-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.941
rabbim tez vakitte bizlerede versin inşallah canım. umutla sabırla bekliyorum bende.Malesef olmadı . Ancak kendime geldim . Kısmet nasip hayırlısı bakalim bizim zamanimiz ne zaman .
Amin canım insallahrabbim tez vakitte bizlerede versin inşallah canım. umutla sabırla bekliyorum bende.
Iyiyim :) yatiyorum hep. Bugun hicbir heyecan korku yokda. Yarin gece uyuyamiycam gibi geliyo :) sabah 6 da cikicaz. Hakkimizdan hayirlisi
maşallah sana az kaldı yavrularına kavuşmana canım benimIyiyim :) yatiyorum hep. Bugun hicbir heyecan korku yokda. Yarin gece uyuyamiycam gibi geliyo :) sabah 6 da cikicaz. Hakkimizdan hayirlisi
Ay sorma canim ya inanamiyorumki bebeklerim olacakta kucagima verecekler.maşallah sana az kaldı yavrularına kavuşmana canım benim
Canim allah yardimcin olsun. Saglikli sorunsuz rahat bir dogum diliyorum. Benim yarin sabah olacak. Hakkimizdan hayirlisi insallah iyi haberler veririz. Bende butun arkadaslarima iyi dilekleri dualari icin cok tsk ederim. Allah hicbirinizin kucagini bos birakmasinfloransa17 Son hazırlıkları halletmeye çalışıyorum ama hersey ole yorucuki helede bu sıcaklarda.bende cok heyecanlıyım canım inşallah gusel haberlerle doneriz. Yonca___ canım senin yarın mıydı yoksa persembe mi? Benim persembe gunu.
Hep sordunuz hatırladınız bizi çok tesekkur ederim hepinize.dualarınızı eksik etmeyin lutfen
canım sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallahfloransa17 Son hazırlıkları halletmeye çalışıyorum ama hersey ole yorucuki helede bu sıcaklarda.bende cok heyecanlıyım canım inşallah gusel haberlerle doneriz. Yonca___ canım senin yarın mıydı yoksa persembe mi? Benim persembe gunu.
Hep sordunuz hatırladınız bizi çok tesekkur ederim hepinize.dualarınızı eksik etmeyin lutfen
hayirlii olsun canim benim. tekirdag sonrasi yozgat sikici gelebilir sana:) kayseri yakın orada gezersiniz artık bebiş orada doğacak deseneMerhaba hanımlar
eşimin tayini Yozgata çıktı ev taşıma gündemde hayırlısı ile bu süreci atlatırım inşallah
Canım çok uzağız Tekirdağda da Mersine ve Nevşehirehayirlii olsun canim benim. tekirdag sonrasi yozgat sikici gelebilir sana:) kayseri yakın orada gezersiniz artık bebiş orada doğacak desene
haklısın aileden uzak olunca ve hastalık durumuda olunca mesafe 1 saatte azalsa çok değerli oluyor. hayırlı olsun aynen kış bebeği çıkamazsınız yozgatta çok soğuk oluyor annesi. yazın şehir şehir gezersiniz artık 20 sinde dr.konrtolum canım ayrintiliya gireceğiz. bugün asi olacaktım ama eşim çok yoğundu. yarın olacağım.Canım çok uzağız Tekirdağda da Mersine ve Nevşehire
Annem babam kanser hastası kışın onlara gitmek gelmek çok zor oldu
yıllardır hep uzakta görev yapıyoruz ilk kez bu kadar yaklaştık
Canım kışın zaten evde geçiyor heleki şimdi küçük bir bebek olacak
bahardan itibarende gezeriz haftasonu mersin nevşehir kayseri ankara ne yapalım
senin dr kontrolün nasıl geçti canım ultrason randevun vardı
ben bu gün hatırladrım ultrasonu karıştırdım güzel haberlerini alalım inşallahhaklısın aileden uzak olunca ve hastalık durumuda olunca mesafe 1 saatte azalsa çok değerli oluyor. hayırlı olsun aynen kış bebeği çıkamazsınız yozgatta çok soğuk oluyor annesi. yazın şehir şehir gezersiniz artık 20 sinde dr.konrtolum canım ayrintiliya gireceğiz. bugün asi olacaktım ama eşim çok yoğundu. yarın olacağım.
aynen öyle canım sağlık birliktelik versin rabbimben bu gün hatırladrım ultrasonu karıştırdım güzel haberlerini alalım inşallah
yaz tatili herşekilde geçer öyle böyle