- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.061
Bilmem belki de öyledir canım hayırlısı bakalımBELKİDE KAFANIN RAHAT OLMASI SENİN LEHİNE
Maşallah, sana da bebeklerine de sağlık sıhhat uzun ömür dilerim.Yola sizlerle bu topikte başladım...
Test günlerine kadar birbirimizi teselli ettik,umutsuzluk anında kenetlenip hiç yanyana gelmemiş kalplerimiz beraber attı kah sevindik kah ağladık...
19 temmuzda Melis ve Melinamı kucağıma aldım bu topiğin kızları onlar hepinizin emiği var üstlerinde ellerinizden öperler...
Ayyy maşallah çok tatlısınız Allah bağışlasın tebrik ederimYola sizlerle bu topikte başladım...
Test günlerine kadar birbirimizi teselli ettik,umutsuzluk anında kenetlenip hiç yanyana gelmemiş kalplerimiz beraber attı kah sevindik kah ağladık...
19 temmuzda Melis ve Melinamı kucağıma aldım bu topiğin kızları onlar hepinizin emiği var üstlerinde ellerinizden öperler...
oooyyy maşallah maşallah sana ve bebeklerine gözün aydın canım allah analı ve babalı büyütsün evladını çok mutlu oldumYola sizlerle bu topikte başladım...
Sen nasılsın arkadaşım, sesin çıkmaz oldu. Hadioooyyy maşallah maşallah sana ve bebeklerine gözün aydın canım allah analı ve babalı büyütsün evladını çok mutlu oldum
bir mutlu son daha darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah
canım ne olsun ev toplama ve işleri devir ile uğraşıyorum her gün sayfaya bakıyorum amaSen nasılsın arkadaşım, sesin çıkmaz oldu. HadiYonca___ bebeklerle uğraşmaktan buralara bakamıyorduk. floransa17 tatile mi gitti herkes noldu :)
Maşallah size de. Demek taşınma yaklaştı, Allah kolaylık versin. Bende durum stabil, iyiyiz şükür. 2. Bebekte yaş ta olgunlaşınca daha bir zevkli oluyormuş Bebek büyütmek, ilk gibi stresli olmuyormuş.canım ne olsun ev toplama ve işleri devir ile uğraşıyorum her gün sayfaya bakıyorum ama
şükür iyiyiz bir tanem maşallah 16 haftalık olduk sizde 10 maşallah size
nasıl geçiyor hamişlik nasılsın arkadaşım
floransa17 tatilde bence bu kadar ara vermezdi o
Y yonca_ allah kuvvet versin iki kuzu ile acemi anne modundadır
ben bile ocakta nasıl olacak acaba diyorum 11 yıl ara verdim bende
Saolasın canımmMaşallah, sana da bebeklerine de sağlık sıhhat uzun ömür dilerim.
Teşekkür ederim canım :)Ayyy maşallah çok tatlısınız Allah bağışlasın tebrik ederim
Evet inşallah gebe olan olmayan kim varsa Allahım bu duyguyu nasip etsin inşallahh canım :)oooyyy maşallah maşallah sana ve bebeklerine gözün aydın canım allah analı ve babalı büyütsün evladını çok mutlu oldum
bir mutlu son daha darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah
maşallahYola sizlerle bu topikte başladım...
evet canım haftaya cuma günü sezeryan olacam in şa Allah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?fifi31 canım senin doğumda yakındı dimi az kalmış olmalı nasılsın
canım nasılsınAmin canım Allah razı olsun
Henüz olmadı canım. Aslında sezeryan olsaydı 25 i olacaktı ama dr normal olsun diyor. Müsaitsin çokta rahat doğum yaparsın aen dedi. Bizde biaraz daha bekleyelim dedik. Yarın kontrolümüz var baklım ne dicek@_Depply_ canım nerelerdesin doğum oldumu seninde nasılsın
Ohhh iyi yapıyorsun valla tatil gibisi yok. Bizde durumlar aynı. Yen’i tedavin nasıl olacak planladınız mı canım, aynı yerde mi yapacaksın yine. Bol enerji depolayıp başlarsın inşallah canımGnrcnn ay masallah ne tatlısınız:) cok sevimliler.. güzel bir hayat gecirin insallah ..
A anneveoglusu C Cekirdek32 selam kızlar bildiniz tatildeyim misafirlerim de vardi.. yoğundu baya.. enerji topluyorum bende sonbahara hazırlık..
Sizde ne var ne yok?
Allah razı olsun dualarımdasınız hepiniz ayrı ayrımaşallahallah sağlıklı hayırlı bol şanslı hayat nasıp etsin onlara cok tatlilar annesi bol bol kokla bizi dusunerek darısı bizlerın başına
Saolasın canım Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhGnrcnn ay masallah ne tatlısınız:) cok sevimliler.. güzel bir hayat gecirin insallah ..
A anneveoglusu C Cekirdek32 selam kızlar bildiniz tatildeyim misafirlerim de vardi.. yoğundu baya.. enerji topluyorum bende sonbahara hazırlık..
Sizde ne var ne yok?
İnşallah canım benim bizde iyi haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıylaGnrcnn maşallah size çok tatlısınız Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :)
A anneveoglusu taşınma zor iş bide hamile başka bir şehire taşınıyorsun Allah yardımcın olsun inşallah varmı yardım eden birileri sana
maşallah seninde mutlu sona yaklaşmana az kalmışevet canım haftaya cuma günü sezeryan olacam in şa Allah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?