2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım kistin basit kist ize 2 cmden küçük ise dr transfer hazırlığı yapmıştı bana
gelişmeleri yaz canım geç olsunda güç olmasın kendini hazırlamışsın biliyorum zor gelmiştir

canım kistin basit kist ize 2 cmden küçük ise dr transfer hazırlığı yapmıştı bana
gelişmeleri yaz canım geç olsunda güç olmasın kendini hazırlamışsın biliyorum zor gelmiştir
Teşekkür ederim canım hayırlısi ne ise o olsun diye dua ediyorum canım 3cm dedi hormon salgılayıp salgilamadigina bakıp karar vereceğiz dedi kan testi sonucu için akşam gorusecegiz bu ay is yerinden iznimde vardı kendime hep ona göre hazirlamistim üzüldüm ister istemez

Merhabalar canım. 36. Haftadayız çok şükür. İyiyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor valla :) sen nasılsın iyisin di mi herşey yolundadır umarım kaç haftalık oldun
canım maşallah size az kalmış sizinde allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
13 haftalık olduk şükür canım iyiyiz allahıma binlerce şükür

Yonca___ ve P Puffinmu
Naptiniz nasi gidiyo son günler
İyi misiniz

Canım iyiyim Allaha şükür perşembe sezeryan olacak inşallah.Ne hissediyosun dersen onu bilmiyorum ama bazen hem heyecan hem korku bazen de hiç bişey hissetmiyorum sanki hiç hamile değilmişim gibi.çok karısık.hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah.

Yonca___ ve P Puffinmu
Naptiniz nasi gidiyo son günler
İyi misiniz
Tsk ederiz canim sen nasilsin?
Ben artik heyecan korku kismini gectim kurtulmaya calisma modundayim. Cok zorlaniyorum. Canim burnumda. Carsamba sabah 7 de hastanede olacagiz. Biraz hastane hediyeligi hazirladik annemle. Gelenimizde olmaz ama yinede annem adetten yapalim dedi. Cikolata ve lohusa serbeti olacak bide

Eklentiler

• 20180707_142728.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 53

Masallah ikinize de sağlıkla kavuşun yavrulariniza çıkınca yazın buraya merak ederiz sizi

Çok tatlılar, ne güzel yapmışsınız . Hadi az kaldı çarşambaya teyze oluyoruz kızlar hem de Çifter Çifter. Sağlıklı kolay Doğum olur inşallah canım.

Çok tatlılar, ne güzel yapmışsınız . Hadi az kaldı çarşambaya teyze oluyoruz kızlar hem de Çifter Çifter. Sağlıklı kolay Doğum olur inşallah canım.
Ay canim yaaa darisi sizlere. Sirada sizlerde geliyorsunuz. Sizden sonrada topikte tum isteyen arkadaslarima nasip eylesin allahim. Hep guzel haberler alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…