- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Hamdolsun o zaman canim insallah bebis yerlesiodur o zaman ondandir diyelim :)zaten filmden sonra genelde 3ayda hamile kaliyorlar insallah sende kalirain12.gündeyim tatlım. Daha yeni geçen ay rahim filmi çekildim herşeyim Allaha şükür normal çıktı
Yaa olmazsın inşalllah dur bakalım.gerçi herşwyinhayırlısı canım.rabbim en doğru zamanda nasip etsin.üzülmeyelim hemen bi sonraki aya adapte olalımaynen cnm ama ben usutmedigimi dusunuyorum sanirim erken adet olucam
ne güzel söyledin,inşallah en kısa zamndaİnşallah bu topikdeki herkes gebe kalır birlikte heyecanlı bekleyiş diye topik açar hamile hamile o topiğe geçeriz:)
Ya bisey soracam kizlar az once esimle iliski oldu 15dk sonra sag kasigim agirmaya basladi.hatta sag kasikla bacak kisminim borlestigi yer uyusmius gibide bi agri anlatabildim mi bilmiyorum ya bu neyden oldu acaba kafama takildi simdiYaa olmazsın inşalllah dur bakalım.gerçi herşwyinhayırlısı canım.rabbim en doğru zamanda nasip etsin.üzülmeyelim hemen bi sonraki aya adapte olalım
ne güzel söyledin,inşallah en kısa zamnda
İşte aynı durum bende 5 gündür var :)Ya bisey soracam kizlar az once esimle iliski oldu 15dk sonra sag kasigim agirmaya basladi.hatta sag kasikla bacak kisminim borlestigi yer uyusmius gibide bi agri anlatabildim mi bilmiyorum ya bu neyden oldu acaba kafama takildi simdi
İnşallah canım umutlanmakda istemiyorum çünkü her ay kırmızıları görünce baya enerjim düşüyor :) :) Ama yine de inşallah öyledir :)Hamdolsun o zaman canim insallah bebis yerlesiodur o zaman ondandir diyelim :)zaten filmden sonra genelde 3ayda hamile kaliyorlar insallah sende kalirain
Benim adetle birlikte saydığımda 8.gün eşimle ilişkim olmuştu o günden bugüne (12. Gündeyim) ağrı var kasıklarda. Özellikle bugün hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım kii ben rahim filmi bile çektirdim onda bile ağrı hissetmedim :) hep 2 günde bir ilişki oldu bu zamana kadar. İnan bu ağrılar neden oluyor çok merak ediyorum bende inşallah bebişdir canım :)Ya bisey soracam kizlar az once esimle iliski oldu 15dk sonra sag kasigim agirmaya basladi.hatta sag kasikla bacak kisminim borlestigi yer uyusmius gibide bi agri anlatabildim mi bilmiyorum ya bu neyden oldu acaba kafama takildi simdi
Test yaptinmi ?
Benim adetim yeni bitti ondanmikiİşte aynı durum bende 5 gündür var :)
Buyuk ihtimal oyledir :)İnşallah canım umutlanmakda istemiyorum çünkü her ay kırmızıları görünce baya enerjim düşüyor :) :) Ama yine de inşallah öyledir :)
Kimininki cikio canim arkadasim dusuk yapti 2hafta sonra gitti bi kan verdi hamileSonuç 1 haftada çıkmayacağı için daha test yapmadım.
Hade senin yumurtlama doneminde ondanda olabilir ama benim adet bitti kesin gebelik yok yane bendeBenim adetle birlikte saydığımda 8.gün eşimle ilişkim olmuştu o günden bugüne (12. Gündeyim) ağrı var kasıklarda. Özellikle bugün hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım kii ben rahim filmi bile çektirdim onda bile ağrı hissetmedim :) hep 2 günde bir ilişki oldu bu zamana kadar. İnan bu ağrılar neden oluyor çok merak ediyorum bende inşallah bebişdir canım :)
Valla o hiç belli olmaz canım hemen olabilirsin de :)Hade senin yumurtlama doneminde ondanda olabilir ama benim adet bitti kesin gebelik yok yane bende
Kimininki cikio canim arkadasim dusuk yapti 2hafta sonra gitti bi kan verdi hamile
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar adetim tahminen 16-17 si çünkü 21 inde çatladı yumurtam eminim. Sabah ilk idrarla yaptım. Bir de dün gece silik gördüğüm test gayet net olmuş. Rabbim sen utandırma inş . İkisi net çizgi olana kadar takip edicem . İkinci resim bu sabah ilk idrarla, 1.ci resim dün aksam beklememiş idrarla silikti en son sabaha böyle olmuş.
İnş canım benim kasım ayında 1 düşüğüm var 6 haftalık değerlerim yükselmemişti o yuzden kalp sesi ve net keseyi görmeden sevinemiyorum. Rabbim herkesin evladınu sağlıkla bağışlasın inşGözün aydın canım hayırlı olsun
Ben de daha dün öğrendim canım erken gebelik testiyle bi seviniyorum bi sevinemiyorum inş sağlıklı olduklarını öğreniriz o zaman içimize sine sine sevinirz inşİnş canım benim kasım ayında 1 düşüğüm var 6 haftalık değerlerim yükselmemişti o yuzden kalp sesi ve net keseyi görmeden sevinemiyorum. Rabbim herkesin evladınu sağlıkla bağışlasın inş
Hamilesin canim daha yeni boyle insAllah sag salim kucagimi a almayi Allah nasib eder bende ilk oyleysi silim git gide kizardiBen adetime 5 gün kala test yaptım 2 farklı marka, cok silik çıktı 2 günde 1 takip edicem inş bebeğim benimledir eşimin 29 unda dığum günü en güzel doğum hünü hediyesi olur erken öğrenip strse girmek istemiyorum bide ilkinde de erken öğrendim acayip gerilmiştim inş rabbim hayırlısı görnüştür de vermiştir
Amin inş rabbim sağlıkla rahme yerleşmeyi kal atışını kesesini görmeyi duymayı da nasip etsin. Bu sefer iyi düşünmek istiyorum. Tek sıkıntım sigara kullanıyodum bıraktım Allah hayırlı görmüş vermişse inş sıkı sıkı tutunmasını da sağlar hayırlı haberlerle dönelim inşBen de daha dün öğrendim canım erken gebelik testiyle bi seviniyorum bi sevinemiyorum inş sağlıklı olduklarını öğreniriz o zaman içimize sine sine sevinirz inş