2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yola sizlerle bu topikte başladım...
Test günlerine kadar birbirimizi teselli ettik,umutsuzluk anında kenetlenip hiç yanyana gelmemiş kalplerimiz beraber attı kah sevindik kah ağladık...
19 temmuzda Melis ve Melinamı kucağıma aldım bu topiğin kızları onlar hepinizin emiği var üstlerinde ellerinizden öperler...

Eklentiler

• 1C2DE54C-383C-4689-BB3A-D05A06DE52F4.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 65
Maşallah, sana da bebeklerine de sağlık sıhhat uzun ömür dilerim.

Ayyy maşallah çok tatlısınız Allah bağışlasın tebrik ederim

oooyyy maşallah maşallah sana ve bebeklerine gözün aydın canım allah analı ve babalı büyütsün evladını çok mutlu oldum
bir mutlu son daha darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah

Sen nasılsın arkadaşım, sesin çıkmaz oldu. Hadi Yonca___ bebeklerle uğraşmaktan buralara bakamıyorduk. floransa17 tatile mi gitti herkes noldu :)

Sen nasılsın arkadaşım, sesin çıkmaz oldu. Hadi Yonca___ bebeklerle uğraşmaktan buralara bakamıyorduk. floransa17 tatile mi gitti herkes noldu :)
canım ne olsun ev toplama ve işleri devir ile uğraşıyorum her gün sayfaya bakıyorum ama
şükür iyiyiz bir tanem maşallah 16 haftalık olduk sizde 10 maşallah size
nasıl geçiyor hamişlik nasılsın arkadaşım

floransa17 tatilde bence bu kadar ara vermezdi o

Y yonca_ allah kuvvet versin iki kuzu ile acemi anne modundadır
ben bile ocakta nasıl olacak acaba diyorum 11 yıl ara verdim bende

Maşallah size de. Demek taşınma yaklaştı, Allah kolaylık versin. Bende durum stabil, iyiyiz şükür. 2. Bebekte yaş ta olgunlaşınca daha bir zevkli oluyormuş Bebek büyütmek, ilk gibi stresli olmuyormuş.

Maşallah, sana da bebeklerine de sağlık sıhhat uzun ömür dilerim.
Saolasın canımm

Ayyy maşallah çok tatlısınız Allah bağışlasın tebrik ederim
Teşekkür ederim canım :)

Evet inşallah gebe olan olmayan kim varsa Allahım bu duyguyu nasip etsin inşallahh canım :)

maşallah allah sağlıklı hayırlı bol şanslı hayat nasıp etsin onlara cok tatlilar annesi bol bol kokla bizi dusunerek darısı bizlerın başına

Ohhh iyi yapıyorsun valla tatil gibisi yok. Bizde durumlar aynı. Yen’i tedavin nasıl olacak planladınız mı canım, aynı yerde mi yapacaksın yine. Bol enerji depolayıp başlarsın inşallah canım

maşallah allah sağlıklı hayırlı bol şanslı hayat nasıp etsin onlara cok tatlilar annesi bol bol kokla bizi dusunerek darısı bizlerın başına
Allah razı olsun dualarımdasınız hepiniz ayrı ayrı

Saolasın canım Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh

İnşallah canım benim bizde iyi haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla

evet canım haftaya cuma günü sezeryan olacam in şa Allah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
maşallah seninde mutlu sona yaklaşmana az kalmış
benim yoğun canım eşimin tayini çıktı evi topladık taşıma şirketine vereceğiz sonra birde yerleşme var allah yardımcımız olsun hamişlikte bir sıkıntım yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…