2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar catliycam ya valla aglamak istiyorum artik. Cok fenayim. Cok agirim. Birinin kafasimi ayaklarimi kasiklarimda bombe yapti valla yarin tam 37 doluyor. adam 38 de alacak. dayanilacak gibi degil 1 hafta daha nasil durucam onu dusunuyorum

Kizlar catliycam ya valla aglamak istiyorum artik. Cok fenayim. Cok agirim. Birinin kafasimi ayaklarimi kasiklarimda bombe yapti valla yarin tam 37 doluyor. adam 38 de alacak. dayanilacak gibi degil 1 hafta daha nasil durucam onu dusunuyorum

1 haftan kaldi yoncam sabret
Zorluğunu anlayamiyoruz burdan ama Allah yardimcin olsun
DOktorunun bir bildigi vardir
Son gunler cok hizli büyüyorlar
İceride kaldiklari her saniye onlar için cok değerlidir ki bekletiyodur doktorun..
Ne zorluklar çektiyoruz gerçekten olana kadar olduktan sonra da

Tsk ederim sabir kalmadi ama mecbur bekliyorum bakalim yarin ne diyecek cok sagol arkadasim

canim allah yardimcin olsun . iki taneler annesi seni daha çok zorluyorlardir ama sabret çok az kaldı allahın izni ile. senin karnında beklemeleri daha iyi olacağından dr.biraz daha sabretmeni istiyor

canim allah yardimcin olsun . iki taneler annesi seni daha çok zorluyorlardir ama sabret çok az kaldı allahın izni ile. senin karnında beklemeleri daha iyi olacağından dr.biraz daha sabretmeni istiyor
Biliyorumda genelde hep bu haftalara kadar ikiz gebelikleri sezeryanla aliyorlar. Benim gibi bekleyenlerin bebekleri dikkat ediyorum hep kucuk. O yuzden kilosunuda tamamlatiyorlar. Benim biri nerdeyse 3 kiloylu gecen hafta. Digeri 2550. Suan dahada almislardir. Dr diyorki iste kilolarindan dolayi sen zorlanirsin. cok zorlaniyorum evet ama Dr da kararli. Baska arkadaslara bakiyorum ikisinin toplami 5150 ye geldimi alirim demis dr. Cok zorlanirsin demis. Benim rahat 5750 yi gecmistir 1 haftada durucaz daha. Benim dr anneyi hic tirsimiyor ben varya siylenmesem 39 yaptiracakti bana

Canım hamilelik döneminde en zor surectesin ben tek oğlumu taşırken 39+6 da doğum yaptım çok zorlandim senin bu süreç çarpı iki Allah kuvvetini arttırsin çok zor az sabır yarın Dr ile konuş kesin olarak inşallah yakında güzel haberler alıriz

Şaka yapiyosun heralde 39 derken
Ciddi mi? İkisleri o kadar bekletiyolar mi

Kiloları iyiymis masallah
Du bakalim doktor belki karar degistirir
Sen hergun arayip rahatsiz et :)

Şaka yapiyosun heralde 39 derken
Ciddi mi? İkisleri o kadar bekletiyolar mi

Kiloları iyiymis masallah
Du bakalim doktor belki karar degistirir
Sen hergun arayip rahatsiz et :)
Evet 39 istiyordu her gittigimde dun 39 haftalik ikiz dogurttum diyor. Bana gun vermiyordu. Sonra gun verdi 38+4. gecen hafta biraz moralsiz takildim soylendim 38 de alayim o zaman dedi. Bakalim yarin kontrol var su kasigimdaki bombe ney iyice dusmusler assagi. Nst ye giricem. Ne diyecek bakalim

Tsk arkadasim allah hepimizin yardimcisi olsun

seni kim napsın sen bekle bebekler iyi olsun diyor dr.
canimmmm maaasalllahaahhhh kilolarında iyi. son 1 haftan inşallah. buraya yazarsın sağlıkla doğum şeklini nasıl gectigini bebislerini falan.

Canım anlıyorum seni çok zor ama doktorunu dinle az daha büyüsünler ne güzel duruyorlar maşallah ikizler genelde kendileri durmaz o kadar
küçük bebeğe bakmak çok zor 100 gr bile farkediyor inan ki bebişlerde doğduklarında rahat edeceksin içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi tatlım hem maşallah çok şanslısın azimli çıkmış senin minikler 32 ya da 34 te geliyorum dememişler küvöz de kalmalarındansa karnında kalsınlar tatlım

Sagolun kizlar doktordan geldim. Doktorumun taktigi belli. aferim cok guzel gidiyorsun cok iyisiniz. olduda bitti masallah. Haftaya aliriz. Nst ye yolladi 5 dakikadan fazla durmasin dedi cok zorlanir. Ebe diyorki sen ikizi 37 ye kadarmi tuttunnnn dedim he tuttumda gel bide bana sorki nasil tuttum. 1 hafta daha tutucam. O kasigimdaki bombe odem mis su toplamis.

yani bekliyorsun öylemi almıyor doğuma allah allah ilginç yaa maşallah kilosu yerinde ise sıkıntı yoksa neden zorlar seni yaa
çok zor bir süreçten geçiyorsun allah kuvvet versin canım yaa

Yonca___ Allah kolaylık versin canım, mükafatını Doğumdan sonra alırsın inşallah annesini zorlamayan bebekler olurlar.
A anneveoglusu test sonuçların güzel çıkar inşallah canım.
floransa17 listede olan olmayan herkes tez zamanda bebelerine kavuşur inşallah canım.
Beni soracak olursanız dün akşam yine aniden kanamam oldu. Benim doktorda hala yurtdışında transferden beri görüşemedik :) Rapor aldım evde yatıyorum kızlar. Bir de nefes alamıyor gibiyim ben ya. Puf puf.

canım benimde iki kere kanama oldu seni o kadar iyi anlıyorum ki bebiş iyi ise korkma allahın izniyle bu günlerde geçecek ne kadarlık oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…