- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.921
canım kistin basit kist ize 2 cmden küçük ise dr transfer hazırlığı yapmıştı banaKızlar ben bu ay 3.tedavime başlayacaktım haziran ayında opu oldum yumurtam donduruldu temmuz adetimle tekrar tedaviye baslayacaktim bugün doktor kontrolum vardı malesef opudan sonra kist oluşmuş bu ay ertelenecek galiba tedavim doktorum kan testi yaptı yarın sonuca göre karar vericez dedi
Teşekkür ederim canım hayırlısi ne ise o olsun diye dua ediyorum canım 3cm dedi hormon salgılayıp salgilamadigina bakıp karar vereceğiz dedi kan testi sonucu için akşam gorusecegiz bu ay is yerinden iznimde vardı kendime hep ona göre hazirlamistim üzüldüm ister istemezcanım kistin basit kist ize 2 cmden küçük ise dr transfer hazırlığı yapmıştı bana
gelişmeleri yaz canım geç olsunda güç olmasın kendini hazırlamışsın biliyorum zor gelmiştir
Merhabalar canım. 36. Haftadayız çok şükür. İyiyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor valla :) sen nasılsın iyisin di mi herşey yolundadır umarım kaç haftalık oldun@_Depply_canım nasılsın kaç haftalık oldun
canım maşallah size az kalmış sizinde allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinMerhabalar canım. 36. Haftadayız çok şükür. İyiyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor valla :) sen nasılsın iyisin di mi herşey yolundadır umarım kaç haftalık oldun
Malesef olmadı . Ancak kendime geldim . Kısmet nasip hayırlısı bakalim bizim zamanimiz ne zaman .
Olmadı b hcg 0.5 . Hayırlısı bakalımUmudum- canım ne yaptın rabbim güzel haberlerini alalım inşallah
Ahh arkadaşım inşallah tez zamanda kavuşacaksın bebeklerine. Bu sefer kısmet değilmiş.Olmadı b hcg 0.5 . Hayırlısı bakalım
4 taneydi 4 ü de çözüldü . Hiç kalmadı .Dondurulmus var miydiUmudum-
Tsk ederiz canim sen nasilsin?
Allah sağlık ve maddi imkan verdiği sürece dene canım insallah seninde güzel haberlerini alırız4 taneydi 4 ü de çözüldü . Hiç kalmadı .
Canım iyiyim Allaha şükür perşembe sezeryan olacak inşallah.Ne hissediyosun dersen onu bilmiyorum ama bazen hem heyecan hem korku bazen de hiç bişey hissetmiyorum sanki hiç hamile değilmişim gibi.çok karısık.hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah.
Tsk ederiz canim sen nasilsin?
Ben artik heyecan korku kismini gectimkurtulmaya calisma modundayim. Cok zorlaniyorum. Canim burnumda. Carsamba sabah 7 de hastanede olacagiz. Biraz hastane hediyeligi hazirladik annemle. Gelenimizde olmaz ama yinede annem adetten yapalim dedi. Cikolata ve lohusa serbeti olacak bide
Çok tatlılar, ne güzel yapmışsınız . Hadi az kaldı çarşambaya teyze oluyoruz kızlar hem de Çifter Çifter. Sağlıklı kolay Doğum olur inşallah canım.Tsk ederiz canim sen nasilsin?
Ben artik heyecan korku kismini gectimkurtulmaya calisma modundayim. Cok zorlaniyorum. Canim burnumda. Carsamba sabah 7 de hastanede olacagiz. Biraz hastane hediyeligi hazirladik annemle. Gelenimizde olmaz ama yinede annem adetten yapalim dedi. Cikolata ve lohusa serbeti olacak bide
Canimsin ilk firsatta yazarim tabi. Allah tum hamislere saglikli bi sekilde bu gunleri gormeyi nasip etsin. Olmayanlarada tez vakitte bebek nasip eylesin.Masallah ikinize de sağlıkla kavuşun yavrulariniza çıkınca yazın buraya merak ederiz sizi
Ay canim yaaa darisi sizlere. Sirada sizlerde geliyorsunuz. Sizden sonrada topikte tum isteyen arkadaslarima nasip eylesin allahim. Hep guzel haberler alalim insallahÇok tatlılar, ne güzel yapmışsınız . Hadi az kaldı çarşambaya teyze oluyoruz kızlar hem de Çifter Çifter. Sağlıklı kolay Doğum olur inşallah canım.