2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aa doğru söylemiştin Yonca___
Nasıl birsey?
Kolay mi?kendinmi yapiyosun
Herşeyi sorayim seni bulmuşken:))
Kan sulandıran yiyeceklerden uzak duruyormusn
Yoksa hersyei yiyebiliyomusun bu igneyi kullanirken
Valla arkadasim igneden cok korkarim tup bebek surecindekileri bile gidip polikinlikte yaptirdim hergun. ama bu cok kolay gobekten yine seker ignesi gibi kucuk. biraz yakiyor ama soyle bir durumu var. vurunca rayi var tip diye atip kendini cikariyor gobekten kolay oluyo. Yemek konusunda hic sulandirici seyler yemeye dikkat etmedim. Normal beslenmeme devam ettim

Floransa17 ici dolu hazir enjektor bunlar. Sen sadece vuruyorsun. o kendisini icindeki ray ve mekanizma sayesinde gobekten cikariyo

Floransa17 ici dolu hazir enjektor bunlar. Sen sadece vuruyorsun. o kendisini icindeki ray ve mekanizma sayesinde gobekten cikariyo

Tamam yoncacim korkum hafifledi :)
Ben de şu agir bahsedile igne sanmıştım
Bu o degilmis yani ok
Senin hangi sürecinde pıhtılaşma çıkmıştı?
Ne zmaan yapildi testler

Ya kızlar ben daha keseyi falan görmedim ama kan sulandırıcı olarak coraspin kullanıyorum. Yarın sabah pıhtılaşma için test yaptıracağım ama sonuç üç haftada çıkıyormuş. Şuan ben tahmini 5.haftanın içindeyim. Bu kan sulandırıcı iğneyi tedbiren test sonucu çıkana kadar kullanmak istiyorum. Transferden sonra önlem amaçlı kullandıran merkezler var ama benim merkezin öyle bir uygulaması yok. Ne yapsam, kendim nasıl kullanmaya başlayabilirim, dozu falan nasıl olacak

Doktorunla gorussen daha iyi olur endiselerin oldugunu 3 haftayi uzun buldugunu. riske etmek istemedigini soyle. Ben kan sulandirici igneye ya kesede basladim. Ama dozunu tup bebek doktorum ayarlamisti. Normal doktorumda dogum yapana kadar devam etmem gerektigini soyleyip rapor cikardi. Onlarin dozlari var kendi kendine tedbiren yapma derim.

Keseyi görünce mi başladın canım ? Önümüzdeki cumartesi kese randevum var

Keseyi görünce mi başladın canım ? Önümüzdeki cumartesi kese randevum var
Evet arkadasim keseyi gorunce basladim kutu icinde 10 tane hazir enjektor var. Ama saglik ocaginda yazdiramiyorsun. Uzman doktor yazabiliyo diye biliyorum. O yuzden hem dozaji olsun hemde uznan dr yazmasi gerektigi icin kendi kendine gidip alma derim. Evham yapma. Benim pihtilasmadan dolayi kaybettigimi dusundukleri ikizlerimi 13. Haftada kaybetmistim ve coraspinde kullanmiyordum. Kese muayenende doktora soyle o sana gerekli bilgiyi verir arkadasim

Çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Cumartesi konuşacağım doktorla.

Merhaba arkadaşlar Bayadır takip edemedim sayfayı neler neler olmuş meğer A anneveoglusu canım benim ya inanamıyorum mucize resmen Rabbim sen ne büyüksün çok ama çok sevindim senin adına kaç haftalık oldun ?

Yonca___ ikizler büyümüş maşallah size sağlıcakla bebeklerine kavuş inş duaların dan eksik etmediğin içinde ayrıca teşekkür ederim Allah razı olsun.

Ben şimdilik tedavi sürecini kapattım kendiliğinden olursa artık Rabbim büyük bu ayin başında genetik ve kan pıhtılaşması için doktora gittim yaptırdım şükür Haziran’ın ortasında sonuçlar çıkıcak floransa17 canım sende yaptırmıştın gösterdin mi sonuçlarını az kaldı seninde transfere hadi sıra sende ve eylül topiğinde bebişine kavuşamayan arkadaşlarımda inş .

Bu arada tedavi sürecinde hiç kilo almamıştım süreç bitti ben 6 kilo aldım bir anda sizce normal mi Kızlar bu durum stresten mi ilaçlardan mı anlamadım detox yapmaya korkuyorum sizler de kilo durumu nasıl ?

Guzel arkadasim bak hayat suprizlerle dolu anneveoglusuna olan sana niye olmasin. Sende her firsati degerlendir. Dualarimi eksik etmiyorum etmeyecegim senden. Biliyorum birgun bu haberi vereceksin. Cok opuyorum

canım benim çok teşekkür ederim düşükten sonra adet görmedim o dönem gripte oldum dr gittiğimde öğrendim gebe olduğumu eşimle inanamadık. mucize gelmiş haberimiz yok.
şuan 7. haftalık oldum canım 6+5 teyim çok yeni arkadaşım rabbime dua ediyorum bekleyen tüm arkadaşlara sağlıkla ve hayırlısı ile nasip olsun

seninde doğal yoldan gebeliklerin var. Eminim seninde güzel haberlerini yakında duyacağız arkadaşım Allahın izniyle
kiloya gelince bende de var tüp bebek sürecinde 8 kilo aldım veremeden gebe kaldım artık doğumdan sonra vereceğim
prednol diye bir hap içiyoruz ve vitaminler alıyoruz ya onlar kilo yapıyor
predno kortizon içeriyor direk kilo yapıyor o canım

Slm kizlar bugun cok sukur kalp atisini duyduk sanirim dunyanin en guzel sesiydi cok agladim icimde pit pit atan bir kalp olduna hala inanamiyorum rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah
çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin

Benim transfer tarihi 12 mayıs idi. Blast embriyo. Şuan internetteki hesaplayıcılara göre 5+0çıkıyorum.önümüzdeki cumartesi kese için gideceğim. İnşallah sorunsuz görünür ve devam eder.

Benim transfer tarihi 12 mayıs idi. Blast embriyo. Şuan internetteki hesaplayıcılara göre 5+0çıkıyorum.önümüzdeki cumartesi kese için gideceğim. İnşallah sorunsuz görünür ve devam eder.
canım benim 5+0da vajinal utrason ile keseyi gördük
6+0da karından bakarak kalp atışını gördük şükürler olsun darısı sana olsun
hcg 5000-6000 üzeri ise karından görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…