2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Doktorun oyle diyosa yaptir
Asilama daha kolay saniyorum
Ben de ilk evlendigim zamanlar asilama yaptirmadigm icin pismanim simdi

Canım merhaba tüpte tıkanıklık mı var ? Benim de sol tüpüm tikaliydi ama bu laparoskopi ile galiba açtılar dr um öyle söyledi tüplerin hepsi açıldı dedi . Benim de rahim duvarım indeymiş şimdi onun için tedaviye başladık eğer imkanım varsa laparoskopi ol derim .

Ayyy Canım çok haklısın gerçekten çok zor karar vermek
Hangisi hayırlısı ise hangisi sorunsuz sıkıntısız geçecek ise senin ve bebek için o nu rabbim yaşatsın size tez zamanda hayırlısı olanda karar kildirsin. [/QUOTE]
Amin sen nasılsın xanim nasıl gidiyor takipleri nerde yaptiriyorsun

Canimmmm napiosun.
Canim nasılsın napiosun.
Tedaviye nerde devam ediyorsun ne aşamadan doktor değiştirdin sanirim

Amin sen nasılsın xanim nasıl gidiyor takipleri nerde yaptiriyorsun[/QUOTE]
Şükür iyiyim bende çukurambar koru hastanesine gidiyorum paket aldım ahmet özek dr.um. çok memnunum .
Keseyi gördükten sonra lekelenmeler gelmişti benim. Gögseni aradık ister gidin hastaneye isterseniz gitmeyin falan tarzı konustu. Bizde zübeyde hanıma acile gittik ohss olmuşum. Oradaki dr.lar tup bebek dr.un neden ultrasonla baktiginda durumdan bahsetmemis falan dediler sasirdilar yani.10 gün kaldım . Hiç arayıp sormadı naptın diye bende bir daha gitmedim..

Amin sen nasılsın xanim nasıl gidiyor takipleri nerde yaptiriyorsun
Şükür iyiyim bende çukurambar koru hastanesine gidiyorum paket aldım ahmet özek dr.um. çok memnunum .
Keseyi gördükten sonra lekelenmeler gelmişti benim. Gögseni aradık ister gidin hastaneye isterseniz gitmeyin falan tarzı konustu. Bizde zübeyde hanıma acile gittik ohss olmuşum. Oradaki dr.lar tup bebek dr.un neden ultrasonla baktiginda durumdan bahsetmemis falan dediler sasirdilar yani.10 gün kaldım . Hiç arayıp sormadı naptın diye bende bir daha gitmedim..[/QUOTE]
Allah allah . Sorardi niye aramadı ki. Her geçen gün yoğunlaştırarak ondan sanırım. Gebe takibi pek yapmıyorum zaten istisnai. Brn talep etmedim. Kendisi gel dedi. Şu an iyisini demi ahmet özek i biliyorum iyi bi doktor diyorlar koru benim is yerime çok yakın gizel hastane

Canimmmm napiosun.

Canim nasılsın napiosun.
Tedaviye nerde devam ediyorsun ne aşamadan doktor değiştirdin sanirim
Canım merhaba doktor değiştirmedim aslında ama başka bir doktorun görüşünü almak istedim oda aynı şeyleri söyledi aşılama yapalım rapor çıkartalım dei maddi yönden kötüyüz o yüzden denesem mi diye kararsızım aşılama için rapor çıkart dedi doktor valla ne yaptığımı bende bilmiyorum.

Malesef tıkalı değilmiş canım yapisikmis hasarlı dedi tedavisi yok dedı. Ama bitanesi sağlam oda bize yeter diyor

Doktorun oyle diyosa yaptir
Asilama daha kolay saniyorum
Ben de ilk evlendigim zamanlar asilama yaptirmadigm icin pismanim simdi
Canım sen özel mi yaptırdın tüp bebeği bende özel yaptırdım. Direk sonuca ulaşalım dedik aşılamaya tutmaz deyince boşa zaman harcamak istemedik. Şimdi maddiyat ise girince mecbur kalıyor insan

Sagol canin Asilamada ilaçları başka hastanede raporlu alabiliyorum değil mi canım. İlla rapor aldığım hastanede yaptırmak zorunda degilim

Sagol canin Asilamada ilaçları başka hastanede raporlu alabiliyorum değil mi canım. İlla rapor aldığım hastanede yaptırmak zorunda degilim
canım aşılamayı o hastanede yaptırmalısın ama tüp bebek için şart değil diye biliyorum

Allah allah . Sorardi niye aramadı ki. Her geçen gün yoğunlaştırarak ondan sanırım. Gebe takibi pek yapmıyorum zaten istisnai. Brn talep etmedim. Kendisi gel dedi. Şu an iyisini demi ahmet özek i biliyorum iyi bi doktor diyorlar koru benim is yerime çok yakın gizel hastane[/QUOTE]
Iyiyim ev3t şükür. Aramadi valla güya benid3 takip edecekti. Çok memnunum yaa hem hastaneden hem dr.dan çok ilgili her muayenede yarim saat anlatıyor konuşuyor falan.dogum şekli ne olursa olsun o girecek iyiyiz yani şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…