- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.441
Korkma arkadasim bendede 9. Haftamda olmustu cok aglamistim. Pruloton depot igne yaptilar. Sonraki hafta tedbir amacli bir igne daha yaptirdim ben. Bir daha olmadi. Insallah seninde boyle bir durumdur. bununla kalsin cok gecmis olsuntugken A anneveoglusu cok saolun kizlar ilk defa boyle bsy olunca cok korktum estrofem bant jel dekort duphaston ilaclarimi zaten kullaniyodum ayrica igne verdi bide coraspirini kesti simdi yatiyorum kanama kahverengiye dondu sukur insallah bida tekrarlamaz cok zormus cidden rabbim evlatlarimjzi bize bagislasin kimseye yasatmasin boyle birsey
tugken A anneveoglusu cok saolun kizlar ilk defa boyle bsy olunca cok korktum estrofem bant jel dekort duphaston ilaclarimi zaten kullaniyodum ayrica igne verdi bide coraspirini kesti simdi yatiyorum kanama kahverengiye dondu sukur insallah bida tekrarlamaz cok zormus cidden rabbim evlatlarimjzi bize bagislasin kimseye yasatmasin boyle birsey
çok sevindim canım rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberlerini alalım inşallahSelam kızlar bende bu ay denemeye karar verdım hastalandım yarın gidıyorum dr bakalım hayırlısı olsun hakkımızda başka varmı bu ay deneyen
32 haftaligiz arkadasim. kac haftadan sonra gectigini bilmiyorum. Amin allah hepimizin yardimcisi olsunYonca___ hadi ya aman Allah korusun bida olmasin kuzum siz kac haftalik oldunuz sag salim kucamiza almak nasip olsun bu kanamalar 12. Haftadan sonra geciyomu tugken [/USER] canim sende oldumu bu tarz lekelenmeler kac haftaliksin simdi bu arada cok saolaun kizlar A anneveoglusu hepinizden Allah razi olsun rabbim boyle bsyi hic birimize yasatmasin hayirlisiysa kucamiza almayi nasip etsin kalp atisini duyduktan sonra kaybetme korkusu cok baskaymis suan yatiyorum hep 1 hafta progestan igne yapilcam sonra kontrolum var insallah bida yasamam bunu hala sokunu atlatamadim
Canım ben kese gördüğüm günden 3 yada 5 gün sonra lekelerim geldi kahverengi olarak. Gittik dr. bi sorun yok dedi .Yonca___ hadi ya aman Allah korusun bida olmasin kuzum siz kac haftalik oldunuz sag salim kucamiza almak nasip olsun bu kanamalar 12. Haftadan sonra geciyomu tugken [/USER] canim sende oldumu bu tarz lekelenmeler kac haftaliksin simdi bu arada cok saolaun kizlar A anneveoglusu hepinizden Allah razi olsun rabbim boyle bsyi hic birimize yasatmasin hayirlisiysa kucamiza almayi nasip etsin kalp atisini duyduktan sonra kaybetme korkusu cok baskaymis suan yatiyorum hep 1 hafta progestan igne yapilcam sonra kontrolum var insallah bida yasamam bunu hala sokunu atlatamadim
Cok hakilisin canim cok saolasin rahatlattiniz beni rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin cinsiyeti belli mi seninCanım ben kese gördüğüm günden 3 yada 5 gün sonra lekelerim geldi kahverengi olarak. Gittik dr. bi sorun yok dedi .
Sonrasında 2 hafta gelmedi 3 gün geldi sonra 3 gün gelmedi 1 gün geldi falan derken büyüdükallahın izni ile hicbir sorun yok . Bebekte falan.oluyor yapacak birşey yok.yattim geldi kalktım geldi ay sonunda bazı kadınlarda adet günü gibi öğün leke olur dediler adet günümde geldi adet günüm olmadan geldi her türlü geldi yani
15 hafta olduk allahın izni ile sende dinlen igneni yaptır saatinde.ole bole gececek demekki bizimkide.sag sağlim herkesin bebeğini kucağına alması dileğiyle.
canım sen nerde oturuyorsun tüp bebek merkesindeki drmu takip ediyor seniCok hakilisin canim cok saolasin rahatlattiniz beni rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin cinsiyeti belli mi senin
Oy masallah size az kalmis Allahin izniyle vakti zamaninda saglikla dogduklarini da duyariz insallah arkadasim32 haftaligiz arkadasim. kac haftadan sonra gectigini bilmiyorum. Amin allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim denizlide oturuyorum evet tup doktoruma devam ediyorum baska yere gecmek istemedim cok memnunum ilgisindencanım sen nerde oturuyorsun tüp bebek merkesindeki drmu takip ediyor seni
o zaman iyi en baştan beri seni biliyor o çok önemliCanim denizlide oturuyorum evet tup doktoruma devam ediyorum baska yere gecmek istemedim cok memnunum ilgisinden
Amin canım sağol hepimiz inşallah.bayramdan sonra randevum inşallah o aman belli olacak. Heyecan doruktaCok hakilisin canim cok saolasin rahatlattiniz beni rabbim sag salim kucani almayi nasip etsin cinsiyeti belli mi senin
Bak o cok iyi olmus canim gecmisini bilmesi iyi bisey tabiki doktor guven veriyosa sorun yoko zaman iyi en baştan beri seni biliyor o çok önemli
benim tüp bebek drna doğal yoldan gebe kaldığımı bildirdim sağolsun burdan dr buldu bana
benim geçmişimi aktarmış dra ve dr demiş bir soracağınız olursa beni arayabilirsiniz diye
sağolsun şuanki drum Remzi beyle görüşüyoruz sizin durumu diyor güven veriyor
Ay cok az kalmis cok heycanli ya hayirlisi olsun Allah kalbinize gore versinAmin canım sağol hepimiz inşallah.bayramdan sonra randevum inşallah o aman belli olacak. Heyecan dorukta
Amin canım inşallah sizinde.Ay cok az kalmis cok heycanli ya hayirlisi olsun Allah kalbinize gore versin
İnş canımçok sevindim canım rabbim hayırlısı ile nasip etsin güzel haberlerini alalım inşallah
haziran ayının başında @Çekirdek32 transfer olacak arkasından dafloransa17 başlayacak diye biliyorum
Yoncacıpım Allah kolaylık versin, sağlıkla doğsunlar inşallah. Dün ikiz gebelik belgeseli izledim, bebişler oyun oynuyor anne karnında ve bu etkileşimler hayatlarında olumlu etki yaratıyormuş. Her zorluğun sonu var canım, sık dişini :)Kizlar catliycak gibiyim yacok zorlaniyorum artik. 2 hafta daha dursalar diyorumda, kendimde bu istegime sasiriyorum. Migdeme baski yapiyorlar bidik bidik yiyorum. Cunki yer yok agriyor kahvaltiyi 4 e boluyorum. Ve butun yemekleri. Oturunca bacaklarim karincalaniyo uyusuyo hep yatiyorum. Karnim kasiliyo toplaniyo hafif sanci gelip gidiyor dr muayenemiz haftaya insallah beklerler az daha