2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım yaa korkma tüp bebek ile hamileliklerde sık oluyor bu kanama durumları neden bilmiyorum bebiş iyi ise sıkıntı yok sen bol bol su iç ve dinlen ve en önemlisi moralini yüksek tut çok ilaç kullanıyoruz 3 aya kadar ondandır belki normal gebeliklerde olmuyor çünkü pek kaç haftalık tatlım bebişin yeniydi yanlış hatırlamıyorsam 3 ay bitene kadar olabilir bu durumlar

yani bekliyorsun öylemi almıyor doğuma allah allah ilginç yaa maşallah kilosu yerinde ise sıkıntı yoksa neden zorlar seni yaa
çok zor bir süreçten geçiyorsun allah kuvvet versin canım yaa
Yok kuzum almiyor. kilolari 3100 ve 2750
Dogsada sorun yok ama kalsinlar 1 hafta daha az kaldi diyor. Bakalim hayirlisi artik. Ebede aksam sabah bekle artik dedi.
Sen kan verdinmi canim?

Canim tekrar gecmis olsun. Whatsap filan yokmu doktorunda? Insallah bir daha olmasin

A anneveoglusu Yonca___ 6 haftalık daha yeni, doktor telefonda progetan depot u tamamını vurdur dedi, kan sulandırıcıları bıraktırdı. Devlet hastanesinde uzmana gittim, ona göre herşey normal iğne vurdurdum diye kızdı. Yani benim kafa karışık :)

Yok kuzum almiyor. kilolari 3100 ve 2750
Dogsada sorun yok ama kalsinlar 1 hafta daha az kaldi diyor. Bakalim hayirlisi artik. Ebede aksam sabah bekle artik dedi.
Sen kan verdinmi canim?
rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah

benim kanı iş yerinden hemşire geldi aldı 1 hafta 10 güne çıkarmış allah korktuğumuzla sınamasın

Bosver sen onu tup dr ne diyorsa onu yaptir. O igne cok onemli. Benim kanamam oldugunda kendi doktorum vurdurdu hemen. Hemen durmasina ragmen kanamam ben bu defada tup doktorumu arayip anlattim yinede. O dediki onlem amacli bu hafta bir tane daha vurdur. Gittim 1 hafta sonra yeniden vurdurdum. Kadin dog doktorumada tup doktorum bir tane daha vurdurmama istedi dedim. Tamam iyi yapmissin dedi

floransa17 ben cesaret edemem evde yapmaya uzuleceksem de gününde üzüleyim bugün hastahaneye gittim ama iğne yerlerim için . Doktor devam etme dedi jel le devam ediyorum . Zaten Son 3 ignem kalmıştı . Bakalım cumayı bekliyorum heyecan ve korku karışık

Allahim her birinizi guldursun. elinden tutsun. Emeklerinizi bosa cikarmasin

canım güzel haberlerini bekliyoruz rabbim gönlüne göre versin

canim haftaya az kaldı hadi inşallah sabret:)
ödem neden olmuş canım. geçmiş olsun ayyyyyy sanada az kaldı yaa :)

canım geçmiş olsun. seninki dondurulmusmuydu yoksa taze transfer mi
benimde şişkinlikler oldu nefees alamadim.hatta leke gelince korkup gitmiştim devletin aciline kendi tup bebek dr.uma gitmmemistim. karnında sıvı birikimi olmuştu
acaba ole bisey mi oldu sende de.taze transfer se eğer.

Hadi hayırlısı
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz

Benim dondurulmuş transfer, proluton yan etkisiymiş sanırım tam iğne yapılınca fazla gelmiş

Kızlar ben bu ay 3.tedavime başlayacaktım haziran ayında opu oldum yumurtam donduruldu temmuz adetimle tekrar tedaviye baslayacaktim bugün doktor kontrolum vardı malesef opudan sonra kist oluşmuş bu ay ertelenecek galiba tedavim doktorum kan testi yaptı yarın sonuca göre karar vericez dedi

guns_n_roses80 bende de öyle olmustu bekledik birkac ay
Dinlenince daha iyi oldu süreç

Umudum- test yaptirdin mi?

A anneveoglusu iyiyim canim.. is güç saglik uğraşıyorum .. dinelenmeye çok ihtiyacım var..
senin nasil ilk 3 ayi saglikla geçirdin sanirim sonraki 3 ay hamileliğin en güzel dönemiymiş sanirim :) yaza gelmesi iyi oldu.. oğlun nasi heycanli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…