2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım merhaba. öncelikle öpüyorum gözlerinden :) uyandım. doğuma gireceğim 9da. dua edin bana. çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına. seviyorum sizi
Ayy ne güzel gözün aydın canım kuzuna kavuşmuşsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)

R rune nasi geçti dogum?
Kızın nasil? Kac kilo dogdu? Anlat bize herşeyi:))
Kac kilo aldin bu süreçte?
fıstık bende hem gebelik diyabeti çıktı hem de tansiyon. diyetler yüzünden 7 kilo aldım sadece. 5i doğumda gitmiş. kızım 3100 doğdu. ama büyütecez inşallah :)

fıstık bende hem gebelik diyabeti çıktı hem de tansiyon. diyetler yüzünden 7 kilo aldım sadece. 5i doğumda gitmiş. kızım 3100 doğdu. ama büyütecez inşallah :)

Ayy ne tatlıdır görebilsek keşke:)
Kilosu iyi ya..yegenim 2400 dogdu şimdi bir gurme ve canavar gibi kilosu da boyu da :) sonradan depar yapiyolar merak etme sen:)

İsmi ne belli mi?

Iyiyim canim sukur lekelenmem kanamam yok evde yatiyorum gunluk 100 luk progestan igne yapiliyorun beni maf etti cok kasiliyor bacagim oturup kalkamiyorum yurumekte bile zorlaniyorum ama mecbur katlaniyoruz sali kontrolum var bakalim ne zamana kadar devam etcegim belli olacak

Iyiyim canim sukur lekelenmem kanamam yok evde yatiyorum gunluk 100 luk progestan igne yapiliyorun beni maf etti cok kasiliyor bacagim oturup kalkamiyorum yurumekte bile zorlaniyorum ama mecbur katlaniyoruz sali kontrolum var bakalim ne zamana kadar devam etcegim belli olacak

Kalçadan mi bu igne?
Bacağına nasi etki ettiki hay allah
Leke geçince kesecek mi igneyi?

Kalçadan mi bu igne?
Bacağına nasi etki ettiki hay allah
Leke geçince kesecek mi igneyi?
Evet canim kalcadan yagli bi igne agrisi sonradan cikiyor ortaya resmen kasilip kaliyor bacagim ne kadsr ovsam buz koysam fayda etmedi kanamam sadce 1 gun oldu igne yapilinca kesildi bida hic olmadi bakalim insallah keser igneyi ya cok zormus bu igne

Evet canim kalcadan yagli bi igne agrisi sonradan cikiyor ortaya resmen kasilip kaliyor bacagim ne kadsr ovsam buz koysam fayda etmedi kanamam sadce 1 gun oldu igne yapilinca kesildi bida hic olmadi bakalim insallah keser igneyi ya cok zormus bu igne

İyi neyse kanamayı kesmesi iyi
İnsallah devam etmez agrisi da
Geçmiş olsun

canım cuma sahurda az kanama oldu sonra kahverengi lekelenmeye döndü cumartesu sabah Dr kontrolü vardı gittik şükür kalbi atıyor kuzunun Dr kese çevresinde Kanama alani gormedi bu haftalarda olabilir dedi dün öğleden sonrada kesildi inşallah bir daha olmaz

Sen nasılsın canım

canım cuma sahurda az kanama oldu sonra kahverengi lekelenmeye döndü cumartesu sabah Dr kontrolü vardı gittik şükür kalbi atıyor kuzunun Dr kese çevresinde Kanama alani gormedi bu haftalarda olabilir dedi dün öğleden sonrada kesildi inşallah bir daha olmaz

Sen nasılsın canım

Kesilmesi güzel haber
Çok gecmis olsun
Bu kadar sürprizli gelen bir bebek o
Merak etme sen birsey olmayacak insallah

iyi olmana sevindim canım iğneyi tüp Bebek tedavisinde düşük yapana kadar vuruldum çok zor bilirim ovun o yumruları daha rahat edersin

Arse82 Arse82 ve @çekirdek32 nasilsiniz transfer süreci nasıl gidiyor
Sağol canım. Bugün Proluton iğne ve progestan fitile başlıyorum. Neupagen diye bir iğne oldum dün, epey ağrı yaptı. Bunu kullanan var mı acaba forumda merak ettim, normalde kemoterapi görenlere veriliyormuş.
Rahim kalınlığı 8 mm idi kontrolde.
Perşembe günü transfer olucak kısmetse.

Sağol canım. Bugün Proluton iğne ve progestan fitile başlıyorum. Neupagen diye bir iğne oldum dün, epey ağrı yaptı. Bunu kullanan var mı acaba forumda merak ettim, normalde kemoterapi görenlere veriliyormuş.
Rahim kalınlığı 8 mm idi kontrolde.
Perşembe günü transfer olucak kısmetse.
Güzel haberler alırız inşallah senden çok emek verdin sende rahim kalınlığı iyi benimde transfer öncesi kontrolde 8.2 idi
O iğneyi ilk kez duyuyorum canım

Sen nasılsın canım
Cok gecmis olsun canim. Bununla kalsin insallah

X