- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.361
Maşallah Maşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun :)floransa17 @Sabrsukurdua tugken Yonca___
karından baktı dr maşallah kesemiz gelişimi iyi ve kalp atışını ekrandan gösterdi ve dinletti 5-10 sn kadar maşallah maşallah miniğime 110 atıyor kalbi dedi
testlere baktı şükür herşey yolunda o konuda da dr 2 hazirana tekrar görüşelim dedi
darısı bebiş bekleyen arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile
rabbim hayırlısı ile nasip etsin dün ezanda hep dua ettim hepinizeMaşallah Maşallah hep böyle sağlıkla devam etsin inşallah...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun :)
Amin canım Allah razı olsunrabbim hayırlısı ile nasip etsin dün ezanda hep dua ettim hepinize
Bugün başladım canım. Estrofem, aspirin, vitamin bir de prednol verdi. Progesteron sonucum da 0,2 çıktı. Prednol u ilk kez kullanıcam bakalım. Haftaya kontrol var. Sende durumlar ne canımfloransa17
A anneveoglusu maşallah senin bebiş sesini duyurmuş bugün canım. Sağlıkla devam inşallah
Transfer 2 hafta sonra canım. TeşekkürlerHayirli olsun C Cekirdek32
Aspirin ve prednole de mi başladın?
NE kadar sure kullandiktan sonra transfer?
Hayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursunTransfer 2 hafta sonra canım. Teşekkürler
İnşallah canım inşallahrabbim darısı size olsun sağlıkla hayırlısı ile bir tanem
sizlerden de okuyacağım bunu inşallah
Amin canım benim sağol güzel dileklerin içinHayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursun
Hayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursun
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünu güldürsün inşallah bebeklerimizi kucağımiza aldığımız günleride görürüz inşallahHayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursun
Sağol yoncacığım, amin inşallah her isteyen kadın a Allah nasip etsin. Sen de yakında tatlış bebeklerin tatlı annesi olacaksın inşallah canım. Benim tedaviyi bıraktığım zamanlarda bile bana hep gaz verdin, senin payın büyük :)Hayirli olsun arkadasim seninle cok daha uzun bir suredir yazisiyoruz yazistik. Asilama catlatma tedavilerinden beri. Seninde burdan pozitif dedigini cok duymak istiyorum. Az kisi kaldi her birimiz inanin dua ediyoruz. Her sukurler olsun duamin arkasindan allahim ne olur arkadaslarimada isteyen herkezede nasip eyle diyorum. gulumse-hayata floransa17 glysn BEYAZGULL trkaslan7914 guns_n_roses80 maviay1778 cango58 bunlar aklimda kalanlar unuttuklerim varsa af ola. Allahim insallah tez vakitte yuzunuzu guldursun
:) daha dur pozitifi gorunce gobekte aticam. Diye diye birinin aklina tup dusurdum hamis kaldi diye :) Ay gobegimde hic oynamiyo kol kaldiririm artik :)Sağol yoncacığım, amin inşallah her isteyen kadın a Allah nasip etsin. Sen de yakında tatlış bebeklerin tatlı annesi olacaksın inşallah canım. Benim tedaviyi bıraktığım zamanlarda bile bana hep gaz verdin, senin payın büyük :)
Canım kusura bakma çok geç yazdım yaş 30 daha önce de tüpü için aynı şeyleri söyledi doktorum ama tüp bebeği özel yaptırdım. Şimdiki doktorda aşılama yapalım 3 rapor hakkın olur diyor. Ayrıca tek tüple de hamile kalırsın sağ tüpün iyi dedi. Demek ki zamanı gelmedi daha nasip
[QUOThakmE="tugken, post: 56122556, member: 740867"]Adige_ canım nasılsın Doğuma az kaldı değil mi yada yaptın mı çok merak ettim . Gogsen beyde devam mı hala o mı yaptıracak doğumu.
Kızlar bugün hacettepe üni . Prof.Dr. Gürkan bozdağ a gittim raporlarımi gösterdim. Aynı şeyleri söyledi sol tupumde yapisiklik varmış sağ iyiymiş asilama önerdi iki kere sonra rapor çıkar tüp bebek yaparız dedi. Asilama raporu çıkarmak için evraklarımi verdim 1 haftaya çıkar dediler. Şimdi ben kendimi öyle boşlukta hissediyorum ki anlatamam istemsizce yuvarlaniyorum sanki. Herşey iradem dışında oluyor gibi. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum hacettepeye giden arkadaşlar varmiydi acaba
Bugün başladım canım. Estrofem, aspirin, vitamin bir de prednol verdi. Progesteron sonucum da 0,2 çıktı. Prednol u ilk kez kullanıcam bakalım. Haftaya kontrol var. Sende durumlar ne canımfloransa17
A anneveoglusu maşallah senin bebiş sesini duyurmuş bugün canım. Sağlıkla devam inşallah