2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bende sana yazayim diye acmistim aldim haberlerini. Haziranin 6 si 7 si demistin cunki. Hakkindan hayirlisi olsun arkadasim. Rabbim yuzunu guldursun

Evet canim kalcadan yagli bi igne agrisi sonradan cikiyor ortaya resmen kasilip kaliyor bacagim ne kadsr ovsam buz koysam fayda etmedi kanamam sadce 1 gun oldu igne yapilinca kesildi bida hic olmadi bakalim insallah keser igneyi ya cok zormus bu igne
Canım o iğneyi transfer sonrası 1 ay nerdeyse kullandım iki güne 1. Eşim yapıyordu.allahim nasıl ağrıtıyor ve bıraktıktan sonrada saha sola yatamadım haftalarca .dağılmıyor deri altında kalıyor sanki o şekilde allah yardım etsin

Canım geçmiş olsun. Bu yıl gebe kalan kim varsa herkeste leke sorunu var sanki allah yardımcımız olsun 2 hafta önce geldi benden en son aklımız çıkıyor o lekeyi görünce. Sağ sağlım kucağımiza almayı nasip etsin rabbim .kotu bişeyle karşılaşmayalım inşallah.
Ayın 18 inde cinsiyet ve 3lu taramam yapılacak.zaman hiç geçmiyor. Çok heyecanlıyım şimdiden meraktan.. kimi görsem bana bakarak erkek diyor sağlıklısı ne ise o nu nasip etsin rabbim. :)

Geçmiş olsun canım Allah kuzunu sana bagislasin

Aynen bendede dedigin sekilde oldu canim da 1 haftadir sag sol degistirip yapildigim halde maf oldum gunluk 2 doz olunca agir geldi sanirim yarin kontrolum var insallah biraktirir yoksa 1 ayda kullancam sanirim

Aynen bendede dedigin sekilde oldu canim da 1 haftadir sag sol degistirip yapildigim halde maf oldum gunluk 2 doz olunca agir geldi sanirim yarin kontrolum var insallah biraktirir yoksa 1 ayda kullancam sanirim
Artık ne kadar kullan derse o güne kadar kullanirsin canım.ne ilaçlar ne iğneler görüyor vucutlarimiz herşey o minik canlar için . Geçecek elbet bu günler. Sağsaglim dogsunlarda herşeye razıyız:))

Merhaba arkadaşlar bende dün başladım iğneme bu sırada bugün de arısütü bal polen karışımlı macun aldım kaliteli yumurtalarım olsun die ve nar suyu kullanmayı düşünüyorum rahim kalınlığı için sizler neler yaptınız ekstra tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı

arkadaşım tedaviniz hayırlı olsun. kaliteli yumurta için ceviz ve incir yemeyide ihmal etmeyin
rahim kalınlığını arttırak için nar suyu dışında ben birşey kullanmamıştım

@Çekirdek32 transgerin oldumu olacakmı bu gün rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dualarımız seninle

Arse82 canım transfer günün belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…