- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.901
canım yaa korkma tüp bebek ile hamileliklerde sık oluyor bu kanama durumları neden bilmiyorum bebiş iyi ise sıkıntı yok sen bol bol su iç ve dinlen ve en önemlisi moralini yüksek tut çok ilaç kullanıyoruz 3 aya kadar ondandır belki normal gebeliklerde olmuyor çünkü pek kaç haftalık tatlım bebişin yeniydi yanlış hatırlamıyorsam 3 ay bitene kadar olabilir bu durumlarYonca___ Allah kolaylık versin canım, mükafatını Doğumdan sonra alırsın inşallah annesini zorlamayan bebekler olurlar.
A anneveoglusu test sonuçların güzel çıkar inşallah canım.
floransa17 listede olan olmayan herkes tez zamanda bebelerine kavuşur inşallah canım.
Beni soracak olursanız dün akşam yine aniden kanamam oldu. Benim doktorda hala yurtdışında transferden beri görüşemedik :) Rapor aldım evde yatıyorum kızlar. Bir de nefes alamıyor gibiyim ben ya. Puf puf.
Yok kuzum almiyor. kilolari 3100 ve 2750yani bekliyorsun öylemi almıyor doğuma allah allah ilginç yaa maşallah kilosu yerinde ise sıkıntı yoksa neden zorlar seni yaa
çok zor bir süreçten geçiyorsun allah kuvvet versin canım yaa
Canim tekrar gecmis olsun. Whatsap filan yokmu doktorunda? Insallah bir daha olmasinYonca___ Allah kolaylık versin canım, mükafatını Doğumdan sonra alırsın inşallah annesini zorlamayan bebekler olurlar.
floransa17 listede olan olmayan herkes tez zamanda bebelerine kavuşur inşallah canım.
Beni soracak olursanız dün akşam yine aniden kanamam oldu. Benim doktorda hala yurtdışında transferden beri görüşemedik :) Rapor aldım evde yatıyorum kızlar. Bir de nefes alamıyor gibiyim ben ya. Puf puf.
Amin canım Rabbim bizlere de nasip eder insallah bu güzel duyguyu ☺sabırla bekleyip dua etmeye devam edecegizKızlar 1700. Sayfaya yazdigim kişilerden
Aşağıdaki arkadaşlarimiz hamile kaldi
A anneveoglusu
@Sabrsukurdua
C Cekirdek32
Darısı diğer arkadaşlarimiza
guns_n_roses80
@lionyez
@GlySn
@Maviay1778
floransa17
@trkaslan7914
@BEYAZGULL
@gulumse-hayata
rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallahYok kuzum almiyor. kilolari 3100 ve 2750
Dogsada sorun yok ama kalsinlar 1 hafta daha az kaldi diyor. Bakalim hayirlisi artik. Ebede aksam sabah bekle artik dedi.
Sen kan verdinmi canim?
Bosver sen onu tup dr ne diyorsa onu yaptir. O igne cok onemli. Benim kanamam oldugunda kendi doktorum vurdurdu hemen. Hemen durmasina ragmen kanamam ben bu defada tup doktorumu arayip anlattim yinede. O dediki onlem amacli bu hafta bir tane daha vurdur. Gittim 1 hafta sonra yeniden vurdurdum. Kadin dog doktorumada tup doktorum bir tane daha vurdurmama istedi dedim. Tamam iyi yapmissin dediA anneveoglusuYonca___ 6 haftalık daha yeni, doktor telefonda progetan depot u tamamını vurdur dedi, kan sulandırıcıları bıraktırdı. Devlet hastanesinde uzmana gittim, ona göre herşey normal iğne vurdurdum diye kızdı. Yani benim kafa karışık :)
Amin arkadasim. guzel dusunelim guzel olsun. Kotu birsey olacagini sanmiyorumrabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah
benim kanı iş yerinden hemşire geldi aldı 1 hafta 10 güne çıkarmış allah korktuğumuzla sınamasın
Allahim her birinizi guldursun. elinden tutsun. Emeklerinizi bosa cikarmasinfloransa17 ben cesaret edemem evde yapmaya uzuleceksem de gününde üzüleyim bugün hastahaneye gittim ama iğne yerlerim için . Doktor devam etme dedi jel le devam ediyorum . Zaten Son 3 ignem kalmıştı . Bakalım cumayı bekliyorum heyecan ve korku karışık
canım güzel haberlerini bekliyoruz rabbim gönlüne göre versinfloransa17 ben cesaret edemem evde yapmaya uzuleceksem de gününde üzüleyim bugün hastahaneye gittim ama iğne yerlerim için . Doktor devam etme dedi jel le devam ediyorum . Zaten Son 3 ignem kalmıştı . Bakalım cumayı bekliyorum heyecan ve korku karışık
canim haftaya az kaldı hadi inşallah sabret:)Sagolun kizlar doktordan geldim. Doktorumun taktigi belli. aferim cok guzel gidiyorsun cok iyisiniz. olduda bitti masallah. Haftaya aliriz. Nst ye yolladi 5 dakikadan fazla durmasin dedi cok zorlanir. Ebe diyorki sen ikizi 37 ye kadarmi tuttunnnn dedim he tuttumda gel bide bana sorki nasil tuttum. 1 hafta daha tutucam. O kasigimdaki bombe odem mis su toplamis.
canım geçmiş olsun. seninki dondurulmusmuydu yoksa taze transfer miYonca___ Allah kolaylık versin canım, mükafatını Doğumdan sonra alırsın inşallah annesini zorlamayan bebekler olurlar.
floransa17 ben cesaret edemem evde yapmaya uzuleceksem de gününde üzüleyim bugün hastahaneye gittim ama iğne yerlerim için . Doktor devam etme dedi jel le devam ediyorum . Zaten Son 3 ignem kalmıştı . Bakalım cumayı bekliyorum heyecan ve korku karışık
canım sen nasılsınHadi hayırlısı
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz
Tsk arkadasim evet az kaldi. Darisi sizlere. Dr normal son haftalarin olacak dedi.canim haftaya az kaldı hadi inşallah sabret:)
ödem neden olmuş canım. geçmiş olsun ayyyyyy sanada az kaldı yaa :)
Benim dondurulmuş transfer, proluton yan etkisiymiş sanırım tam iğne yapılınca fazla gelmişcanım geçmiş olsun. seninki dondurulmusmuydu yoksa taze transfer mi
benimde şişkinlikler oldu nefees alamadim.hatta leke gelince korkup gitmiştim devletin aciline kendi tup bebek dr.uma gitmmemistim. karnında sıvı birikimi olmuştu
acaba ole bisey mi oldu sende de.taze transfer se eğer.