- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- Konu Sahibi cimcimegfb
Alttan olmadim canim ustten bakti rahim kalin ama kese yok zaten cok erken dedi
Kaçıncı haftandasn cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan olmadim canim ustten bakti rahim kalin ama kese yok zaten cok erken dedi
Benim 3 gunde bir igne zqten 3 taneydi bakalim carsamba gidicem devam ettirecek mi. Ama cok sukur o gun bugundur lekelenmem yok bakalim hayirlisiVerdi canm progestan hem hap hem iğne verdi sen günde bi keremi oluyorsun iğne cnm
Bizim daha kese gozukmedi canim ondan bi kere daha bakiliyor artis var mi diyeArkadaşlar herkes kan değerlerinden bahsediyor. Üç ayrı doktora gittiğimi yazmıştım daha önce. İkinci doktora ilk doktorumun kan değerlerime dahi bakmadığını söylediğimde gebelik keseni gördükten sonra bakmaya gerek yok dedi. Sizin doktorlar neden kan değerlerinize bakıyor acaba kafama takıldı. İlk gebeliğimde de hiç bakılmamıştı. Çoğu gebe kan değerinden bahsediyor
Cnm sen alttan muayne oldun mu keseyi neden görmedin
Alttan muayene durumuna bazı doktorlar ilk haftalarda sıcak bakmıyor. Risk yoksa bakılmamalı diyorlar. Gerçi benim ilk doktorum iki muayenemde de alttan muayene etti. Normal karından yapılan ultrasonda da kese görünüyor.
Kaçıncı haftandasn cnm
Benim görünmedi karından canm birde kanamam var diye alttan baktı sanırım asla bi zararı yok alttan bakmanın defi
Adetime gore 4+4 teyim canim bakalim ultrason ne diyecek ovulasyonum gec biraz benim en erken 16 haziran
Kanama durumlarında bakılıyormuş evet. Ama sorun yoksa bakılmamalı diyorlar. Benim kanamam yoktu, yine de iki kere baktı. Bu yüzden danıştığım doktorlar çok sinirlendi.
Svartbabe inş sorun yoktur. Güzel haberlerini almayı temenni ederim.
Canım 12 haftaya kadar iğne ve progestrona devam ediliyor diye biliyorum.Benim 3 gunde bir igne zqten 3 taneydi bakalim carsamba gidicem devam ettirecek mi. Ama cok sukur o gun bugundur lekelenmem yok bakalim hayirlisi
selam..kanamam oldu bugün maalesef eşimle yakınlaşmıştık..bi daha asla:)) banada iğne ve progestaron verdi.iğneyi 1 kere diye yazdı ama yaptırmıycam.ama prgesterona başlıycam ve galiba alttan alıcam..acile gittim ve kese benzeri bişey var dedi.kandada hcg artmış.artış normalmiş falan...bu progestanı alttan mı alıyorsunuz yoksa içerek mi kullanıyorsunuz?
aslında yogun değildi çamaşırıma gelen birkaç damla.evet, kırmızı koyu pembe arası birşey. ağızdan bulantı yapıyormuş alttan alsam olur mu dedim, olur dedi.daha önce bi eczacı alattan alabilirsin demişti bana geçen gebeliğimde.kanama da durdu aslında. şimdi onuda mı almasam acaba diyorum da....alıcam mecburen riske atamam...
kanaması olan arkadaşlar, kanama kendiliğinden mi oluştu yoksa benimk gibi bir dış etken var mıydı?4. gebeliim.hiçi birinde yakınlaşma yasağı konmadığından rahat davrandım...ahhh bileydim.....korkuyorum kızlar...ya bunu da yitirirsem?