Iki fikir arasında kalmış durumdayım
1. Insanın şu hayatta kac kere çocuğu olur ki, her heveslendigimi almalıyım
2. Coook hızlı buyuyorlar ve büyüdükçe ihtiyaçları sürekli değişiyor. Bu yüzden ilk başta stok yapmaktansa, ihtiyac zamani ihtiyac kadar alıp ziyan etmemeliyim.
Alışveriş yapmaktan nefret ederim
insallah kıymetli bi bebeğim olur :)
Ben 2 yaşına kadar yatagima bitişik beşikte yatirmayi düşünüyorum. Tek tarafindaki çıta çıkan besiklerden. Cocuk odasinda su an misafir mobilyalari var ama onları artik elden çıkaracağız. 2 kapakli minicik bebek dolaplari kesinlikle cok kullanissiz. Ben duvar yettigi kadar büyük bir dolap yaptıracağım. 4 yada 5 kapakli. Bir de tek kişilik bazali yatak alacağım. Lohusalik zamaninda annem kv orda yatarlar. Cocuk kendi odasina cektigi zaman da o yatağın önüne bariyer alırız düşündüm. Ayrıca cekmece, komodin vs düşünmüyorum. Dolap buyuk olduğunda hepsini alacaktir. Mobilya doldurup çocuğu oyun alani olmayan bir odaya hapsetmek istemiyorum.
Bebek arabası olarak araştırďıgım kadarıyla concord neo cok güzel. Maxi cosiler de güzel. Ama butceyi aşar mi bilmiyorum gercekten pahali arabalar. Yani aslında otomobil tekerleğine benzeyen yüksek ve havalı tekerlekli olanların sürüşü çok rahat. Tabii travel sistem şart.
6.ayda hemen oto koltuğu alacağım çünkü arakada oturmaktan nefret ederim. Insallah çocuğum sever :)
Dikiş biliyorum ama şu aralar cook üşeniyorum birseyler dikmeye. Hic olmazsa bi nevresim el emegi hatıra olsun diyorum ama henüz halim yok.
Oo çok uzun yazdım ama durumlar böyle:)
Erkek olursa az kullanılmış çok esya gelir. Ama kız olursa yakinimda pek yeni dogmus kız yok. Bakalım kismette ne var :)