- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.021
canım ben gebeliği öğrenmem ile birlikte önceden düşük olması nedeniyle dr 5-7 haftalar arası progestan iğne 7-12 haftalar arası progestran hap olarak kullandım canım.A anneveoglusu test sonucuna sevindim :)
Sen normal gebe kaldın neden progestan kullaniyodun
Nasil aliyodun progestani hap mi fitil mi ?
Canım bende aşılamaya başladım bu ayİyi haftalar kızlar
Bebisleriniz büyümeye
Hamileler gün saymaya
Bizler de yeni tedavi için enerji toplamaya devam ediyoruz
Herkese iyihaftalar dilerim
Temmuz ve Ağustos’ta tedavisi olan yok sanırım?
canım ben gebeliği öğrenmem ile birlikte önceden düşük olması nedeniyle dr 5-7 haftalar arası progestan iğne 7-12 haftalar arası progestran hap olarak kullandım canım.
canım nasilsın test günün nasıl güzel haberlerini alırız inşallahBen varım canım cumartesi nasip olursa transfer olacağım
aay hadi bakılım güzel haberlerini almak nasip olur inşallah aşılama ne zaman olacakCanım bende aşılamaya başladım bu ay
Anneveoglusu canim test sonucunu cok sevindim gozun aydin. bizler iyiyiz cok yogun geciyor annemde dahil ablam ve yigenimde olmasina ragmen zorlaniyorum. Biraz zor bir surec. Sutum gec geldi doyuramadim onlar agladi ben agladim. Aranip durdular. Meme basida yok bende ne sut vardi nede meme ucu. Cok zorlandim halada zorlaniyorum kizlar bir dakika zor buldumda girdim size yazayim diye. biraz biraz geliyor artik. meme basi icin kalkan aldim biraz emiyorlar biraz mama idare ediyorum. Herseye agliyorum. Gececek insallah. Sukurki saglik problemleri yok. Herkeze ayri ayri tsk ederim kizlar iyiki varsiniz. Hepinize ayei ayri yazamiyorum sevgiler
çok şükür canım çok sevindim .maaşallah bebisimize :)
Hadi gozun aydin canim cok sevindim nasilsin nasil gidiyor hamişlik :)
Gözün aydın canım, sağlıklı bir tontişin olucak inşallah. Ben bu testleri hiç bilmiyorum, ileri yaş (39) ben de riskli gruptayım herhalde, hangi hafta ne yaptırmam lazım ve özel uzmanlık falan dikkat edilecek hususlar var mı bu testler için. Geç kalmadan araştırmalara başlasam mı, beni biraz aydınlatırsan çok sevinirim
Gözün aydın canım...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzunu :)
Canım cok sevindim test sonucuna Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.
canım opun oldumu nasılsın taze transfermi olacak seninBen de varım canım 3. günüm tedavide bugün :)
yok canım olmadı 7. günüm bugün pazartesi çağırdı doktorum o gün belli olacak opu nun zamanı büyük ihtimalle çarşamba olacak inşallah taze transfer olacak bir aksilik olmazsacanım opun oldumu nasılsın taze transfermi olacak senin
yok canım olmadı 7. günüm bugün pazartesi çağırdı doktorum o gün belli olacak opu nun zamanı büyük ihtimalle çarşamba olacak inşallah taze transfer olacak bir aksilik olmazsa
yumurtam az canım 5. günde 3 yumurtam vardı ama doktorum olumlu konuştu benimde istediğim buydu zaten az ama öz yumurta dedi yumurtalar güzelmiş dış görünüş olarak çok kaliteli dedi hayırlısı artık canım ben hep olacakmış gibi hissediyorum en başından berikaç yumurtan varmış canım. hayırlı haberlerini alalım inşallah
canım tüp bebekte şunu gördüm çok yumurta kaliteli embriyo demek değil bunu unutma benim 12 yumurta toplanmış 8i döllendi 2si ancak 4. gün embriyosu olarak transfer edilebilmişti. Druna katıllıyorum az yumurta olsun ama sağlam ve kaliteli olsun o önemli inşallah güzel ilerler embriyolarınyumurtam az canım 5. günde 3 yumurtam vardı ama doktorum olumlu konuştu benimde istediğim buydu zaten az ama öz yumurta dedi yumurtalar güzelmiş dış görünüş olarak çok kaliteli dedi hayırlısı artık canım ben hep olacakmış gibi hissediyorum en başından beri
Amin inşaAllah canımcanım tüp bebekte şunu gördüm çok yumurta kaliteli embriyo demek değil bunu unutma benim 12 yumurta toplanmış 8i döllendi 2si ancak 4. gün embriyosu olarak transfer edilebilmişti. Druna katıllıyorum az yumurta olsun ama sağlam ve kaliteli olsun o önemli inşallah güzel ilerler embriyoların
maşallah maşallah sağlıkla gelsin yavrun canımKizlar kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur kızımız olcakmış teyzoşlar
Gözün aydın canım, çok güzel maşallah, sağlıkla gelsin kızınKizlar kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur kızımız olcakmış teyzoşlar
maşallah maşallah sağlıkla gelsin yavrun canım
Cok saolun kizlar amin insallah hepimizin cocugu saglikli ve vatana millete hayırlı evlat olur insallahGözün aydın canım, çok güzel maşallah, sağlıkla gelsin kızın
hayırlı olsun tatlı bir prenses geliyor :)))))))Kizlar kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur kızımız olcakmış teyzoşlar