2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

11 gunluk bir gecikmen var cnm oylemi peki hic kan tahlili yaptirdinmi

11 gunluk bir gecikmen var cnm oylemi peki hic kan tahlili yaptirdinmi

Yaptırmadım canım. Âdet gecikmemin 3. günü (4 Mart) yakınlaşma oldu, yani daha 9 gün önce olduğu için evdeki testlerde çıkmaz. Test etmeden önce de kan testi yaptırmak istemedim.

Kafamı karıştıran konu, yakınlaşma olduğunda zaten 3 gün gecikmiştim nedense, şimdi 11 gün oldu ve çok oldu. Gecikmede yaşanan ilişkiden gebe kalınabilir mi tam emin olamıyorum.

hic blmyrm cnm onu doktora falan sormak lazim yani sonucta baya gecikmissin bi doktora gorun derim ben

hic blmyrm cnm onu doktora falan sormak lazim yani sonucta baya gecikmissin bi doktora gorun derim ben

Döngümü 30 gün saydığımda 11. gün bugün ama aslında 12. günümdeyim döngüm çoğu zaman 29 oluyor.

Âdet olmazsam bir 5 gün daha bekleyim ben evde test yapim canım. İlişkiden 2 hafta sonra çıkması lazım herhalde gebelik var ise ama bugün kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Yataktan daha kalkamadım. Dün karın alt bölgem tüm gün ağrıdı âdet olacakmışım gibi ama bugün de batmalar, çekilmeler ve baskı hissediyorum.

cnm yani iliski oldu dedigin tarihte zaten gecikmissin sen o gun vebek olacagini dusunmuyrm ama ki o kadar iliskiylede hemen cikmaz gebelik

Canm elinde ovulasyon testi varmi? Varsa onla da denesene bakalim kopkoyu cikacakmi?
Ama bariz var yani hayırlı olsun insaallah.
Ah sorma bunu bende takip ediyordum ovulasyonla catlama gunumu bıldım zaten de kalmamış işin garibi son gebelik testimi de bugun kullandım :) koli koli aldığından . Ama eczaneden alıcam yarın yada öbür gün yaptığımda atarım ovulasyonu da.

Merabalr ben yeni katıldım bende çocuk sahibi olmak istiyorum ve yumurtlama günümde ilişki oldu ve 1 hafta oldu adetimede 1 hafta var ve her belirtiyi yaşıyorum belim çok kötü ağrıyor uyuyapıyorum annemler benim gibi olan ve hamile veya hamilelik düşünen cvp verrmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…