- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.841
ayyy canım ya yasadigin duygu çok etkiliyor beni allahım nasıl biseydir bu bizlerede sağlıklı doğum ve sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim. inşallah senin miniklerde hemen toparlanıp annesiyle eve döner çok bekletmedenDaha çıkmadılar canım tedbir amaçlı bi kaç gün daha kalılar gibi yarın belli olacak bakalım dua edin çıkalım hemen evimize götürelim .. ben hergün emzirmeye gidiyorum çok şükür sütüm geldi öyle minnaq ve güzeller ki dokunmaya kıyamıyorum
ohhh gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah kendine dikkat etSağol canım, bugün devlette perinatolog uzmana kontrole gittim. Kalp atışı varmış. Kanama alanı yokmuş. İçim rahatladı yani. 2 gündür mide bulantısı ve kusma başladı. Bebek iyi olsun da. Sen nasıl oldun, sıcaklarda başladı yine. Allah kolaylık versin canım sanada .
Sen aradinmi dr unu arkadasimohhh gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah kendine dikkat et
evet sabah yazdim elinde olanı kullan sonrasi bırakabilirsin dedi.ayyy nasıl hafifledim varyaSen aradinmi dr unu arkadasim
ayyy canım ya yasadigin duygu çok etkiliyor beni allahım nasıl biseydir bu bizlerede sağlıklı doğum ve sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim. inşallah senin miniklerde hemen toparlanıp annesiyle eve döner çok bekletmeden
:)) sevindim gozun aydinevet sabah yazdim elinde olanı kullan sonrasi bırakabilirsin dedi.ayyy nasıl hafifledim varyaçok bunaltıcı gelmeye başlamıştı sürekli ittirmek
sağol .senin doğum ne zaman az kaldı değil mi ikizlerdi sanırım isimleri ne olacak allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin:)) sevindim gozun aydin
Gelmezlerse 11 temmuzda alinacak. 9 gunum kaldisağol .senin doğum ne zaman az kaldı değil mi ikizlerdi sanırım isimleri ne olacak allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Gozunuz aydin cok sukurSlmkizlar kontrolden geldim sukur hersey yolunda riskli donemi atlatmisiz normal hayata donebilirmisimikili tarama icin kan verdim 1 hafta sonra cikcak telefonla arayip ogrencem ilaclarimi ignemi hepsini kestik cok sukur yuzumde ve ellerimde sislik vardi odem gibi birde yuzumde acayip fazla sivilce cikti kullandigim pruloton ve bir hap yapar dedi doktoeum ilaclardanmis artik duzene girer dedi sadce 1 tane ilacim var vitamin verdi onu kullancam cinsiyeti malesef ogrenemedik doktor amcamiz da erken dedi soylemedi azcikda sabretcez bir ay sonra kontrolumuz var bakalim artik ins o zaman gosterir sipa cok hareketliydi kipir kipir eli ayagi hic durmadi
Maşallah maşallah kuzularina bol bol sütun sütun olsun inşallahDaha çıkmadılar canım tedbir amaçlı bi kaç gün daha kalılar gibi yarın belli olacak bakalım dua edin çıkalım hemen evimize götürelim .. ben hergün emzirmeye gidiyorum çok şükür sütüm geldi öyle minnaq ve güzeller ki dokunmaya kıyamıyorum
Sağol canım, bugün devlette perinatolog uzmana kontrole gittim. Kalp atışı varmış. Kanama alanı yokmuş. İçim rahatladı yani. 2 gündür mide bulantısı ve kusma başladı. Bebek iyi olsun da. Sen nasıl oldun, sıcaklarda başladı yine. Allah kolaylık versin canım sanada .
Masallah doğum yaklaşmış seninde dualarına amin diyorum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEylül tedavisinden olanlardan sanırım sırada ben varım, ağustosun ilk haftası girecem doğuma. Ara sıra okuyorum burayı takip ediyorum hepinizi. Doğuma hazırlananlar sağ salim alsınlar kucaklarına yavrularını. Tedaviye devam edenler in şa Allah güzel sonuçlarınızı alalım, Allah her kese nasip etsin bu mutluluğu.
Geçen sene sonunda bu foruma tedavi surecimi yazmıştım. Maalesef negatif sonuclanmisti. Hatta 8.gün de idrar tahlilde çift çizgiyi bile görmüştüm. Yaşım ilerliyor tekrar denemek istiyorum ama bedenen de ruhen de toparlayamadım. 38 yaşındayım ve 7 negatif. Son tedavi sonrası halsizlik bulantı depresyon geçmedi. Bulunduğum şehirdeki Dr uma gittim. Transfer den hemen önce rahimden yapılan iğnenin rahim duvarını zedeledigini rahim toparlanana kadar tedavi ye baslamamami önerdi.4 ay falan her duş aldığımda her birliktelikten sonra sanci ile fenalasiyordum.Dr um İlaç veremem çok yipranmissin dedi.ne yapacağımı bilmiyorum.depresyonu atlatamadım.antidepresan kullanamıyorum çünkü tedaviye başlarsam bırakmam gerek.bana bir akıl verin.sürekli dua ediyorum tevekküllü olmaya çalışıyorum.
Slmkizlar kontrolden geldim sukur hersey yolunda riskli donemi atlatmisiz normal hayata donebilirmisimikili tarama icin kan verdim 1 hafta sonra cikcak telefonla arayip ogrencem ilaclarimi ignemi hepsini kestik cok sukur yuzumde ve ellerimde sislik vardi odem gibi birde yuzumde acayip fazla sivilce cikti kullandigim pruloton ve bir hap yapar dedi doktoeum ilaclardanmis artik duzene girer dedi sadce 1 tane ilacim var vitamin verdi onu kullancam cinsiyeti malesef ogrenemedik doktor amcamiz da erken dedi soylemedi azcikda sabretcez bir ay sonra kontrolumuz var bakalim artik ins o zaman gosterir sipa cok hareketliydi kipir kipir eli ayagi hic durmadi
Oy masallah size yine tahminde bulunmus yakiskli prens geliyo deseneMaşallah minigine canım. Benimde ilaçları kesti Dr bu gün maşallah kuzulara vitamin banada vermedi
Kesin olmamakla beraber bize erkek dedi bir sonraki kontrole kesin olarak belli olur dedi
amin . isimleriyle şansı bahtlı hayırlı hayatları olur inşallah. beklerler inşallah. sağlıkla doğumun olacakGelmezlerse 11 temmuzda alinacak. 9 gunum kaldiisimler defne ve berk. Tsk canim ya allah cumlemize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
maaşallah canım analı babalı buyutun bir paşada senden :)Maşallah minigine canım. Benimde ilaçları kesti Dr bu gün maşallah kuzulara vitamin banada vermedi
Kesin olmamakla beraber bize erkek dedi bir sonraki kontrole kesin olarak belli olur dedi
maaşallah sağlıkla gelsin annesi kızda senin oglanda benim gibi 1 ay bekle sende:)Oy masallah size yine tahminde bulunmus yakiskli prens geliyo desenebize onuda soylemedi ama sanki biliyo gibi guldu azcikda sabret dedi saglikli ollsn sa onemli degil kiz oglan canim