Bebek Beslenmesi 2017 haziran bebekleri ek gidaya basliyor;)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yedikten ne kadar sonra uyanıyor peki uzun süre tok tutuyor mu muhallebi
Muhallebiyi saat 8:00 gibi falan veriyorum, 09:00-09:30 gibi gece uykusuna geçmiş oluyor. Sonrasında genelde 00:30-01:00’e kadar uyuyor. O saatlerde 120cc mama veriyorum, sabaha kadar götürebiliyor ama bazen 4:30-5:00 gibi kalkabiliyor da...

Bende ek gıda hakkında hiç birşey bilmiyorum.okuduklarımdan ve drdan duyduklarıma gore birşeyler yapıyorun. İnstagramda mutfakta_bebek_var diye biryer buldum.çok işime yaradı tarifler bir bakınn derim kızlar...
E ilk çocuğu olan herkes ( ben de dahil) aynı durumdayız endişelenme... önce araştırıp, sonrasında uyguluyoruz. Yaparak-yaşayarak öğrenme, en güzeli...

Heh buldum burayıda :) bende haftaya 5.ay kontrolüne gidicem. Doktorum verirse böyle bişey paylaşırım bende. Blw yöntemi 3 gün kuralıyla ilerliycem bende. Mama sandalyesini geçen ay aldık :KK70:sabırsız ben
Ben hic blw yontemini uykulamdim

Muhallebiyi saat 8:00 gibi falan veriyorum, 09:00-09:30 gibi gece uykusuna geçmiş oluyor. Sonrasında genelde 00:30-01:00’e kadar uyuyor. O saatlerde 120cc mama veriyorum, sabaha kadar götürebiliyor ama bazen 4:30-5:00 gibi kalkabiliyor da...
Süpermiş :))) benm de sütüm azalmaya başladı uyumadan muhalllebi yapabilirim ozmn sağol cnm

Bende ek gıda hakkında hiç birşey bilmiyorum.okuduklarımdan ve drdan duyduklarıma gore birşeyler yapıyorun. İnstagramda mutfakta_bebek_var diye biryer buldum.çok işime yaradı tarifler bir bakınn derim kızlar...
Instagramdaki yeri takip etmeye basladim sizin sayenizde. Bnm de cok hosuma gitti. Bebegime verebilecegim hersey var orda . Cook tsklr. Kk faydasi :KK54:

Kumsalbalınmenuleri, sanliannne benim takip ettiğim favoriler. İnstagram bir güzel dünya :) ben çok şey öğrendim gurme annelerden. Mesela inek sütünün mayalanınca başkalaştığını yoğurt için formula süte gerek olmadığını. Sonra tahıl almak için tavsiye edilen organik siteleri vs.

Gayet güzel bir insta. Ayva tarifini yapacağım yarın ;)

Kumsalbalınmenuleri, sanliannne benim takip ettiğim favoriler. İnstagram bir güzel dünya :) ben çok şey öğrendim gurme annelerden. Mesela inek sütünün mayalanınca başkalaştığını yoğurt için formula süte gerek olmadığını. Sonra tahıl almak için tavsiye edilen organik siteleri vs.
Organikleri hangi sitelerden almayı tercih ediyorsun? Ben de almak istiyorum da tecrübe ettiğin bir yer varsa direk oraya bakayım.

Organikleri hangi sitelerden almayı tercih ediyorsun? Ben de almak istiyorum da tecrübe ettiğin bir yer varsa direk oraya bakayım.
Makarnavitma dan aldım tarhana, buğday ruşeymi, yulaf, havuç çorbası, keçiboynuzu pekmezi gayet iyi çıktı.

Ben de farkli muhallebi tarifi ariyorum kizlar bir de yumurtayi nasil yedirecegimi bilemiyorum?

Mrblar arkadaslar bnm farkli bi sorum olacak oyuncak alirken nelere dikkatvediyirsunuz ve hangi ulke uretimini aliyorsunuz

Ek gıda olayı kısır döngüye girdi bende yahu... kabak, havuç, patates, kereviz, brokoli, ıspanak, avokado... sürekli aynı şeyleri yediriyormuşum gibi geliyor çocuğa..aslında birçok sayfayı da takip ediyorum bu konu ile ilgili ana onlarda bi yerde çevir çevir aynı şeyler...
Var mı farklı tarifleriniz miniklere? Yada şunu da ver diyebileceğiniz sebze-meyve?

Back