- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
5 bucuk aylik bnm kide6,5 aylık oldu kızım... sizin kuzu ne kadar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 bucuk aylik bnm kide6,5 aylık oldu kızım... sizin kuzu ne kadar?
Mrb canim ben muz dededim sevdi ve kabizligida olmadi. Ama sonraki gun kakadindan siyah siyah ipler cikti cok korktum. Internetten baktim muzun liflerini eritemiyormus ve kan damlasi da o lifleri siyaha boyuyormus. Ondan sonra korktum veremedimYalnız dünden beri kaka biraz koyulaşmaya başladı. Cumartesi gecesi muhallebiye 1/5 falan muz koymuştum, onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. Dün armut verdim bakalım bugün ne olacak...
muz deneyen oldu mu?
Benim drum anne sütüyle seyrelt dedi cnmMrb kizlar oglum 16 haziran dogumlu mama yedigi icin 5. Ayin basindan beri ek gida veriyorum. Dun dr um yumurta sarisi verebilirsin dedi. Ama yemesi bebegim icin cok zor. Nasil veriyorsunuz siz yumurtayi.
Hala yemiyor mu? Günlük taze evde yapıyorsun değil mi? Gerçi ben iki gün yediriyorum üst üste. Benimkiler sevdi ben sade veriyorum ama ilk kefirden başlamıştık ondandır :))Kizlar yogurt yemiyor ya huuu...(
Siz nasil yediriyosunuz
Tatlandiriyo musunuz?
Benimkiler oturuyor ama nerdeyse 7 aylık olduk biz.Selam kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun.Mama sandalyesi konusunda kararsizim 6.aydan itibaren ek gidaya basladik ama kuzucuk mama sandalyesine oturmaya hazir mi bilmiyorum siz aldinizmi memnunmusunuz simdi almali biraz daha beklemelimiyim kafam karisti![]()
Biraz ezilmiş yumurta sarısı hop arkasından azıcık yoğurt :)Mrb kizlar oglum 16 haziran dogumlu mama yedigi icin 5. Ayin basindan beri ek gida veriyorum. Dun dr um yumurta sarisi verebilirsin dedi. Ama yemesi bebegim icin cok zor. Nasil veriyorsunuz siz yumurtayi.
Loru evde yapıyorsun değil mi? yoğurt ile mi limon ile mi kesip yapıyorsun sütü? Ben ilk kez deneyeceğim her ikisini de yapan var anlaşılan.6,5 aylık oldu kızım... sizin kuzu ne kadar?
Oldu ben veriyorum sıkıntı yok. Avokado da tavsiye ederim. Benimkilerin de öğünleri oturdu. Yatarken hem muhallebi hem kaşık maması mı veriyorsun yulaflı falan? Ben henüz muhallebi yapmadım. İçine ne katıyorsun muhallebinin? Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi aldım, 7. Aydan itibaren muhallebinin içinde vereceğim.Yalnız dünden beri kaka biraz koyulaşmaya başladı. Cumartesi gecesi muhallebiye 1/5 falan muz koymuştum, onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. Dün armut verdim bakalım bugün ne olacak...
muz deneyen oldu mu?
öğünleri nasıl ayarladınız. Hangi öğün ne veriyorsunuz benimde başlamaya az kaldıOldu ben veriyorum sıkıntı yok. Avokado da tavsiye ederim. Benimkilerin de öğünleri oturdu. Yatarken hem muhallebi hem kaşık maması mı veriyorsun yulaflı falan? Ben henüz muhallebi yapmadım. İçine ne katıyorsun muhallebinin? Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi aldım, 7. Aydan itibaren muhallebinin içinde vereceğim.
Sabah kalkınca 8 gibi formula süt, 10 gibi çok az yumurta sarısı biraz yoğurt yada kefir, saat 1 gibi sebze çorbası ve bir saat gibi sonra formula süt (uyumalarına bağlı değişiyor) 4 gibi meyve rendesi ve 5 gibi formula süt, yatmadan yulaflı kaşık mama ya da bazen sadece formula süt.öğünleri nasıl ayarladınız. Hangi öğün ne veriyorsunuz benimde başlamaya az kaldı
teşekkür ederim. Bakalım bizimde 6 aya az kaldı. İnşallah iştahlı olurlarSabah kalkınca 8 gibi formula süt, 10 gibi çok az yumurta sarısı biraz yoğurt yada kefir, saat 1 gibi sebze çorbası ve bir saat gibi sonra formula süt (uyumalarına bağlı değişiyor) 4 gibi meyve rendesi ve 5 gibi formula süt, yatmadan yulaflı kaşık mama ya da bazen sadece formula süt.
İnşallahteşekkür ederim. Bakalım bizimde 6 aya az kaldı. İnşallah iştahlı olurlar
evet ben yapıyorum... 1 litre sütü kaynatıp içine 2 kaşık yoğurt atıyorum hemen kesiliyor zaten.Loru evde yapıyorsune değil mi? yoğurt ile mi limon ile mi kesip yapıyorsun sütü? Ben ilk kez deneyeceğim her ikisini de yapan var anlaşılan.
Oldu ben veriyorum sıkıntı yok. Avokado da tavsiye ederim. Benimkilerin de öğünleri oturdu. Yatarken hem muhallebi hem kaşık maması mı veriyorsun yulaflı falan? Ben henüz muhallebi yapmadım. İçine ne katıyorsun muhallebinin? Soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi aldım, 7. Aydan itibaren muhallebinin içinde vereceğim.
Yedikten ne kadar sonra uyanıyor peki uzun süre tok tutuyor mu muhallebiAvokadoya bayılıyor benim minik hanım da, veriyorum.
Yatmadan ortalama 1 saat önce muhallebi veriyorum.
Muhallebiyi 60 cc su içine 1 ölçek mama koyuyorum. Sonrasında içine 1 tatlı kaşığı kadar tam yulaf unu ve biraz tereyağ ekleyip pişiriyorum. İçine de meyve rendeliyorum. Elma, armut, muz...vs tadıgayet güzel oluyor. Onun dışında başka bir mama vermiyorum gece.