• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 eylül gelinleri gelin bakalım :))

Sadece kızlar arasında olacak o zaman :) hamam herkes için uygun olur mu acaba :) aslnda kulağa harika geliyor. Ama bu kadınlarda hamam kültürü kaldığını pek sanmıyorum :/ benim de hayalimde hep kızlarla geçireceğim bir gece vardı ama düğün farklı şehirde olacağı için kına karışık olacak. Küçük düğün gibi.

Ben organizasyonu tutarsam şu bindallı çerez kına karşılanma vs için tutarım herhalde testi kırma davullu şov falan bana uzak komik geliyor sanki ne bileyim.

Biz içten içe pinpirik yapıyoruz :)

Woow baya az kaldı haziran ayına girdik bile Allah o günleri güzellikle atlatmayı nasip etsin inşallah. Hazırlıklar ne durumda ?

Bu arada balayı yeri için de önerilere ihtiyaç olacak :)
Dugun salonlari davetiyeler esyalar tamam kalnlar gelinlk damatlik hali perdde tutulacak bir ev ;) balayi abant canakkale var suan seceneklerde ha birde saglam bi psikolojiye ihtiyacm var :(

Dugun salonlari davetiyeler esyalar tamam kalnlar gelinlk damatlik hali perdde tutulacak bir ev :KK66: balayi abant canakkale var suan seceneklerde ha birde saglam bi psikolojiye ihtiyacm var :KK43:
Ooo her şeyiniz tamam nerdeyse harika. Biz de dün mobilyayı aldık. Ev var Allah'tan ona tadilat yaptırıyoruz şimdi çok fazla masraf oldu artk bir şey almaya korkuyorum. Daha benim ceyizimde çok fazla eksik var. Siz daha çok kış balayı yakmak istiyorsunuz herhalde :) sağlam psikoloji niye?

Benim kınam 9 Eylül'de düğünüm de 10 Eylül'de nasipse Benim çeyiz alışverişimin çoğu bitti sayılır en azından büyük parçalar bitti çok şükür geriye tek perdelerim kaldı onu da Ağustos gibi bakacağım temmuz sonu izmire gittiğimde :) siz neler aldınız kızlar ben beyaz eşyalarımı hepsini Bosch dan aldım mesela mobilyalarım istikbal yemek takımım karacanin Helen takımı bir de Kütahya'dan aldım günlük 12 kişilik :)

24 eylül :) kına gecelerini hangi gün yapıyorsunuz organizasyonlu mu , organizasyonsuz mu ?
kınam 15 eylülde canım organizasyon tuttum ben çünkü bindallısı küçük kınası sepeti yüz örtüsü derken o fiyata geliyor bende organizasyon tuttum hem hayatımda bir kez olacak diye düşündüm organizasyonu 1200 tl ye tuttum. kızlar ama organizasyonsuz bile olsa hepimiz için özel bi gün ve hepimizinki çok çok güzel olur önemli olan mutlu olmamız :)

Benim kınam 9 Eylül'de düğünüm de 10 Eylül'de nasipse Benim çeyiz alışverişimin çoğu bitti sayılır en azından büyük parçalar bitti çok şükür geriye tek perdelerim kaldı onu da Ağustos gibi bakacağım temmuz sonu izmire gittiğimde :) siz neler aldınız kızlar ben beyaz eşyalarımı hepsini Bosch dan aldım mesela mobilyalarım istikbal yemek takımım karacanin Helen takımı bir de Kütahya'dan aldım günlük 12 kişilik :)
ben çok araştırdım arçelik ve gri aldım canım gri alma diyenler oldu ama inoks aldım inşallah bi problem çıkmaz :)) bosch çamaşır makinesini şuan evde kullanıyoruz memnunuz canım tabiki beyaz eşya hepimiz için şans işi :))

kızlar inşallah herşey gönlümüzce olur Allah nasip ederse ekimde evli olacağız inşallah Alalh hiç birimizi utandırmaz çok mutlu oluruz inşallah :))

kızlar seçtiğim dantel bu ama bu resimler bana ait değil sadece bitmiş halini internette gördüm indirdim başkasının emeğine her zaman saygım sonsuz :
11111111111.jpg
222222222.jpg
)

Eklentiler

• 33333333.jpg
    33333333.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 41
ben çok araştırdım arçelik ve gri aldım canım gri alma diyenler oldu ama inoks aldım inşallah bi problem çıkmaz :)) bosch çamaşır makinesini şuan evde kullanıyoruz memnunuz canım tabiki beyaz eşya hepimiz için şans işi :))
Bende hepsinden fiyat aldım Beko, Arçelik,Siemens,Bosch hatta Vestel den bile fiyat aldım öyle karar verdim benim içimde hep Bosch vardı aynen canım beyaz eşya şans işi benim çamaşır makinesi hariç benimkiler de inox inşallah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder Rabbim

kızlar seçtiğim dantel bu ama bu resimler bana ait değil sadece bitmiş halini internette gördüm indirdim başkasının emeğine her zaman saygım sonsuz :Eki Görüntüle 2005251 Eki Görüntüle 2005257 )
Kınada giyeceğim elbise böyle ama kırmızı olacak model falan aynı renk kırmızı ve gelinliğim ben daha Aralık'ta beğendim Ağustos'a kadar da hazır olurlar inşallah Ben yurtdışında olduğum için bazı şeyleri önceden hallettik mesela damatlık onunda Aralık'ta aldık :)

Eklentiler

• IMG_7162.JPG
    IMG_7162.JPG
    51,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_7165.JPG
    IMG_7165.JPG
    41 KB · Görüntüleme: 62
Kınada giyeceğim elbise böyle ama kırmızı olacak model falan aynı renk kırmızı ve gelinliğim ben daha Aralık'ta beğendim Ağustos'a kadar da hazır olurlar inşallah Ben yurtdışında olduğum için bazı şeyleri önceden hallettik mesela damatlık onunda Aralık'ta aldık :)
çok yakışmış gerçekten herşey gönlünüzce olsun inşallah :)

Bende hepsinden fiyat aldım Beko, Arçelik,Siemens,Bosch hatta Vestel den bile fiyat aldım öyle karar verdim benim içimde hep Bosch vardı aynen canım beyaz eşya şans işi benim çamaşır makinesi hariç benimkiler de inox inşallah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder Rabbim
bende çamaşır makinesini beyaz aldım ayrı biryerde duracak :) amiin Rabbim inşallah mutlu yuvamızda kullanmayı nasip etsin hepimize

mobilyalar
Acaba tek ben mi boyle pimpirikleniyorum yoksa evlencek herkez boylemi ki ya :)
merak etme tek değilsin bende öyleyim durduk yere bile bi heyecan bi telaş içim içime sığmıyor adeta:))

Back