Benimki seviyor simdilik ama verince cok sulu kaka oluyor.kararsiz kaldigim icin pek tercih etmiyorum.uc dort gunde bir bir tatli kasigi kadar veriyorum sadeceKizlar yogurt yemiyor ya huuu... (
Siz nasil yediriyosunuz
Tatlandiriyo musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki seviyor simdilik ama verince cok sulu kaka oluyor.kararsiz kaldigim icin pek tercih etmiyorum.uc dort gunde bir bir tatli kasigi kadar veriyorum sadeceKizlar yogurt yemiyor ya huuu... (
Siz nasil yediriyosunuz
Tatlandiriyo musunuz?
yemiyorsa sakın zorlama bir hafta ara ver sonra tekrar dene. Bu arada oğlumda ilk üç gün yoğurt yerken yüzünü ekşitip yemedi sonra günlük mayalamaya başladım ve ilginç bi şekilde yemeye başladı. Sen nasıl yapıyosun günlük mü mayalıyosunKizlar yogurt yemiyor ya huuu... (
Siz nasil yediriyosunuz
Tatlandiriyo musunuz?
Benimki seviyor simdilik ama verince cok sulu kaka oluyor.kararsiz kaldigim icin pek tercih etmiyorum.uc dort gunde bir bir tatli kasigi kadar veriyorum sadece
yemiyorsa sakın zorlama bir hafta ara ver sonra tekrar dene. Bu arada oğlumda ilk üç gün yoğurt yerken yüzünü ekşitip yemedi sonra günlük mayalamaya başladım ve ilginç bi şekilde yemeye başladı. Sen nasıl yapıyosun günlük mü mayalıyosun
Olsun canm hiç zorlama. Onunda bir damak zevki var. 1 hafta sonra tekrar dene. Herşeyi yiyen bebek hayalimiz ama çok da şeyapmamak lazım :)Allahım bizim de güzel başlayan maceraya biraz sekteye uğramaya başladı...
İlk 3 gün yoğurt, sonra kabak ve ardından avokado başarıyla geçti
Sonrasında bal kabağı, tatlı patates denedim asla yemedi.
Dün akşam da havuç ve elma karıştırdım onu da 1-2 kaşık yedi sadece...
Yoğurtta sıkıntı yok her gün mutlaka veriyorum ama diğer sebze kısmı bira sıkıntılı gitmeye başladı.
Çatalla eziyorum ve pütürlü kalıyor haliyle ondan hoşlanmıyor sanırım.
Var mı bir öneriniz?
Al canım al. Benim bebe 5 ayı doldurdu ben 1 ay faln olmştur alalı. Biz yemek yerken hafif yatar pozisyonda koyuyorum önüne oyuncak yada pırasa havuç oyalanıyo onlarla. Bizde rahat yemek yiyoruz. Siz başlamışsınız bak ek gıdaya çok faydasını görürsün al bian önce.Selam kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun.Mama sandalyesi konusunda kararsizim 6.aydan itibaren ek gidaya basladik ama kuzucuk mama sandalyesine oturmaya hazir mi bilmiyorum siz aldinizmi memnunmusunuz simdi almali biraz daha beklemelimiyim kafam karisti
Ben büyük kızıma almıştım 5 yaşına kadar oturdu 6 aylıkken başladım oturtmaya. Çok faydasını gördüm. Mama sandalyesini atmadım oğlumda kullanıcam 6 aylık olmasını bekliyorum.Selam kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun.Mama sandalyesi konusunda kararsizim 6.aydan itibaren ek gidaya basladik ama kuzucuk mama sandalyesine oturmaya hazir mi bilmiyorum siz aldinizmi memnunmusunuz simdi almali biraz daha beklemelimiyim kafam karisti
Ben de öyle düşünüyorum :) hayaller hayatlar oluyor wallaOlsun canm hiç zorlama. Onunda bir damak zevki var. 1 hafta sonra tekrar dene. Herşeyi yiyen bebek hayalimiz ama çok da şeyapmamak lazım :)
Merhaba canım, benim kızım da 26 mayıs doğumlu. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyoruz mama sandalyesi.Selam kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun.Mama sandalyesi konusunda kararsizim 6.aydan itibaren ek gidaya basladik ama kuzucuk mama sandalyesine oturmaya hazir mi bilmiyorum siz aldinizmi memnunmusunuz simdi almali biraz daha beklemelimiyim kafam karisti
Mrb kizlar oglum 16 haziran dogumlu mama yedigi icin 5. Ayin basindan beri ek gida veriyorum. Dun dr um yumurta sarisi verebilirsin dedi. Ama yemesi bebegim icin cok zor . Nasil veriyorsunuz siz yumurtayi.
Bende dun biraz yogurtla karistirdim ve daha rehat yedi. Lor la da deneyebilirim tsklr :) lac aylik bebisinizMerhaba, ben bu sabah ilk kez yumurta verdim.
Sarısını ezip parmağımla ağzına verdim ve yadırgamadı pek, yedi. Sonrasında lor peyniri ile karıştırdım biraz onu daha rahat yedi. İstersen labne yada lor ile deneyebilirsin bence.
Ben haftaya omlet olarak denemeyi planlıyorum. Öyle severse içine her türlü şey katılabilir.
6,5 aylık oldu kızım... sizin kuzu ne kadar?Bende dun biraz yogurtla karistirdim ve daha rehat yedi. Lor la da deneyebilirim tsklr :) lac aylik bebisiniz