum ve geçiyor. Göğüs ağrılarım vardı o da geçti. 1 haftadır da gribim atlatamadım. Hâlâ kuru dönemime de girmedim daha akıntım var. Stresli de değilim ki stresten gelmiyor diyeyim.
1 hafta daha bekleyip evde test mi yapsam? 1 hafta sonra ilişki tarihinden 2 hafta oluyor.
Canm elinde ovulasyon testi varmi? Varsa onla da denesene bakalim kopkoyu cikacakmi?Kızlar adetim tahminen mart 16-17 si çünkü 21 inde (2 mart ) çatladı yumurtam eminim. Sabah ilk idrarla yaptım. Bir de dün gece silik gördüğüm test gayet net olmuş. Rabbim sen utandırma inş . İkisi net çizgi olana kadar takip edicem . İkinci resim bu sabah ilk idrarla, 1.ci resim dün aksam beklememiş idrarla silikti en son sabaha böyle olmuş.
cnm adetin ne zaman senin
Arkadaslar ben aZeriyim sizin dilde kotu yaziyorum ozur dilerim simdiden
Gecmis olsun canm birden mi çıktı?Kizlar kocisim ameliyat olacak galiba bugunbu ayda benim calismam olmayacak galoba