2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

öylemi çok sevindim ordan birine denk gelmek arkadaşım allah razı olsun
yozgat merkezi biliyormusun

Hayırlı olsun yeni görev yeriniz, önemli olan evdeki huzur ve sağlık, inşallah Yen’i görev yeriniz eskisinden de iyi olur.

öylemi çok sevindim ordan birine denk gelmek arkadaşım allah razı olsun
yozgat merkezi biliyormusun
Merkez ı çok bilmiyorum . Sadece hastahane için giderdik bir de gezmeye tabi özel hastahane yok . Şehir hastahanesi ve fakülte var . Hamile iken kontrollere şehir hastahanesine emrah kilizdag diye bir doktor vardı ona gidiyordum. Duruyorsa hala çok ilgili bir doktor tavsiye ederim .

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için

Iyi aksamlar kizlar kusura bakmayin her birinize ayri ayri yazamiyorum. Hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz icin. Bebeklerim cok sukur cok iyiler. biri 3070 gr gideri 3180 gram dogdular. Kuveze girmediler. Sutum gelmedi onla ugrasiyoruz. Mama meme surekli ugrasiyoruz. Allah hepinize bu duyguyu yasamayi nasip etsin. Melek gibiler. Bakmaya doyamiyorum. Hepiniz uzerlerinde duasi var. Hakkinizi helal edin.

Yonca___ canım mutlu saglikli bir ömrü birlikte geçirmenizi dilerim ailecek :) masallah bebislere..
Bize sonraki detayları ameliyattaki surecini hislerini de yazarsın..

P Puffinmu sana da güzel bir doğum dileriz bugün..

A anneveoglusu tayininiz hayırlı olsun canım..
Yeni yer yeni bebek .. çok yorma kendini taşınma sürecinde yardım al mutlaka..

coook sevindim iyi olmanıza
bir bebek hikayeside bu sekilde tatliyla sonlandı stres yapma inşallah sütünde gelecek bol bol su içmeye devam et. allahim nazardan kötü insanlardan korusun onları omur boyu

canım çok sevindim maşallah kuzulara allah analı ve babalı büyütsün kuzuları
eminim çok güzellerdir meleklerin maşallah onlara
sanada geçmiş olsun tez zamanda toparlan bir tanem sezeryanda süt 2-3 gün sonra geliyor

çok teşekkür ederim bir tanem inşallah sıkıntı olmadan evi atarız oraya
sen nasılsın

floransa17 canım ben doğum yaptım bugun cıktık hastaneden.oğlum maşallah cok tatlı.hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim bu zor süreçte hep yanımda oldunuz.annelik cok zormus.ben sezeryanla doğum yaptım oda ayrı zormus.sutum var ama gogus ucum kotuymus bebeğim tutamıyo vs.yetememek hissi cok zor.ama Allahın bir mucizesi.inşallah hamişler sağlıkla kucagına alır.bekleyenlerde tez vakitte kavusur mucizelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…