- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.461
Sagol arkadasim bakalim ne kadar idare edicem artikYoncacıpım Allah kolaylık versin, sağlıkla doğsunlar inşallah. Dün ikiz gebelik belgeseli izledim, bebişler oyun oynuyor anne arnında ve bu etkileşimler hayatlarında olumlu etki yaratıyormuş. Her zorluğun sonu var canım, sık dişini :)
Canim ben 9 gun once kizimi kucagima aldim cok sukur iyiyiz kizimda bende darisi tum isteyenlere bekleyenlere insallah sen nasilsin nasil gidiyorKizlar bu arada bugün tam 9 aydir beraberiz
Zeyneptanemm Kitakita R rune Limon agacim ve Eylül’de diğer hamile kalan arkadaslarimiz
Sanırım bu ara doğumunuz yakın.. nasılsınız?
Bizlere de haber verin..
Dr kontrolundesin ne diyor Dr doğum hakkında canım inşallah kuzular zamanında gelecek sen gönlünü ferah tutu akıllı kuzular onlarSagol arkadasim bakalim ne kadar idare edicem artik
Canim ben 9 gun once kizimi kucagima aldim cok sukur iyiyiz kizimda bende darisi tum isteyenlere bekleyenlere insallah sen nasilsin nasil gidiyor
Dr kontrolundesin ne diyor Dr doğum hakkında canım inşallah kuzular zamanında gelecek sen gönlünü ferah tutu akıllı kuzular onlar
Gunaydin canim. Dr birsey demiyor. Ne zaman kanama olur su gelir yada hareket etmezlerse gel dedi. Durabildigi kadar dursun demek istiyo. Dogumada o anki durumun neyi gerektirirse o olacak diyor. Bi ara es assagidaydi oyle olunca yuzde 90 sezeryan oluyormus ama es yukari cikabiliyormus cikarsa duruma gore hareket edicez dedi. Bu hafta gittigimde sorucam artik. Sen nasilsin? Oglusun nasil?
Maşallah arkadaşım allah analı ve babalı büyütsün yavrunu tebrik ederim
Ay masallah ben hep 5 yada 6 yas dusuniyordum oglunu. Delikanliymis meger :) amin canim. Tuzlu seyler iyi geliyo peynir ekmek, leblebi, patlamis misirda iyi geliyo. Insallah bu surecinide kisa zamanda atlatip duze cikarsin arkadasim. Cok optum seniY yonca_ maşallah maşallah kuzulara normal doğum düşünüyor o zaman dr
rabbim hakkınızda ne hayırlısı ile zamanı gelince onu nasip etsin
ben idare eder midem fena oğlan iyi teyzesi 4. sınıfı bitirdi mezuniyeti oldu
yaz gelsin modunda ergenlik belirtileri var büyüyor sıpa
darısı sizlere olsun inşallah
yok canım oğlum 5-6 yaşından beri ben ikinciyi istiyorum. kocaman oldu rabbim sizlerede göstersin bu güzel günleriAy masallah ben hep 5 yada 6 yas dusuniyordum oglunu. Delikanliymis meger :) amin canim. Tuzlu seyler iyi geliyo peynir ekmek, leblebi, patlamis misirda iyi geliyo. Insallah bu surecinide kisa zamanda atlatip duze cikarsin arkadasim. Cok optum seni
Canim ben 9 gun once kizimi kucagima aldim cok sukur iyiyiz kizimda bende darisi tum isteyenlere bekleyenlere insallah sen nasilsin nasil gidiyor
canım oğlumda ilk 14. haftada oğlana benziyor demişti 16. haftada kesin erkek demişti dr
rabbim seninde bu güzel paylaşımınını almayı nasip etsin okuyalım seninde kuzuna /kuzularına kavuştuğunu inşallah sağlıklaMasallahLimon agacim ilk günlerdeki kanamalrinda ne heyecan ve korku yasamistin biz de cok korkmustuk.. dua ediyoduk hep birlikte.. ve mutlu son :)
cok sevindik senin adina. :)
Güzel bir hayat gecirin birlige inslalah
canım oğlumda ilk 14. haftada oğlana benziyor demişti 16. haftada kesin erkek demişti dr
10 yıl önce idi bu şimdi ultrasonlar daha iyi olduğundan daha erken öğreniyorlar sanırım
rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlad etsin inşallah ama içimden kız geçiyor Ayşem diye geçiyor aklıma bebiş gelince yalan yok
Amin canm cumlemizinkini insallah senin bebiste hayirli olsun Rabbim sag salim kawustursun sizi insallahDr kontrolundesin ne diyor Dr doğum hakkında canım inşallah kuzular zamanında gelecek sen gönlünü ferah tutu akıllı kuzular onlar
Maşallah arkadaşım allah analı ve babalı büyütsün yavrunu tebrik ederim
Cok sukur canim sadece ilk gunler deil tum hamillegim cok zor we korku icinde gecti bugune cikaran Rabbime sukurler olsun Rabbim sanada we tum isteyenlere bian ewwel nasip etsin insallahMasallahLimon agacim ilk günlerdeki kanamalrinda ne heyecan ve korku yasamistin biz de cok korkmustuk.. dua ediyoduk hep birlikte.. ve mutlu son :)
cok sevindik senin adina. :)
Güzel bir hayat gecirin birlige inslalah
canım merhaba. öncelikle öpüyorum gözlerinden :) uyandım. doğuma gireceğim 9da. dua edin bana. çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. seviyorum siziKizlar bu arada bugün tam 9 aydir beraberiz
Zeyneptanemm Kitakita R rune Limon agacim ve Eylül’de diğer hamile kalan arkadaslarimiz
Sanırım bu ara doğumunuz yakın.. nasılsınız?
Bizlere de haber verin..
canım tebrik ederim şu dakikalarda doğuma gireceksin büyük ihtimalle gözün aydın allah analı ve babalı büyütsün inşallahcanım merhaba. öncelikle öpüyorum gözlerinden :) uyandım. doğuma gireceğim 9da. dua edin bana. çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. seviyorum sizi