- 21 Nisan 2017
- 42
- 19
- 88
- 29
- Konu Sahibi gonlumunefendisi
-
Aynen ya bide ben 2-3 yil kadar cocuk istemiyorum nasil korunsam diye düşünüyorum aylik igneyle mi hapla mi ? Siz ne dusunuyosunuzhic sorma valla insan korkmuyo değil
Aynen ya bide ben 2-3 yil kadar cocuk istemiyorum nasil korunsam diye düşünüyorum aylik igneyle mi hapla mi ? Siz ne dusunuyosunuz
Bilmiyorum ki hic konusmadim bu konuyu ya daha
Benim kınam memlekette olacagi icin yöresel bi tarz olsun istedim. Nasipse hamamda yapcam ins:) içerigi belli degil henüz bu konuda benim de yardima ihtiyacim var aslinda..24 eylül :) kına gecelerini hangi gün yapıyorsunuz organizasyonlu mu , organizasyonsuz mu ?
24 eylül :) kına gecelerini hangi gün yapıyorsunuz organizasyonlu mu , o
Sadece kızlar arasında olacak o zaman :) hamam herkes için uygun olur mu acaba :) aslnda kulağa harika geliyor. Ama bu kadınlarda hamam kültürü kaldığını pek sanmıyorum :/ benim de hayalimde hep kızlarla geçireceğim bir gece vardı ama düğün farklı şehirde olacağı için kına karışık olacak. Küçük düğün gibi.Benim kınam memlekette olacagi icin yöresel bi tarz olsun istedim. Nasipse hamamda yapcam ins:) içerigi belli degil henüz bu konuda benim de yardima ihtiyacim var aslinda..
23 eylul cumartesi kina olcak 24 eylul pazar dugun olcak arka arkaya kina icin ben organizasyonlu olsun diyorum guzel olur degisik olur diye ama memnun olmayan arkadaslarim var onlar tuttmustu pek begenmemisler cok kararsizim tam belli degil daha :) onerisi olan varsa yazabilir sizce tutsak mi daha guzel olur yoksa kendimiz mi biseyler yapsak :)
Biz içten içe pinpirik yapıyoruz :)Acaba tek ben mi boyle pimpirikleniyorum yoksa evlencek herkez boylemi ki ya :)
Cekilinnnn en erken benimki hanimlar 9 eylul)) bakmayin guldugume icim endiselerle dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?