Bebek Beslenmesi 2017 haziran bebekleri ek gidaya basliyor;)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ek gıda olayı kısır döngüye girdi bende yahu... kabak, havuç, patates, kereviz, brokoli, ıspanak, avokado... sürekli aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor çocuğa..aslında birçok sayfayı da takip ediyorum bu konu ile ilgili ana onlarda bi yerde çevir çevir aynı şeyler...
Var mı farklı tarifleriniz miniklere? Yada şunu da ver diyebileceğiniz sebze-meyve?
Meyve olan hurmayı çok sevdiler sindirim sistemine de oldukça faydalı. Bir de labne yapmayı deneyeceğim ben.

Kizlar merhaba.. avakoduyu nasil veriyorsunuz mamayla sulandiriyo musunuz yoksa direk pure halinde mi

Gerek yok canım. Yalnız iyice olgunlaşsın ben dışı yumuşayınca ve siyaha dönmeye başlayınca veriyorum.
Canim yumusak aldim ama yesil disi.. nasil olgunlastiricam bozulur diye korkuyorum
Cevabin icin cok tesekkur ederim

Şu diş bizde de bi çıkaydı da rahatlayaydık... hepimizi yiyecek yoksa bu küçük hanım çıkana kadar dişleri... artık nasıl bir kaşınmaksa damaklardaki, parçalayacak gibi saldırıyor her şeye...:)

Şu diş bizde de bi çıkaydı da rahatlayaydık... hepimizi yiyecek yoksa bu küçük hanım çıkana kadar dişleri... artık nasıl bir kaşınmaksa damaklardaki, parçalayacak gibi saldırıyor her şeye...:)
Az dayan yakındır :)) benimkiler de üç dört beraber çıkıyor şimdilerde.
Bu arada Aydii menüne et yada kıyma dahil ettin mi henüz? Ben sadece et suyu veriyorum şimdilik. Başlamak gerekiyor mu acaba?

Kizlar bizim kiz bardak hastasi saldiriyor elimizdeki fincan ve bardaklara. Hangi alistirma bardagini kullaniyorsunuz tavsiyesi olan var mi?

Az dayan yakındır :)) benimkiler de üç dört beraber çıkıyor şimdilerde.
Bu arada Aydii menüne et yada kıyma dahil ettin mi henüz? Ben sadece et suyu veriyorum şimdilik. Başlamak gerekiyor mu acaba?
Ben de geçtiğimiz cumartesi günü ilk kez et suyu tadımı yaptım. Bir parça kemikli kuzu etininin içine arpacık soğan, havuç ve patates koyup 3-4 saat kadar kaynattım. Sonrasında suyunu süzüp, buz kalıbına koyup dondurdum. Neyse bu hikaye kısmıydı... :) parça etten de biraz didikleyip sebze püresine koydum, çatalla ezip suyuyla seyrelttim biraz. Gayet istekli yedi. Ufaktan başlayabiliriz bence. Demir eksikliği için de iyi olur hem ;)

Merhaba,
Nasıl gidiyor beslenme olayınız? Kimse yazmıyor...
mavimli mavimli günlük ortalama kaç cc mama veriyorsun çocuklara?
Ben yetiyor mu yetmiyor mu tedirginliği yaşıyorum da ara sıra...

Merhaba,
Nasıl gidiyor beslenme olayınız? Kimse yazmıyor...
mavimli mavimli günlük ortalama kaç cc mama veriyorsun çocuklara?
Ben yetiyor mu yetmiyor mu tedirginliği yaşıyorum da ara sıra...
İlk zamanlar hesabını yapardım şimdi yapmıyorum. Belli saatlerimiz var. Sabah az yerler 80 cc falan. Öğleye doğru bir o kadar daha. Öğlen 100 cc iki kere. Akşam 120 cc en az iki kere. Gece de toplam 100 cc yiyorlar.

Ben de geçtiğimiz cumartesi günü ilk kez et suyu tadımı yaptım. Bir parça kemikli kuzu etininin içine arpacık soğan, havuç ve patates koyup 3-4 saat kadar kaynattım. Sonrasında suyunu süzüp, buz kalıbına koyup dondurdum. Neyse bu hikaye kısmıydı... :) parça etten de biraz didikleyip sebze püresine koydum, çatalla ezip suyuyla seyrelttim biraz. Gayet istekli yedi. Ufaktan başlayabiliriz bence. Demir eksikliği için de iyi olur hem :KK66:
Ben et suyunu güvenilir bir yerden satın aldım inanılmaz memnun kaldım. Buz torbalarına doldurdum küp küp. Parça ete de yeni yılda başlayayım diyorum.

Bu arada site ismi sormuşsunuz doğal içerikli...brn vitmadoğalgıda dan aldım paket halinde setleri var ruşeymli irmik ve bebek tarhanası fibi..daha denemedim ama içerij bakıkından çok iyiye benziyor

Bu gün kızım tam 6 aylık oldu.. patates havuç falan tamamda bu et suyu içn erkenmi dersiniz...bu arada dr tatlı kabağın çok besleyici olduğunu söyledi haberğniz olsun

Back