- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.381
Canım kusura bakma çok geç yazdım yaş 30 daha önce de tüpü için aynı şeyleri söyledi doktorum ama tüp bebeği özel yaptırdım. Şimdiki doktorda aşılama yapalım 3 rapor hakkın olur diyor. Ayrıca tek tüple de hamile kalırsın sağ tüpün iyi dedi. Demek ki zamanı gelmedi daha nasip
Canım kusura bakma çok geç yazdım yaş 30 daha önce de tüpü için aynı şeyleri söyledi doktorum ama tüp bebeği özel yaptırdım. Şimdiki doktorda aşılama yapalım 3 rapor hakkın olur diyor. Ayrıca tek tüple de hamile kalırsın sağ tüpün iyi dedi. Demek ki zamanı gelmedi daha nasip
Ayyy Canım çok haklısın gerçekten çok zor karar vermekMerhaba canım henüz doğum yapmadım evet gogsen bey ile devam ediyorum. Yarın görsen bey ile randevu var. Geçen hafta sordum planlı sezaryen olursa ben yaparım dedi. Diğer durumda hastaneye gelirsin ben musait değilse hastanedeki görevli herhangi biri yapar doğumu dedi. Kafam da deli sorular. Hem sezaryen den hem normalden korkuyorum. Eşim sezaryen yapalm saati dakikası belli diyor. Tüp bebek zaten riske atmayalım diyor. Kendi doktorumuz yaptırın diyor. Ameliyat ve amilyathane de beni korkutuyor. Genel anestezi ile sezaryen isteyeceği şirin. Tüm duygularım birbirine girdi. Korkuyorum sanırım endiseliyimtugken
Canimmmm napiosun.Canım kusura bakma çok geç yazdım yaş 30 daha önce de tüpü için aynı şeyleri söyledi doktorum ama tüp bebeği özel yaptırdım. Şimdiki doktorda aşılama yapalım 3 rapor hakkın olur diyor. Ayrıca tek tüple de hamile kalırsın sağ tüpün iyi dedi. Demek ki zamanı gelmedi daha nasip
Canim nasılsın napiosun.Canım kusura bakma çok geç yazdım yaş 30 daha önce de tüpü için aynı şeyleri söyledi doktorum ama tüp bebeği özel yaptırdım. Şimdiki doktorda aşılama yapalım 3 rapor hakkın olur diyor. Ayrıca tek tüple de hamile kalırsın sağ tüpün iyi dedi. Demek ki zamanı gelmedi daha nasip
Amin sen nasılsın xanim nasıl gidiyor takipleri nerde yaptiriyorsun[/QUOTE]Ayyy Canım çok haklısın gerçekten çok zor karar vermek
Hangisi hayırlısı ise hangisi sorunsuz sıkıntısız geçecek ise senin ve bebek için o nu rabbim yaşatsın size tez zamanda hayırlısı olanda karar kildirsin.
Şükür iyiyim bende çukurambar koru hastanesine gidiyorum paket aldım ahmet özek dr.um. çok memnunum .Amin sen nasılsın xanim nasıl gidiyor takipleri nerde yaptiriyorsun
Canım merhaba doktor değiştirmedim aslında ama başka bir doktorun görüşünü almak istedim oda aynı şeyleri söyledi aşılama yapalım rapor çıkartalım dei maddi yönden kötüyüz o yüzden denesem mi diye kararsızım aşılama için rapor çıkart dedi doktor valla ne yaptığımı bende bilmiyorum.Canimmmm napiosun.
Canim nasılsın napiosun.
Tedaviye nerde devam ediyorsun ne aşamadan doktor değiştirdin sanirim
Malesef tıkalı değilmiş canım yapisikmis hasarlı dedi tedavisi yok dedı. Ama bitanesi sağlam oda bize yeter diyorCanım merhaba tüpte tıkanıklık mı var ? Benim de sol tüpüm tikaliydi ama bu laparoskopi ile galiba açtılar dr um öyle söyledi tüplerin hepsi açıldı dedi . Benim de rahim duvarım indeymiş şimdi onun için tedaviye başladık eğer imkanım varsa laparoskopi ol derim .
Canım sen özel mi yaptırdın tüp bebeği bende özel yaptırdım. Direk sonuca ulaşalım dedik aşılamaya tutmaz deyince boşa zaman harcamak istemedik. Şimdi maddiyat ise girince mecbur kalıyor insanDoktorun oyle diyosa yaptir
Asilama daha kolay saniyorum
Ben de ilk evlendigim zamanlar asilama yaptirmadigm icin pismanim simdi
Sagol canin Asilamada ilaçları başka hastanede raporlu alabiliyorum değil mi canım. İlla rapor aldığım hastanede yaptırmak zorunda degilimcanım hayırlısı olsun arkadaşım benim arkadaş var oda tüp bebek için rapor hakkı alabilmek için aşılama denemek zorunda kaldı. sonra bahçeci umutta raporu kullanarak transfer oldu geçtiğimiz çarşamba transfer oldu 1 haziranı bekliyor.
Rabbim sana bu süreç hayırlısı ve sağlıkla bebişini getirsin inşallah
canım aşılamayı o hastanede yaptırmalısın ama tüp bebek için şart değil diye biliyorumSagol canin Asilamada ilaçları başka hastanede raporlu alabiliyorum değil mi canım. İlla rapor aldığım hastanede yaptırmak zorunda degilim
Anladım canım peki rapor çıkınca istediğim ay yaptırabilir miyimcanım aşılamayı o hastanede yaptırmalısın ama tüp bebek için şart değil diye biliyorum
canım onu tam olarak bilemiyorum benim arkadaşı yaş sıkıştırdığı için arka arkaya denedi senin yaşın küçük ona göreAnladım canım peki rapor çıkınca istediğim ay yaptırabilir miyim
Sağol canım cvplar için artık sorarım oraya gidincecanım onu tam olarak bilemiyorum benim arkadaşı yaş sıkıştırdığı için arka arkaya denedi senin yaşın küçük ona göre
Allah allah . Sorardi niye aramadı ki. Her geçen gün yoğunlaştırarak ondan sanırım. Gebe takibi pek yapmıyorum zaten istisnai. Brn talep etmedim. Kendisi gel dedi. Şu an iyisini demi ahmet özek i biliyorum iyi bi doktor diyorlar koru benim is yerime çok yakın gizel hastane[/QUOTE]Şükür iyiyim bende çukurambar koru hastanesine gidiyorum paket aldım ahmet özek dr.um. çok memnunum .
Keseyi gördükten sonra lekelenmeler gelmişti benim. Gögseni aradık ister gidin hastaneye isterseniz gitmeyin falan tarzı konustu. Bizde zübeyde hanıma acile gittik ohss olmuşum. Oradaki dr.lar tup bebek dr.un neden ultrasonla baktiginda durumdan bahsetmemis falan dediler sasirdilar yani.10 gün kaldım . Hiç arayıp sormadı naptın diye bende bir daha gitmedim..
O iğneler her gün yapılıyor bildiğim kadarıylaHamilelik boyunca pıhtılşma icin kan sulndirici igne olan var miydi aramizda? Ne sıklıkla oluyorsunuz?
Ben canim. hergun vuruyorum. Gunde bir defaHamilelik boyunca pıhtılşma icin kan sulndirici igne olan var miydi aramizda? Ne sıklıkla oluyorsunuz?
Ben canim. hergun vuruyorum. Gunde bir defa