2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Salam arkadaslar benim test bu gun boyle gosterdi dunen aybasi olacakdim olmadim dusuk olmaz diyilmi?bide dusukren nasil korunum hangi ilacla iyneyle

Kızlar selam bugün sabah aşırı derecede kasığımda sol yumurtalığımda ağrım oldu. Dün ilişki olmuştu bir kaç gün öncede olmuştu. O zamandan beri kasık ağrım vardı ama bu sabahki çok şiddetliydi.Adetime daha çok var anlamadım neden böyle bir ağrım oldu. Annem yumurtan çatlıyor olabilir dedi ama kaç senedir çatlıyor zaten yumurtam bugün olan ağrı gibi hiç daha önce yaşamamıştım acaba enfeksiyon gibi bişey olabilir mi?

InsAlah Allah korusun bende ilk dusuk yapmisdim simdi bende var korkuyorum Allah buyuk ne yapalim Allah saglikli ovlad nasib etsin insAllah

InsAlah Allah korusun bende ilk dusuk yapmisdim simdi bende var korkuyorum Allah buyuk ne yapalim Allah saglikli ovlad nasib etsin insAllah
Ben adetime 5 gün kala test yaptım 2 farklı marka, cok silik çıktı 2 günde 1 takip edicem inş bebeğim benimledir eşimin 29 unda dığum günü en güzel doğum hünü hediyesi olur erken öğrenip strse girmek istemiyorum bide ilkinde de erken öğrendim acayip gerilmiştim inş rabbim hayırlısı görnüştür de vermiştir

Eklentiler

• IMG_6629.JPG
    69,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6631.JPG
    61,8 KB · Görüntüleme: 53
Bende adetimi bekliyorum eğer olmazsam o ağrıyo döllenmeye yorucam benimde supheli ilişkiden 2 gün sonra felam aşırı sağ kasık ve bel ağrısı arada ayağımı kadıcak derecede belimde kopuyodu ben temizliğe vurdum da yorgunluğumu bilmiyorum. İnş hamileyimdir.

Canim bi git doktora adetin biteli kac gun oldu kist de agri yapabilir

Cankm bende gordum insallah bebegin seninledir canim bekliyorum net haberlerini canim sevindim simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…