2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Geçen sene sonunda bu foruma tedavi surecimi yazmıştım. Maalesef negatif sonuclanmisti. Hatta 8.gün de idrar tahlilde çift çizgiyi bile görmüştüm. Yaşım ilerliyor tekrar denemek istiyorum ama bedenen de ruhen de toparlayamadım. 38 yaşındayım ve 7 negatif. Son tedavi sonrası halsizlik bulantı depresyon geçmedi. Bulunduğum şehirdeki Dr uma gittim. Transfer den hemen önce rahimden yapılan iğnenin rahim duvarını zedeledigini rahim toparlanana kadar tedavi ye baslamamami önerdi.4 ay falan her duş aldığımda her birliktelikten sonra sanci ile fenalasiyordum.Dr um İlaç veremem çok yipranmissin dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.depresyonu atlatamadım.antidepresan kullanamıyorum çünkü tedaviye başlarsam bırakmam gerek.bana bir akıl verin.sürekli dua ediyorum tevekküllü olmaya çalışıyorum.
allah yardımcınız olsun. size güzel bir kapı açsın rabbim zor gerçekten

Off ya kizlar leylanin cansiz bedeni bulundu. Bu aralarda iyice cocuklara cinsel istismar artti. Hergun bir cocuk haberi. Artik bunlara caydirici bir ceza gelse. Insan dunyaya cocuk getirmeye korkuyo. Allah belalarini versin. Insallah en agir cezalari alirlar
ahhh ahhh canım bu caydırıcılık hadimlıkla falan olacak iş değil.. kesmeleri gerek organlarını ve gün yüzü gormemeleri gerek yazık günah ama anneler de çocuklarını köy park bisey olmaz deyip ayirmasinlar yanlarindan . sohbet etmek ugruna. allah rahmet eylesin bu kacinci gunahsiz yavru.
kimseye güvenmemek gerek

ahhh ahhh canım bu caydırıcılık hadimlıkla falan olacak iş değil.. kesmeleri gerek organlarını ve gün yüzü gormemeleri gerek yazık günah ama anneler de çocuklarını köy park bisey olmaz deyip ayirmasinlar yanlarindan . sohbet etmek ugruna. allah rahmet eylesin bu kacinci gunahsiz yavru.
kimseye güvenmemek gerek
Haberlerde kimyasal hadimliktan bahsediyo sinir oldum. Oyle degil bildigin baltayi indiricen kut diye onuda agzina sokucan. ya olur ya kalir kalirsada hadim kalir. Bu nedir ya cocuklarin cocukluklarini caliyorlar ne park ne sokak dizinin dibinden ayirmiyacaksin dedigin gibi. Yetti bunlar artik

Haberlerde kimyasal hadimliktan bahsediyo sinir oldum. Oyle degil bildigin baltayi indiricen kut diye onuda agzina sokucan. ya olur ya kalir kalirsada hadim kalir. Bu nedir ya cocuklarin cocukluklarini caliyorlar ne park ne sokak dizinin dibinden ayirmiyacaksin dedigin gibi. Yetti bunlar artik
aynen pislik adiler
en kötü muameleyi hallediyorlar . dediğin gibi çocukların oynama hakkı ellerinden alınıyor ama yapacak bişey yok:KK43:

Ya kızlar bişi sorcam ben bebişleri sabah akşam emziriyorum ilk defa bugün sütüm sızıntı yaptı ebe pompayla sağ diyo ama o zamanda cildim çok hassas morardı resmen sağarken bana bi akıl verin sürekli gidip gelsem bi defa ben halsiz düşüyorum bebişlerim ememeden gidiyo sütlerim

Ya kızlar bişi sorcam ben bebişleri sabah akşam emziriyorum ilk defa bugün sütüm sızıntı yaptı ebe pompayla sağ diyo ama o zamanda cildim çok hassas morardı resmen sağarken bana bi akıl verin sürekli gidip gelsem bi defa ben halsiz düşüyorum bebişlerim ememeden gidiyo sütlerim
Bedis kuzum ne yap et sutunu ziyan etme. Muhakkak sagip posetlemeye bak. Morarmasiyla ilgili ebeye sor durum boyle de. Belki bir yol gosterir. Bide sutun sagdikca cogaliyor diye biliyorum. Allah yardimcin olsun.

canim sağman daha mantıklı akar ziyan olur.birde sağdıkça göğüslerin dahada çok süt yapmaya başlar. daha sağlıklı.

A anneveoglusu canım senin kanaman oldugunda agrılarında varmıydı bende oglenden beri kasık karın agrısı ve kahverengı lekeler gelıyo çok korkuyorum dr normal dedı ama ben korkudan ölücem pruloton depot da vurdurdum

canım benim kanamalar olduğunda hiç ağrım yoktu birden sel gibi gelip geçti
kahverengi lekeden korkma dr ile görüştün mu bu konuyu
progestran olarak ne kullanıyorsun
pruloton deport da vurdurmuşsun allaha emanet artık o canım

canım benim kanamalar olduğunda hiç ağrım yoktu birden sel gibi gelip geçti
kahverengi lekeden korkma dr ile görüştün mu bu konuyu
progestran olarak ne kullanıyorsun
pruloton deport da vurdurmuşsun allaha emanet artık o canım
Günde 3 tane progestan alıyorum 200 mg lık bel agrım çok var korkuyorum dr geldim şimdi beklıyorum :KK43:

X