-
- Konu Sahibi sevcanvildo
dun verdim cnm 0.1 ciktiAa ne zaman verdin ben kacirdim degerin kac cikti
B3kle canim belkide erken daha ondandir...dun verdim cnm 0.1 cikti
blmyrmki cnm yaaa suanda bide boyle adet olucak gibi karnim belim agriyor bide saridan kahveye kahveden sariya donen bir akintim var erken adet olucam galibaB3kle canim belkide erken daha ondandir...
Dur canim gun dogmadan neler dogar canimblmyrmki cnm yaaa suanda bide boyle adet olucak gibi karnim belim agriyor bide saridan kahveye kahveden sariya donen bir akintim var erken adet olucam galiba
insaallah cnm rabbim insaallah yazmistir bu ay banada sana yaaaDur canim gun dogmadan neler dogar canim
amin canim benden once yillardir olmayana versin Rabbim insallahinsaallah cnm rabbim insaallah yazmistir bu ay banada sana yaaa
amin cnm evet orasi oyleeamin canim benden once yillardir olmayana versin Rabbim insallah
Testin nerde canim bi baksak olurmu ? Hamilemisin gittinmi doktora ?Salam arkadaslar benim test bu gun boyle gosterdi dunen aybasi olacakdim olmadim dusuk olmaz diyilmi?bide dusukren nasil korunum hangi ilacla iyneyle
Gotdim canim doktora dyufaston yazdi ilac bide uzan ancak dedi ilaci kullaniyorum kan tehlili icin yarin gel dedi ama parasi cok diye gidemiyorumTestin nerde canim bi baksak olurmu ? Hamilemisin gittinmi doktora ?
Dusukden korunman icin bi doktora gitmende lazim
Her sey icin cok sagolun vallah bura yaziyorum rahatliyorum insana oyle huzur veriyorsunu cok sagolun Allah butun bebekleri korusun olmayan her kese nasip etsin insAllahTestin nerde canim bi baksak olurmu ? Hamilemisin gittinmi doktora ?
Dusukden korunman icin bi doktora gitmende lazim
InsAlah Allah korusun bende ilk dusuk yapmisdim simdi bende var korkuyorum Allah buyuk ne yapalim Allah saglikli ovlad nasib etsin insAllahMerhaba kızlar, benim en son adet tarihim 10 şubat 35 günde 1 oluyorum genelde 21. Gün pozitifi gördüm ovülasyon testiyle, ertesi gün ilişki oldu sadece bide yumurtlamanın ilk günü. İlişkiden sonra sağ kasığımda gün içinde ara ara şiddetli ara ara hafif ağrı var. Bide vajinamın ust tarafına bıcak saplanıyo gibi daniyelik ağrılar bir önceki ge beliğimde cok erken öğrenmiştim ve düşük yaptım belirtiler bi gögüslerimdi şimdi gögüs ucum dokundukça acıyo. Aslında hiç umidim yok yumurtlama sonrası tek ilişki olduğubdan daha adetime var test yaptım negatif. Heyecanla bekliyorum inş bu au rabbim nasip eder(
Ben adetime 5 gün kala test yaptım 2 farklı marka, cok silik çıktı 2 günde 1 takip edicem inş bebeğim benimledir eşimin 29 unda dığum günü en güzel doğum hünü hediyesi olur erken öğrenip strse girmek istemiyorum bide ilkinde de erken öğrendim acayip gerilmiştim inş rabbim hayırlısı görnüştür de vermiştirInsAlah Allah korusun bende ilk dusuk yapmisdim simdi bende var korkuyorum Allah buyuk ne yapalim Allah saglikli ovlad nasib etsin insAllah
Bende adetimi bekliyorum eğer olmazsam o ağrıyo döllenmeye yorucam benimde supheli ilişkiden 2 gün sonra felam aşırı sağ kasık ve bel ağrısı arada ayağımı kadıcak derecede belimde kopuyodu ben temizliğe vurdum da yorgunluğumu bilmiyorum. İnş hamileyimdir.Kızlar selam bugün sabah aşırı derecede kasığımda sol yumurtalığımda ağrım oldu. Dün ilişki olmuştu bir kaç gün öncede olmuştu. O zamandan beri kasık ağrım vardı ama bu sabahki çok şiddetliydi.Adetime daha çok var anlamadım neden böyle bir ağrım oldu. Annem yumurtan çatlıyor olabilir dedi ama kaç senedir çatlıyor zaten yumurtam bugün olan ağrı gibi hiç daha önce yaşamamıştım acaba enfeksiyon gibi bişey olabilir mi?
Canim bi git doktora adetin biteli kac gun oldu kist de agri yapabilirKızlar selam bugün sabah aşırı derecede kasığımda sol yumurtalığımda ağrım oldu. Dün ilişki olmuştu bir kaç gün öncede olmuştu. O zamandan beri kasık ağrım vardı ama bu sabahki çok şiddetliydi.Adetime daha çok var anlamadım neden böyle bir ağrım oldu. Annem yumurtan çatlıyor olabilir dedi ama kaç senedir çatlıyor zaten yumurtam bugün olan ağrı gibi hiç daha önce yaşamamıştım acaba enfeksiyon gibi bişey olabilir mi?
Devlete gitsene canimmGotdim canim doktora dyufaston yazdi ilac bide uzan ancak dedi ilaci kullaniyorum kan tehlili icin yarin gel dedi ama parasi cok diye gidemiyorum
Canim zaten hepimiz birbirimizle rahatliyoruz inanki icini ferah tut Allahin izniyle birsey olmaz insalalhHer sey icin cok sagolun vallah bura yaziyorum rahatliyorum insana oyle huzur veriyorsunu cok sagolun Allah butun bebekleri korusun olmayan her kese nasip etsin insAllah
12.gündeyim tatlım. Daha yeni geçen ay rahim filmi çekildim herşeyim Allaha şükür normal çıktıCanim bi git doktora adetin biteli kac gun oldu kist de agri yapabilir
Cankm bende gordum insallah bebegin seninledir canim bekliyorum net haberlerini canim sevindim simdidenBen adetime 5 gün kala test yaptım 2 farklı marka, cok silik çıktı 2 günde 1 takip edicem inş bebeğim benimledir eşimin 29 unda dığum günü en güzel doğum hünü hediyesi olur erken öğrenip strse girmek istemiyorum bide ilkinde de erken öğrendim acayip gerilmiştim inş rabbim hayırlısı görnüştür de vermiştir