2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben yumurta toplama sırasında almıştım birkaç kilo, hem de hepsi göbekteydi . Arada 3 ay bekledim o sırada kendiliğinden verdim. Şimdi transfer hazırlığına başladım A anneveoglusu prednol ben de başladım. Yine mi kilo alıcam yani :) Sağol canım,hepimiz birbirimize duacıyız inşallah herkes kavuşacak muradına burada

Slm kizlar bugun cok sukur kalp atisini duyduk sanirim dunyanin en guzel sesiydi cok agladim icimde pit pit atan bir kalp olduna hala inanamiyorum rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah
Ayyy amin çok sevindim harika bir duygu gerçekten rabbim bu duyguyu yaşamayan kulunu bırakmasın

A anneveoglusu Canım 7 haftalık olmuşsun bile çok guzel rabbim sağlıkla devam ettirsin. Benim midem hiç bulanmadı hiç tiksinme olmadı (kuruyemiş haric) ne kadar yediysem transfer oncesi ve sonrası
Ama lekeler pesimi bırakmadı benimle beraberler bi oluyor bi olmuyorlar şukur bu şekilde sorun olmadan geçiriyorum.

canım benim oğlumda da mide bilantım olmadı çok rahattım
bunda ise ne tok olmak nede aç olmak farketmiyor devamlı mide bulantı hissi var
hala lekelenme oluyor mu canım dr ne diyor bunun için sağlıkla kucağına al kuzunu inşallah
yarın 8. haftaya giriyorum allah nasip ederse

Her hamilelik kendine özgü diye boşuna demiyor dr.lar ) tecrübeli olsanda yeni şeyler yasiyorsun)
Maşallah büyüyorlar ya çok tatli
Dr.dogal diyor çoğu kişide oluyor önemli olan kanama artmaması ve aşırı ağrılı olmamasi. Dinleniyorum progestan kullaniyorum hala ole yani

Slm kizlar nasilsiniz bgun sabah kahvaltida bi anda kanamam geldi cok yogun sekilde kan bosaldi o kadar korktum o kadar agladim ki omrumden omur gitti resmen hayatimin en zor saatleriydi doktorum hemen hastaneye gel dedi baktilar cok sukur bebek iyiymis progestan igne verdi 1 hafta yapilip kontrole gitcem dikkat et yat dinlen dedi neden oldunu bilemediler ama bu bizim icin dusuk tehlikesi olabilir dedi boyle bsy yasayan oldu mu cok korktum

çok geçmiş olsun canım benim iş yerinden arkadaşın olmuş kızında basbaya yatağına çıkmış kan gittik hastaneye dr rapor verdi şükür bir daha olmadı dedi kızı 3,5 yaşında şimdi
sağlıkla gelişsin kuzu olumlu düşün yat dinlen canım progestran hap veya iğne hic kullanmıyormuydun canım

Canım yatacaksın ve progesstan kullanacaksın başka tedavisi yok. Sadece tuvalet için kalk.onun harici iş yapma.elini karnına koy dua et... şu ic bol bol .oluyir herkeste genelde dinlen mutlaka yat.bebek iyi şükür kahveye dondugundede korkma sakın atlatmışsın demektir

tugken A anneveoglusu cok saolun kizlar ilk defa boyle bsy olunca cok korktum estrofem bant jel dekort duphaston ilaclarimi zaten kullaniyodum ayrica igne verdi bide coraspirini kesti simdi yatiyorum kanama kahverengiye dondu sukur insallah bida tekrarlamaz cok zormus cidden rabbim evlatlarimjzi bize bagislasin kimseye yasatmasin boyle birsey

Amin çok s3vindim kahverengiye dönmesine yat canım dinlen. Çok zor gerçekten dünya tepetaklak oluyor o rengi gorunce rabbim birdaha yasatmasin .kalkarken yavaşça kalk. Comelerek durma.. sagsaglim zamanında sağlıkla doğumlar nasip etsin hepimize rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…