2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

aynen cnm ama ben usutmedigimi dusunuyorum sanirim erken adet olucam
Yaa olmazsın inşalllah dur bakalım.gerçi herşwyinhayırlısı canım.rabbim en doğru zamanda nasip etsin.üzülmeyelim hemen bi sonraki aya adapte olalım
İnşallah bu topikdeki herkes gebe kalır birlikte heyecanlı bekleyiş diye topik açar hamile hamile o topiğe geçeriz:)
ne güzel söyledin,inşallah en kısa zamnda

Yaa olmazsın inşalllah dur bakalım.gerçi herşwyinhayırlısı canım.rabbim en doğru zamanda nasip etsin.üzülmeyelim hemen bi sonraki aya adapte olalım

ne güzel söyledin,inşallah en kısa zamnda
Ya bisey soracam kizlar az once esimle iliski oldu 15dk sonra sag kasigim agirmaya basladi.hatta sag kasikla bacak kisminim borlestigi yer uyusmius gibide bi agri anlatabildim mi bilmiyorum ya bu neyden oldu acaba kafama takildi simdi

Ya bisey soracam kizlar az once esimle iliski oldu 15dk sonra sag kasigim agirmaya basladi.hatta sag kasikla bacak kisminim borlestigi yer uyusmius gibide bi agri anlatabildim mi bilmiyorum ya bu neyden oldu acaba kafama takildi simdi
Benim adetle birlikte saydığımda 8.gün eşimle ilişkim olmuştu o günden bugüne (12. Gündeyim) ağrı var kasıklarda. Özellikle bugün hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım kii ben rahim filmi bile çektirdim onda bile ağrı hissetmedim :) hep 2 günde bir ilişki oldu bu zamana kadar. İnan bu ağrılar neden oluyor çok merak ediyorum bende inşallah bebişdir canım :)

Hade senin yumurtlama doneminde ondanda olabilir ama benim adet bitti kesin gebelik yok yane bende

benimde hala saridan kahveye calan akintim geliyor sanki adetimin son gunu gibi neden oluyor anlamiyorum yaaa migrende var bebek varsa diye ilacta icemiyorum napicam blmyrm yaa

Kimininki cikio canim arkadasim dusuk yapti 2hafta sonra gitti bi kan verdi hamile

Valla bilmiyorum canım. Hergün âdet olacakmışım gibi hissediyorum ama gelmiyor. Tüm gün karın alt bölgemde olacakmışım gibi sızı vardı ama 1 haftadır belirtiler var zaten. Belirtiler geliyor, âdet olmuyorum ve geçiyor. Göğüs ağrılarım vardı o da geçti. 1 haftadır da gribim atlatamadım. Hâlâ kuru dönemime de girmedim daha akıntım var. Stresli de değilim ki stresten gelmiyor diyeyim.

1 hafta daha bekleyip evde test mi yapsam? 1 hafta sonra ilişki tarihinden 2 hafta oluyor.

Kızlar adetim tahminen mart 16-17 si çünkü 21 inde (2 mart ) çatladı yumurtam eminim. Sabah ilk idrarla yaptım. Bir de dün gece silik gördüğüm test gayet net olmuş. Rabbim sen utandırma inş . İkisi net çizgi olana kadar takip edicem . İkinci resim bu sabah ilk idrarla, 1.ci resim dün aksam beklememiş idrarla silikti en son sabaha böyle olmuş.

Eklentiler

• IMG_6638.JPG
    80,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6640.JPG
    79,3 KB · Görüntüleme: 41
Gözün aydın canım hayırlı olsun

Ben de daha dün öğrendim canım erken gebelik testiyle bi seviniyorum bi sevinemiyorum inş sağlıklı olduklarını öğreniriz o zaman içimize sine sine sevinirz inş

Hamilesin canim daha yeni boyle insAllah sag salim kucagimi a almayi Allah nasib eder bende ilk oyleysi silim git gide kizardi

Ben de daha dün öğrendim canım erken gebelik testiyle bi seviniyorum bi sevinemiyorum inş sağlıklı olduklarını öğreniriz o zaman içimize sine sine sevinirz inş
Amin inş rabbim sağlıkla rahme yerleşmeyi kal atışını kesesini görmeyi duymayı da nasip etsin. Bu sefer iyi düşünmek istiyorum. Tek sıkıntım sigara kullanıyodum bıraktım Allah hayırlı görmüş vermişse inş sıkı sıkı tutunmasını da sağlar hayırlı haberlerle dönelim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…