2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Gnrcnn Gnrcnn ay masallah ne tatlısınız:) cok sevimliler.. güzel bir hayat gecirin insallah ..

A anneveoglusu @Cekirdek32 selam kızlar bildiniz tatildeyim misafirlerim de vardi.. yoğundu baya.. enerji topluyorum bende sonbahara hazırlık..

Sizde ne var ne yok?
ben iş ve ev toplama sürecindeyim yoğun geçiyor haftaya izinliyim ev bakacağım

Henüz olmadı canım. Aslında sezeryan olsaydı 25 i olacaktı ama dr normal olsun diyor. Müsaitsin çokta rahat doğum yaparsın aen dedi. Bizde biaraz daha bekleyelim dedik. Yarın kontrolümüz var baklım ne dicek
hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alalım inşallah sağlıkla kavuş evladına inşallah

İyiyim canım teşekkür ederim günleri sayarak geçiyor zamanım 1 hafta izinliydim dinlendim bol bol pazartesi işe başlayacağım hiç bir belirtim yok kendimi çok fazla dinlenemeye çalısıyorum canım
belirti olacak diye birşey yok benimde yoktu testten bir gün önce göğüslerim dolgunlaşmıştı
rabbim gönlüne hayırlısı ile versin inşalah

Yola sizlerle bu topikte başladım...
Test günlerine kadar birbirimizi teselli ettik,umutsuzluk anında kenetlenip hiç yanyana gelmemiş kalplerimiz beraber attı kah sevindik kah ağladık...
19 temmuzda Melis ve Melinamı kucağıma aldım bu topiğin kızları onlar hepinizin emiği var üstlerinde ellerinizden öperler...
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün çok tatlısınız

Maşallah size de. Demek taşınma yaklaştı, Allah kolaylık versin. Bende durum stabil, iyiyiz şükür. 2. Bebekte yaş ta olgunlaşınca daha bir zevkli oluyormuş Bebek büyütmek, ilk gibi stresli olmuyormuş.
bende öyle düşünüyor ve görüşorum çevremde ilkinde acemilik oluyor bunda daha bilinçli oluyorsun. teşekkür ederim inşallah sıkıntısız bu süreci hallederim

Kızlar benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı 3.gün embroyusuydu 10. Gün test yaptı 47 çıktı 12. Gün 39 çıktı doktor 4 gün sonra tekrar yap dedi büyük ihtimal düşüyor dedi. Acaba durumu böyle olup tekrar yükselen oldu mu
canım kimyasal gebelik gibi görünüyor yükselme sağlıklı ise olsun inşallah
dış gebelik olmasın inşallah

Kızlar benim pıhtılaşma çıkmıştı ve hergün hibor iğne kullanıyorum. Protombin 2 heterozigot diğerleri normal çıkmıştı. Benim durumda olan ayrıca coraspin de kullanan var mı. Dr um sadece hibor kullandırıyor başka arkadaşlardan okudum coraspin de kullanan sayısı çok kafam karıştı:bicak:

Yola sizlerle bu topikte başladım...
Test günlerine kadar birbirimizi teselli ettik,umutsuzluk anında kenetlenip hiç yanyana gelmemiş kalplerimiz beraber attı kah sevindik kah ağladık...
19 temmuzda Melis ve Melinamı kucağıma aldım bu topiğin kızları onlar hepinizin emiği var üstlerinde ellerinizden öperler...

Ya ne kadar güzelsiniz Allah analı babalı büyütsün.hep mutlu huzurlu cocuklar olsunlar Rabbim hep iyilerle karsılastırsın.bende oğlumu 12 temmuzda aldım kucagıma buranın okadar desteği olduki bana Allah herkesin gönlündekini versin tez zamanda.

Ya ne kadar güzelsiniz Allah analı babalı büyütsün.hep mutlu huzurlu cocuklar olsunlar Rabbim hep iyilerle karsılastırsın.bende oğlumu 12 temmuzda aldım kucagıma buranın okadar desteği olduki bana Allah herkesin gönlündekini versin tez zamanda.
Amin canım şimdi bizde onlar için dua adiyoruz meleklerimizle :)) Allah sizin meleğinizinde şansını bahtını açık etsin şansı sonsuza dek sürdün inşallah

Ohhh iyi yapıyorsun valla tatil gibisi yok. Bizde durumlar aynı. Yen’i tedavin nasıl olacak planladınız mı canım, aynı yerde mi yapacaksın yine. Bol enerji depolayıp başlarsın inşallah canım

Evet canım aynı yerde olacak
Doktorum geçmişimi biliyor
Tüm sureci biliyor
Onunla devam edeceğim
İnsallah bu sefer olur
Ekim gibi düşünüyorum

X