-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.421
Ycanım benim 5+0da vajinal utrason ile keseyi gördük
6+0da karından bakarak kalp atışını gördük şükürler olsun darısı sana olsun
hcg 5000-6000 üzeri ise karından görünür
karından görmesi gerek ama dr genelde vajinal bakıyorlar canımY
Transferin 12.günü 1066 idi hcg. Cumartesi sanırım 16.000 civarı olur.
1 haziran kontrol tarihi. Rahim kalınlığı uygun olursa 7-8 haziran gibi transfer olacak inşallah.Canım nasılsın transfer öncesi kontrol oldun mu tarih bellimi
hadi bakalım dualarım seninle bir tanem1 haziran kontrol tarihi. Rahim kalınlığı uygun olursa 7-8 haziran gibi transfer olacak inşallah.
Ben yumurta toplama sırasında almıştım birkaç kilo, hem de hepsi göbekteydi . Arada 3 ay bekledim o sırada kendiliğinden verdim. Şimdi transfer hazırlığına başladım A anneveoglusu prednol ben de başladım. Yine mi kilo alıcam yani :) Sağol canım,hepimiz birbirimize duacıyız inşallah herkes kavuşacak muradına buradaMerhaba arkadaşlar Bayadır takip edemedim sayfayı neler neler olmuş meğer A anneveoglusu canım benim ya inanamıyorum mucize resmen Rabbim sen ne büyüksün çok ama çok sevindim senin adına kaç haftalık oldun ?
@Yonca___ ikizler büyümüş maşallah size sağlıcakla bebeklerine kavuş inş duaların dan eksik etmediğin içinde ayrıca teşekkür ederim Allah razı olsun.
Ben şimdilik tedavi sürecini kapattım kendiliğinden olursa artık Rabbim büyük bu ayin başında genetik ve kan pıhtılaşması için doktora gittim yaptırdım şükür Haziran’ın ortasında sonuçlar çıkıcakfloransa17 canım sende yaptırmıştın gösterdin mi sonuçlarını az kaldı seninde transfere hadi sıra sende ve eylül topiğinde bebişine kavuşamayan arkadaşlarımda inş .
Bu arada tedavi sürecinde hiç kilo almamıştım süreç bitti ben 6 kilo aldım bir anda sizce normal mi Kızlar bu durum stresten mi ilaçlardan mı anlamadım detox yapmaya korkuyorum sizler de kilo durumu nasıl ?
Amin canim benim darisi basina insallahçok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin
A anneveoglusu canım şuan hangi folik asiti kullanıyorsun ve günde kaç tane?
Ayyy amin çok sevindim harika bir duygu gerçekten rabbim bu duyguyu yaşamayan kulunu bırakmasınSlm kizlar bugun cok sukur kalp atisini duyduk sanirim dunyanin en guzel sesiydi cok agladim icimde pit pit atan bir kalp olduna hala inanamiyorum rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah
5 mg olan folbiol dimifolibol kullanıyorum canım sabah tok karnına
canım benim oğlumda da mide bilantım olmadı çok rahattımA anneveoglusu Canım 7 haftalık olmuşsun bileçok guzel rabbim sağlıkla devam ettirsin. Benim midem hiç bulanmadı hiç tiksinme olmadı (kuruyemiş haric ) ne kadar yediysem transfer oncesi ve sonrası
Ama lekeler pesimi bırakmadı benimle beraberler bi oluyor bi olmuyorlar şukur bu şekilde sorun olmadan geçiriyorum.
canım ilaç yanımda değil evde bakınca yazarım sana5 mg olan folbiol dimi
Her hamilelik kendine özgü diye boşuna demiyor dr.larcanım benim oğlumda da mide bilantım olmadı çok rahattım
bunda ise ne tok olmak nede aç olmak farketmiyor devamlı mide bulantı hissi var
hala lekelenme oluyor mu canım dr ne diyor bunun için sağlıkla kucağına al kuzunu inşallah
yarın 8. haftaya giriyorum allah nasip ederse
Cok saol kuzum amin insallahAyyy amin çok sevindim harika bir duygu gerçekten rabbim bu duyguyu yaşamayan kulunu bırakmasın
çok geçmiş olsun canım benim iş yerinden arkadaşın olmuş kızında basbaya yatağına çıkmış kan gittik hastaneye dr rapor verdi şükür bir daha olmadı dedi kızı 3,5 yaşında şimdiSlm kizlar nasilsiniz bgun sabah kahvaltida bi anda kanamam geldi cok yogun sekilde kan bosaldi o kadar korktum o kadar agladim ki omrumden omur gitti resmen hayatimin en zor saatleriydi doktorum hemen hastaneye gel dedi baktilar cok sukur bebek iyiymis progestan igne verdi 1 hafta yapilip kontrole gitcem dikkat et yat dinlen dedi neden oldunu bilemediler ama bu bizim icin dusuk tehlikesi olabilir dedi boyle bsy yasayan oldu mu cok korktum
Canım yatacaksın ve progesstan kullanacaksın başka tedavisi yok. Sadece tuvalet için kalk.onun harici iş yapma.elini karnına koy dua et... şu ic bol bol .oluyir herkeste genelde dinlen mutlaka yat.bebek iyi şükür kahveye dondugundede korkma sakın atlatmışsın demektirSlm kizlar nasilsiniz bgun sabah kahvaltida bi anda kanamam geldi cok yogun sekilde kan bosaldi o kadar korktum o kadar agladim ki omrumden omur gitti resmen hayatimin en zor saatleriydi doktorum hemen hastaneye gel dedi baktilar cok sukur bebek iyiymis progestan igne verdi 1 hafta yapilip kontrole gitcem dikkat et yat dinlen dedi neden oldunu bilemediler ama bu bizim icin dusuk tehlikesi olabilir dedi boyle bsy yasayan oldu mu cok korktum
Amin çok s3vindim kahverengiye dönmesine yat canım dinlen. Çok zor gerçekten dünya tepetaklak oluyor o rengi gorunce rabbim birdaha yasatmasin .kalkarken yavaşça kalk. Comelerek durma.. sagsaglim zamanında sağlıkla doğumlar nasip etsin hepimize rabbimtugken A anneveoglusu cok saolun kizlar ilk defa boyle bsy olunca cok korktum estrofem bant jel dekort duphaston ilaclarimi zaten kullaniyodum ayrica igne verdi bide coraspirini kesti simdi yatiyorum kanama kahverengiye dondu sukur insallah bida tekrarlamaz cok zormus cidden rabbim evlatlarimjzi bize bagislasin kimseye yasatmasin boyle birsey