- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.961
öylemi çok sevindim ordan birine denk gelmek arkadaşım allah razı olsunA anneveoglusu hayırlı olsun yeni tayin yeriniz. Bende yozgat in sorgun ilçesinde yim hoş geldiniz . Küçük bir şehir ama en azından ailene biraz daha yaklasmissin.Yonca___ hayırlı sağlıklı doğum un olsun inşallah .
Hayırlı olsun yeni görev yeriniz, önemli olan evdeki huzur ve sağlık, inşallah Yen’i görev yeriniz eskisinden de iyi olur.Canım çok uzağız Tekirdağda da Mersine ve Nevşehire
Annem babam kanser hastası kışın onlara gitmek gelmek çok zor oldu
yıllardır hep uzakta görev yapıyoruz ilk kez bu kadar yaklaştık
Canım kışın zaten evde geçiyor heleki şimdi küçük bir bebek olacak
bahardan itibarende gezeriz haftasonu mersin nevşehir kayseri ankara ne yapalım
senin dr kontrolün nasıl geçti canım ultrason randevun vardı
Merkez ı çok bilmiyorum . Sadece hastahane için giderdik bir de gezmeye tabiöylemi çok sevindim ordan birine denk gelmek arkadaşım allah razı olsun
yozgat merkezi biliyormusun
Allah yardımcın olsun.Merhaba hanımlar
eşimin tayini Yozgata çıktı ev taşıma gündemde hayırlısı ile bu süreci atlatırım inşallah
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi içinMerkez ı çok bilmiyorum . Sadece hastahane için giderdik bir de gezmeye tabiözel hastahane yok . Şehir hastahanesi ve fakülte var . Hamile iken kontrollere şehir hastahanesine emrah kilizdag diye bir doktor vardı ona gidiyordum. Duruyorsa hala çok ilgili bir doktor tavsiye ederim .
Çok tesekkur ederim canım nasılsınAllah yardımcın olsun.
Çok sağol canım aynen õnce huzur ve sağlık sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyorHayırlı olsun yeni görev yeriniz, önemli olan evdeki huzur ve sağlık, inşallah Yen’i görev yeriniz eskisinden de iyi olur.
coook sevindim iyi olmanızaIyi aksamlar kizlar kusura bakmayin her birinize ayri ayri yazamiyorum. Hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz icin. Bebeklerim cok sukur cok iyiler. biri 3070 gr gideri 3180 gram dogdular. Kuveze girmediler. Sutum gelmedi onla ugrasiyoruz. Mama meme surekli ugrasiyoruz. Allah hepinize bu duyguyu yasamayi nasip etsin. Melek gibiler. Bakmaya doyamiyorum. Hepiniz uzerlerinde duasi var. Hakkinizi helal edin.
Iyi aksamlar kizlar kusura bakmayin her birinize ayri ayri yazamiyorum. Hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz icin. Bebeklerim cok sukur cok iyiler. biri 3070 gr gideri 3180 gram dogdular. Kuveze girmediler. Sutum gelmedi onla ugrasiyoruz. Mama meme surekli ugrasiyoruz. Allah hepinize bu duyguyu yasamayi nasip etsin. Melek gibiler. Bakmaya doyamiyorum. Hepiniz uzerlerinde duasi var. Hakkinizi helal edin.
Yonca___ canım mutlu saglikli bir ömrü birlikte geçirmenizi dilerim ailecek :) masallah bebislere..
Bize sonraki detayları ameliyattaki surecini hislerini de yazarsın..
P Puffinmu sana da güzel bir doğum dileriz bugün..
A anneveoglusu tayininiz hayırlı olsun canım..
Yeni yer yeni bebek .. çok yorma kendini taşınma sürecinde yardım al mutlaka..
çok teşekkür ederim bir tanem inşallah sıkıntı olmadan evi atarız oraya
sen nasılsın
Ben varım canım cumartesi nasip olursa transfer olacağımİyi haftalar kızlar
Bebisleriniz büyümeye
Hamileler gün saymaya
Bizler de yeni tedavi için enerji toplamaya devam ediyoruz
Herkese iyihaftalar dilerim
Temmuz ve Ağustos’ta tedavisi olan yok sanırım?
canım saatini bildir dua edeceğim senin içinBen varım canım cumartesi nasip olursa transfer olacağım