2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selamlar herkese
İyiyim @anneveoglusu
İnternet çekmeyen bir yerdeyim
Simdi okudum gecen hafta yazılanları

Dogumu bekleyenlere Sabir diliyorum
Sona yaklaştınız:)

Biz daha baslayamadik bile..

Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana ve tüm arkadaşlara

Cok sevindim :) Arse82 Arse82
Hani orta kalite embriyolarin vardi bunlar onlar mi
Yeni tedavi mi yaptirdin
Saglikla büyüsün insallah
Evet canım ilk 2 transfer çok ıyı embrıyolardı bunlar ortaydı çok şükür rabbim nasıp ettı inş hayırlısıyla devam eder darısı senin başına inş

Evet canım ilk 2 transfer çok ıyı embrıyolardı bunlar ortaydı çok şükür rabbim nasıp ettı inş hayırlısıyla devam eder darısı senin başına inş

Onu duymustum
5a kalite genetikten kötü sonucla geri gelip
2a iyi genetik sonucuyla geliyormus
O yuzden kaliteye bakmiyorum ben de

Normal gebelik yaşayanlar acaba ne kaliteyle Hamile kaldim diye düşünmüyordur:))
Biz niye düşünelim

:anneadayı:Selam kızlar arefe günü transferım yapılmıştı bu sefer pek gırmedım buraya ve test yapmadım bekledım rabbime şükürler olsun bugün 11.gun değerim 868 çıktı :nazar:
Ayy çok sevindim aklım sende idi arada sordum seni maşallah maşallah iki embriyomu konuldu
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

İlk sayfaya senide ekledim Hamile diye
Arse82 Arse82 bize transfer sonrasini özetlermisin
Nasil geçirdin

Baktim da 5-6 kisi kaldik toplam Eylül grubundan
Umudum var hala bu yıl bitmeden bu liste tamamlansın insallah :dua:
Allahım bu günleri görmeyi nasıp ettı çok şükür darısı sensin basına canım en kısa zamanda inş

Onu duymustum
5a kalite genetikten kötü sonucla geri gelip
2a iyi genetik sonucuyla geliyormus
O yuzden kaliteye bakmiyorum ben de

Normal gebelik yaşayanlar acaba ne kaliteyle Hamile kaldim diye düşünmüyordur:))
Biz niye düşünelim
Aynen cnm bu sefer daha umutsuzdum ben ya ıyıler tutmadı bu hiç tutmaz dedım ama bol bol dua ettim hep evde dinlendım yattım kalktım turladım evde çok dışarı çıkmadım bu sefer ama belırtıler farklıydı bu sefer bi yanım oldu bi yanım yıne olmadı dıyodu çok şükür rabbim nasıp ettı darısı tüm isteyenlere sağlıklada kucağımıza alalım inş

X