- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
- Konu Sahibi floransa17
- #18.041
Yarin öğleden sonra transferim olacak inşaallah canim çok heyecanlıyım bu sefer nasip olur inşaallahcanım nasilsın test günün nasıl güzel haberlerini alırız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin öğleden sonra transferim olacak inşaallah canim çok heyecanlıyım bu sefer nasip olur inşaallahcanım nasilsın test günün nasıl güzel haberlerini alırız inşallah
Ayy çok güzel, inşallah güzel sonuçlanırYarin öğleden sonra transferim olacak inşaallah canim çok heyecanlıyım bu sefer nasip olur inşaallah
Cok saol canim benimhayırlı olsun tatlı bir prenses geliyor :)))))))
hadi hayırlısı inşallah sağlıklı bir pozitif haber alırız senden ve o şekilde devam eder allah yardımcın olsunYarin öğleden sonra transferim olacak inşaallah canim çok heyecanlıyım bu sefer nasip olur inşaallah
Amin canım Allah razı olsunAyy çok güzel, inşallah güzel sonuçlanır
Amin cnm inşaallah pozitif sonucu alırım transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladıhadi hayırlısı inşallah sağlıklı bir pozitif haber alırız senden ve o şekilde devam eder allah yardımcın olsun
ohh maaşallah inşallah tutunacak .Amin cnm inşaallah pozitif sonucu alırım transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı
Amin cnm inşaallah pozitif sonucu alırım transfer oldum heyecanlı bekleyiş başladı
Sağol canım 2 agustos test günüm
Gozun aydin canim saglikla gelsin prensesKizlar kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur kızımız olcakmış teyzoşlar
Canim Nasilsin?Gözün aydın canım, çok güzel maşallah, sağlıkla gelsin kızın
Hayirli olsun arkadasim rabbim yuzunu guldursunSağol canım 2 agustos test günüm
Cok saolasin canim amin insallahGozun aydin canim saglikla gelsin prenses
İyiyim canım, Bebek büyüdükçe bende daha iyi oluyorum. Geçen hafta tsh düşüklüğü çıktı, endokrin ilaç başladı ama korkma birşey olmaz diye rahatlattı. Tüp bebek gebeliği ne kadar rahat olursa o kadar işte :)) Allah sonumuzu hayırlı sağlıklı etsin hepimizin. Bebekler nasıl, alışabildiniz mi birbirinize ?Canim Nasilsin?
Amin canım Allah razı olsunHayirli olsun arkadasim rabbim yuzunu guldursun
Canım kusura bakma bu aralar giremiyorum kk ya. Şimdi tekrar yoldayım büyük bir ihtimal çarşamba olacak. Pek umutlu değilim ben zaten isteyerekte gitmiyorum ki içimden de tedaviye devam etmek hiç gelmedi resmen zorla gidiyorum tüp bebek olmadıysa aşılama hiç olmaz düşüncesindeyimaay hadi bakılım güzel haberlerini almak nasip olur inşallah aşılama ne zaman olacak
Yarin öğleden sonra transferim olacak inşaallah canim çok heyecanlıyım bu sefer nasip olur inşaallah
Canım kusura bakma bu aralar giremiyorum kk ya. Şimdi tekrar yoldayım büyük bir ihtimal çarşamba olacak. Pek umutlu değilim ben zaten isteyerekte gitmiyorum ki içimden de tedaviye devam etmek hiç gelmedi resmen zorla gidiyorum tüp bebek olmadıysa aşılama hiç olmaz düşüncesindeyim
Evet canım tüp bebek için 2 kere deneyelim dedi doktor. Yooo hiç yipratmiyorum ki nasıl olsa olmayacak diye kendimi saldım düşünmüyorum bilecanım tüp bebekte kesin değilki herşey rabbimin ol demesine bağlı kendini o kadar yıpratma
inşallah rabbim gönlüne göre verir bu aşılama rapor çıkırmak için mi yapılıyor
BELKİDE KAFANIN RAHAT OLMASI SENİN LEHİNEEvet canım tüp bebek için 2 kere deneyelim dedi doktor. Yooo hiç yipratmiyorum ki nasıl olsa olmayacak diye kendimi saldım düşünmüyorum bile