2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sagol arkadasim bakalim ne kadar idare edicem artik

Sagol arkadasim bakalim ne kadar idare edicem artik
Dr kontrolundesin ne diyor Dr doğum hakkında canım inşallah kuzular zamanında gelecek sen gönlünü ferah tutu akıllı kuzular onlar

Canim ben 9 gun once kizimi kucagima aldim cok sukur iyiyiz kizimda bende darisi tum isteyenlere bekleyenlere insallah sen nasilsin nasil gidiyor

Maşallah arkadaşım allah analı ve babalı büyütsün yavrunu tebrik ederim

Y yonca_ maşallah maşallah kuzulara normal doğum düşünüyor o zaman dr
rabbim hakkınızda ne hayırlısı ile zamanı gelince onu nasip etsin

ben idare eder midem fena oğlan iyi teyzesi 4. sınıfı bitirdi mezuniyeti oldu
yaz gelsin modunda ergenlik belirtileri var büyüyor sıpa

darısı sizlere olsun inşallah

Ay masallah ben hep 5 yada 6 yas dusuniyordum oglunu. Delikanliymis meger :) amin canim. Tuzlu seyler iyi geliyo peynir ekmek, leblebi, patlamis misirda iyi geliyo. Insallah bu surecinide kisa zamanda atlatip duze cikarsin arkadasim. Cok optum seni

Ay masallah ben hep 5 yada 6 yas dusuniyordum oglunu. Delikanliymis meger :) amin canim. Tuzlu seyler iyi geliyo peynir ekmek, leblebi, patlamis misirda iyi geliyo. Insallah bu surecinide kisa zamanda atlatip duze cikarsin arkadasim. Cok optum seni
yok canım oğlum 5-6 yaşından beri ben ikinciyi istiyorum. kocaman oldu rabbim sizlerede göstersin bu güzel günleri

Canim ben 9 gun once kizimi kucagima aldim cok sukur iyiyiz kizimda bende darisi tum isteyenlere bekleyenlere insallah sen nasilsin nasil gidiyor

Masallah Limon agacim ilk günlerdeki kanamalrinda ne heyecan ve korku yasamistin biz de cok korkmustuk.. dua ediyoduk hep birlikte.. ve mutlu son :)
cok sevindik senin adina. :)
Güzel bir hayat gecirin birlige inslalah

A anneveoglusu sira cinsiyette sanirim
Ne zaman öğreniliyodu
İcinden ne geciyo :)
canım oğlumda ilk 14. haftada oğlana benziyor demişti 16. haftada kesin erkek demişti dr
10 yıl önce idi bu şimdi ultrasonlar daha iyi olduğundan daha erken öğreniyorlar sanırım
rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlad etsin inşallah ama içimden kız geçiyor Ayşem diye geçiyor aklıma bebiş gelince yalan yok

Masallah Limon agacim ilk günlerdeki kanamalrinda ne heyecan ve korku yasamistin biz de cok korkmustuk.. dua ediyoduk hep birlikte.. ve mutlu son :)
rabbim seninde bu güzel paylaşımınını almayı nasip etsin okuyalım seninde kuzuna /kuzularına kavuştuğunu inşallah sağlıkla

Kizlar simdi tv de duydum

Birincisi: normal dogumda epidural anestezi uygulanip agrisiz doğum olabiliyormus.. dogumu yaklasan arkadaslara duyurulur..

İkincisi: dogumda cocuk yardimi diye bi para varmis .. tek cocuk 300 ikimviye 400
ikizlere 1000 liraymış sanırım
Biliyomuydunuz..
Yine dogum yapacaklara duyurulur..

BEnim de icimden kiz diye gecti :)
Onun icin sordum
Aysem de cok güzel bi isimmis ,

Amin canm cumlemizinkini insallah senin bebiste hayirli olsun Rabbim sag salim kawustursun sizi insallah

Cok sukur canim sadece ilk gunler deil tum hamillegim cok zor we korku icinde gecti bugune cikaran Rabbime sukurler olsun Rabbim sanada we tum isteyenlere bian ewwel nasip etsin insallah

canım merhaba. öncelikle öpüyorum gözlerinden :) uyandım. doğuma gireceğim 9da. dua edin bana. çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. seviyorum sizi

canım tebrik ederim şu dakikalarda doğuma gireceksin büyük ihtimalle gözün aydın allah analı ve babalı büyütsün inşallah
doğum mersinde mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…