2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 floransa17 canım ben doğum yaptım bugun cıktık hastaneden.oğlum maşallah cok tatlı.hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim bu zor süreçte hep yanımda oldunuz.annelik cok zormus.ben sezeryanla doğum yaptım oda ayrı zormus.sutum var ama gogus ucum kotuymus bebeğim tutamıyo vs.yetememek hissi cok zor.ama Allahın bir mucizesi.inşallah hamişler sağlıkla kucagına alır.bekleyenlerde tez vakitte kavusur mucizelerine.
maşallah sana ve bebeğine arkadaşım allah analı ve babalı büyütsün kuzunu adı ne oldu canım benimde oğlum olacak isim bakıyorum artık

İyi haftalar kızlar
Bebisleriniz büyümeye
Hamileler gün saymaya
Bizler de yeni tedavi için enerji toplamaya devam ediyoruz
Herkese iyihaftalar dilerim
Temmuz ve Ağustos’ta tedavisi olan yok sanırım?
İyi haftalar canım. Herkes beklediği müjdeli güzel haberlerle karşılaşsın . Hem astroloji de iyi şeyler değişimler söylüyor bu aralar. Hepimize bolluk bereket şans gelsin

floransa17 floransa17 canım ben doğum yaptım bugun cıktık hastaneden.oğlum maşallah cok tatlı.hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim bu zor süreçte hep yanımda oldunuz.annelik cok zormus.ben sezeryanla doğum yaptım oda ayrı zormus.sutum var ama gogus ucum kotuymus bebeğim tutamıyo vs.yetememek hissi cok zor.ama Allahın bir mucizesi.inşallah hamişler sağlıkla kucagına alır.bekleyenlerde tez vakitte kavusur mucizelerine.
hayırlısıyla uğurlu olsun minigin:)
inşallah olur boyu sağlıklı şansı mutlu olur

İyi haftalar kızlar
Bebisleriniz büyümeye
Hamileler gün saymaya
Bizler de yeni tedavi için enerji toplamaya devam ediyoruz
Herkese iyihaftalar dilerim
Temmuz ve Ağustos’ta tedavisi olan yok sanırım?
Ben de varım canım 3. günüm tedavide bugün :)

floransa17 floransa17 3. Tedavi için düşünmekteyim kafam çok karışık ve kendimi çok yorgun hissediyorum. Bir yanım 1 yıl ara ver diyor . Diğer yanım yaz tatilini değerlendir diyor. Bulunduğum ilde tüp bebek imkanı yok ve ben çalışıyorum . Eylülde okullar açılıyor . Yaz dışında tüp bebek yaptırmak gibi bir durumum söz konusu olamıyor .sakin bir kafayla durup düşünmeye bile dermanım yok sanki . Esim ağustos ayında da devlette deneyelim diyor bu sefer de kayseride fakültede . Maddi olarak özel é hiç hazır değiliz zaten . Kafam çok karışık çok .

dondurulmuş transfermi olacak mi arkadaşım
yok canım taze embriyo transferi olacak daha akıbetim ne olacak hiç bilmiyorum çarşamba günü kontrolüm var o zaman belli olur iğnelere cevap veriyordur inşallah yumurtalıklarım ben hiçbişi hissetmiyorum ağrı akıntı vs. de yok sanki büyümüyorlar gibi ama hayırlısı artık

floransa17 floransa17 3. Tedavi için düşünmekteyim kafam çok karışık ve kendimi çok yorgun hissediyorum. Bir yanım 1 yıl ara ver diyor . Diğer yanım yaz tatilini değerlendir diyor. Bulunduğum ilde tüp bebek imkanı yok ve ben çalışıyorum . Eylülde okullar açılıyor . Yaz dışında tüp bebek yaptırmak gibi bir durumum söz konusu olamıyor .sakin bir kafayla durup düşünmeye bile dermanım yok sanki . Esim ağustos ayında da devlette deneyelim diyor bu sefer de kayseride fakültede . Maddi olarak özel é hiç hazır değiliz zaten . Kafam çok karışık çok .
bence eşini dinle derim arkadaşım Mersin Tıp Fakültesinden hamile arkadaşımız doğum bile yaptı
rabbim nasip edecekse bunlar vesile olacak illaki inşallah güzel haberlerini alırız

tugken tugken nasılsın arkadaşım
iyiyim canım haftasonu abimin düğünü vardı memlekete gittik oyuzden allahtan arası yakın 1 saat sürüyor yolculuk yorucu geçti düğün ama çok güzeldi:)) biraz oynadım suslendim falan ohhh rahatladım çok iyi geldi.
sen nasılsın hazırlıklar başladımı taşınma için kan sonucunuz ciktimi ben kaçırmış olabilirim yazdıysan bakamadım hiç haftasonu buraya

Allah razı olsun canım bir aksilik olmazsa cumartesi ogleden sonra yapıcaz dedi transferi inşallah bu sefer kavusurum bebegime

rabbim gönlüne göre versin. inşallah sevincinle bayram ederiz

yok canım taze embriyo transferi olacak daha akıbetim ne olacak hiç bilmiyorum çarşamba günü kontrolüm var o zaman belli olur iğnelere cevap veriyordur inşallah yumurtalıklarım ben hiçbişi hissetmiyorum ağrı akıntı vs. de yok sanki büyümüyorlar gibi ama hayırlısı artık

canım çarşamba günü güzel haberlerini alırız yumoşların güzel güzel büyüyordur inşallah

iyiyim canım haftasonu abimin düğünü vardı memlekete gittik oyuzden allahtan arası yakın 1 saat sürüyor yolculuk yorucu geçti düğün ama çok güzeldi:)) biraz oynadım suslendim falan ohhh rahatladım çok iyi geldi.
sen nasılsın hazırlıklar başladımı taşınma için kan sonucunuz ciktimi ben kaçırmış olabilirim yazdıysan bakamadım hiç haftasonu buraya
allah mesut etsin süslenmek gezmek heleki böyle hayırlı bir düğün çok güzel olmuştur eminim yeni çifte mutluluklar diliyorum.

Ben iyiyim canım bu hafta biraz toparlanmaya başlayacağız bugün eşimin atama yazısı gelince bende eş durumu için tayin talebi verdim.

daha nifty sonucu gelmedi bekliyorum dört gözle hayırlısı ile güzel gelir inşallah

bence eşini dinle derim arkadaşım Mersin Tıp Fakültesinden hamile arkadaşımız doğum bile yaptı
rabbim nasip edecekse bunlar vesile olacak illaki inşallah güzel haberlerini alırız
Evet doğru diyorsun ama nasip olacaksa normal de olur zaten diyorum kendi kendime. Sanki tüp bebek yaptırsam olmayacaksa yine olmaz diyorum . Kafam her anlamda allak bullak . Evt rune idi sanırım mersin de hamile kalan arkadaşimiz.

X