• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 eylül gelinleri gelin bakalım :))

gonlumunefendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
42
19
88
29
2017 aralıkta nişanlandık Allah ın izniyle eylülde düğünüm olacak fakat ister istemez insanın içinde endişe oluyor acaba kötü bişey olur mu diye korkuyor insan(Allah korusun).. sizlerdede oluyor mu ?? birde hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar sanki zaman hiç geçmiyor gibi :) Allah herkesin gönlünce nasip etsin inşallah :)

Aynen ya bide ben 2-3 yil kadar cocuk istemiyorum nasil korunsam diye düşünüyorum aylik igneyle mi hapla mi ? Siz ne dusunuyosunuz

Biz de en az 1 sene düşünmüyoruz ama nişanlım benim korunmamı istemiyor kendisi korunacak ilk gece hariç :) bence sende hap iğne vs o yöntemleri kullanma ilerde hamile kalmanı zorlaştırabilir

IMG_20170522_193843.jpg

Evlilik oncesi burnumu yaptirdim yaaa
İnsallah odemleri ve hassasiyeti de gecer ozamana kadar :skandal:

24 eylül :) kına gecelerini hangi gün yapıyorsunuz organizasyonlu mu , o

23 eylul cumartesi kina olcak 24 eylul pazar dugun olcak arka arkaya kina icin ben organizasyonlu olsun diyorum guzel olur degisik olur diye ama memnun olmayan arkadaslarim var onlar tuttmustu pek begenmemisler cok kararsizim tam belli degil daha :) onerisi olan varsa yazabilir sizce tutsak mi daha guzel olur yoksa kendimiz mi biseyler yapsak :)

Benim kınam memlekette olacagi icin yöresel bi tarz olsun istedim. Nasipse hamamda yapcam ins:) içerigi belli degil henüz bu konuda benim de yardima ihtiyacim var aslinda..
Sadece kızlar arasında olacak o zaman :) hamam herkes için uygun olur mu acaba :) aslnda kulağa harika geliyor. Ama bu kadınlarda hamam kültürü kaldığını pek sanmıyorum :/ benim de hayalimde hep kızlarla geçireceğim bir gece vardı ama düğün farklı şehirde olacağı için kına karışık olacak. Küçük düğün gibi.

23 eylul cumartesi kina olcak 24 eylul pazar dugun olcak arka arkaya kina icin ben organizasyonlu olsun diyorum guzel olur degisik olur diye ama memnun olmayan arkadaslarim var onlar tuttmustu pek begenmemisler cok kararsizim tam belli degil daha :) onerisi olan varsa yazabilir sizce tutsak mi daha guzel olur yoksa kendimiz mi biseyler yapsak :)

Ben organizasyonu tutarsam şu bindallı çerez kına karşılanma vs için tutarım herhalde testi kırma davullu şov falan bana uzak komik geliyor sanki ne bileyim.

Acaba tek ben mi boyle pimpirikleniyorum yoksa evlencek herkez boylemi ki ya :)
Biz içten içe pinpirik yapıyoruz :)

Cekilinnnn en erken benimki hanimlar 9 eylul :KK66:)) bakmayin guldugume icim endiselerle dolu

Woow baya az kaldı haziran ayına girdik bile Allah o günleri güzellikle atlatmayı nasip etsin inşallah. Hazırlıklar ne durumda ?

Bu arada balayı yeri için de önerilere ihtiyaç olacak :)

Back