- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.501
Bende sana yazayim diye acmistim aldim haberlerini. Haziranin 6 si 7 si demistin cunki. Hakkindan hayirlisi olsun arkadasim. Rabbim yuzunu guldursunSağol canım. Bugün Proluton iğne ve progestan fitile başlıyorum. Neupagen diye bir iğne oldum dün, epey ağrı yaptı. Bunu kullanan var mı acaba forumda merak ettim, normalde kemoterapi görenlere veriliyormuş.
Rahim kalınlığı 8 mm idi kontrolde.
Perşembe günü transfer olucak kısmetse.
Saolasin kuzum sanada gecmis olsun aman insallah bida tekrarlamasin lekelenme kanama insan cok korkuyo rabbim korusun bebislerimiziiyi olmana sevindim canım iğneyi tüp Bebek tedavisinde düşük yapana kadar vuruldum çok zor bilirim ovun o yumruları daha rahat edersin
Canım o iğneyi transfer sonrası 1 ay nerdeyse kullandım iki güne 1. Eşim yapıyordu.allahim nasıl ağrıtıyor ve bıraktıktan sonrada saha sola yatamadım haftalarca .dağılmıyor deri altında kalıyor sanki o şekilde allah yardım etsinEvet canim kalcadan yagli bi igne agrisi sonradan cikiyor ortaya resmen kasilip kaliyor bacagim ne kadsr ovsam buz koysam fayda etmedi kanamam sadce 1 gun oldu igne yapilinca kesildi bida hic olmadi bakalim insallah keser igneyi ya cok zormus bu igne
Canım geçmiş olsun. Bu yıl gebe kalan kim varsa herkeste leke sorunu var sanki allah yardımcımız olsun 2 hafta önce geldi benden en son aklımız çıkıyor o lekeyi görünce. Sağ sağlım kucağımiza almayı nasip etsin rabbim .kotu bişeyle karşılaşmayalım inşallah.canım cuma sahurda az kanama oldu sonra kahverengi lekelenmeye döndü cumartesu sabah Dr kontrolü vardı gittik şükür kalbi atıyor kuzunun Dr kese çevresinde Kanama alani gormedi bu haftalarda olabilir dedi dün öğleden sonrada kesildi inşallah bir daha olmaz
Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun canım Allah kuzunu sana bagislasincanım cuma sahurda az kanama oldu sonra kahverengi lekelenmeye döndü cumartesu sabah Dr kontrolü vardı gittik şükür kalbi atıyor kuzunun Dr kese çevresinde Kanama alani gormedi bu haftalarda olabilir dedi dün öğleden sonrada kesildi inşallah bir daha olmaz
Sen nasılsın canım
Saglicakla büyüt insallahCanim ben 9 gun once kizimi kucagima aldim cok sukur iyiyiz kizimda bende darisi tum isteyenlere bekleyenlere insallah sen nasilsin nasil gidiyor
Canım o iğneyi transfer sonrası 1 ay nerdeyse kullandım iki güne 1. Eşim yapıyordu.allahim nasıl ağrıtıyor ve bıraktıktan sonrada saha sola yatamadım haftalarca .dağılmıyor deri altında kalıyor sanki o şekilde allah yardım etsin
iki güne bir yaptırdığım halde ve her seferinde bi sağa bi sola yaptırdığım halde çok yağlı olduğundan ağrı yapıyor. Öncesi ve sonrası kolonya ile silmek bir nebze rahatlatiyorBu iğnenin agrisini alan bir yöntem yok mu?
Aynen bendede dedigin sekilde oldu canim da 1 haftadir sag sol degistirip yapildigim halde maf oldum gunluk 2 doz olunca agir geldi sanirim yarin kontrolum var insallah biraktirir yoksa 1 ayda kullancam sanirimCanım o iğneyi transfer sonrası 1 ay nerdeyse kullandım iki güne 1. Eşim yapıyordu.allahim nasıl ağrıtıyor ve bıraktıktan sonrada saha sola yatamadım haftalarca .dağılmıyor deri altında kalıyor sanki o şekilde allah yardım etsin
Artık ne kadar kullan derse o güne kadar kullanirsin canım.ne ilaçlar ne iğneler görüyor vucutlarimiz herşey o minik canlar için . Geçecek elbet bu günler. Sağsaglim dogsunlarda herşeye razıyız:))Aynen bendede dedigin sekilde oldu canim da 1 haftadir sag sol degistirip yapildigim halde maf oldum gunluk 2 doz olunca agir geldi sanirim yarin kontrolum var insallah biraktirir yoksa 1 ayda kullancam sanirim
Amin canim benim hersey bebisler icin bi dogsun sorcam ben onaArtık ne kadar kullan derse o güne kadar kullanirsin canım.ne ilaçlar ne iğneler görüyor vucutlarimiz herşey o minik canlar için . Geçecek elbet bu günler. Sağsaglim dogsunlarda herşeye razıyız:))
Ope koklaya bitir artik. Oda oyle ceksin :)Amin canim benim hersey bebisler icin bi dogsun sorcam ben ona
Amin insallah kuzum sag salim dogduklarini gorururz insallah o kadar tedavi emekten sonra insan kizmaya kiyamaz zatenOpe koklaya bitir artik. Oda oyle ceksin :)
Eki Görüntüle 2154334 Kızlar kapı süsümüzde geldi :))
Merhaba arkadaşlar bende dün başladım iğneme bu sırada bugün de arısütü bal polen karışımlı macun aldım kaliteli yumurtalarım olsun die ve nar suyu kullanmayı düşünüyorum rahim kalınlığı için sizler neler yaptınız ekstra tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı